Лятото се задава и НОЕМВРИйчето се разшава - Тема 5

• 33 330
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Като заговорихте за котки, тъкмо си говорих с една приятелка, че съм станала като моя котак. Само.спя, ям, спя, ям...

# 706
Аз от котката явно имам тренинг да си говоря сама и вчера прочетох приказка на малкия. Ей така. Баща му заспа.  Mr. Green

# 707
Естлар, има и по-тежък случай. Wink Аз снощи приспивах "големия", т.е. бъдещия батко и му пеех "зайченцето бяло" (по-скоро се опитвах да увредя слуха му завинаги) и посредата на песента аз заспах. По едно време се събуждам с идеята, че той вече спи и тръгнах да се изнизвам от стаята, но бях спряно с едно въпросително "ъ", разбирай - къде отиваш, връщай се да пееш. И втория път заспах, след като обърках на три пъти текста, но междувременно беше заспал и той, та успях да се спася.  Joy

# 708
При мен от възможни 24 часа, аз спя сигурно около 22 ... ако можех и 24 щях, но трябва да се яде и да се пишка Grinning и също така ми е странно, че ям като за световно по 6-7 пъти на ден, а съм с два кг надолу, също и движение нямам, повече лежа, не повръщам ... доктора каза че всичко е наред, но това ме човърка

# 709
Привет момичета!
Аз все още не си говоря сама, но ми е много скучно по цял ден в къщи. Нямам котка. Преди като имах си говорехме много, така че.......
Аз нещо тези дни хич не мога да спя. Но това е от притеснение. При мен предстои голямо местене - ще се местя да живея в София до раждането, защото съм рискова бременност. Едно ми е стегнато на душата. Събирам багажи, то цялата къща май ще изнеса. Плача от време на време, тъпо ми е, но няма как. В името на това да имам живо и здраво бебе се налага.
От сряда ще съм жител на София. Тогава имам и преглед в Надежда и ще имам среща и с беба. Аз доста я усещам вече. Особено вечер или като лежа. А вчера имах и контракции и се притесних. Но сигурно е от моите терзания. Пия нош-па и Магнерот.
При нас в Родопите не е много жега. Само по обяд става доста топло, но е поносимо. Вчера валя такъв дъжд, че чак студено стана. Щом се наложи да слагам чорапи.... хи-хи...

# 710
  • София
Притеснява те, че ядеш, а не качваш?
Ех, защо не ми се случва на мен... Mr. Green
Аз съм труп последно време. Малкият не спи и съм умряла за сън.

# 711
Знам ли и аз ... последно време и метаболизма ми е откачил, на ден по 2-3 пъти до тоалетна по голяма нужда, но пък ям много повече, а винаги съм била цоцоланка и каквото ям ми се лепи, сега се получава обратния ефект ...

Относно притесненията, до 4тия месец и аз бях много ама много притеснена и си докарах депресия и натрапливи мисли и за това сега съм на това дередже да пия антидепресант (след консултация с психиатър и постоянно наблюдение, всяка седмица ходя) за това, просто се отпусни, на мен тези притеснения ми докарваха страшни контракции и може би за това имах кървене два пъти, с притеснения не сме за никъде

# 712
Момичета, имам чувството, че коремът ми расте с дни. Все ми се вижда пораснал. Направо не знам докрая как ще съм. Ама да ми жива и здрава бебка! Друготое второстепенно.

# 713
 И мен ме пишете доста често си говря сама  Mr. Green

# 714
 newsm53 Привет коремчета !
Добре дошли на новите шкембенца  Hug
За кг. не ми се говори  ooooh! +9 а съм на прага на 18 седмица .
моят юнак е доста активен тези дни  newsm30
Иначе като цяло съм добре , чувствам се отлично .СТрадам от подуване на крайниците обаче и от днес ще пия Ликуид Оф и ще увелича приема на водя , ще намаля соленото .Имам и страхотен целулит  ooooh! Така ми се ходи на плаж , но честно казано не се чувствам комфортно в новите си размери и с този целулит направо си ме е срам  ooooh! Ние пък ремонтирахме спалнята  dance Пребоядисахме мебелите , сменихме цвета на стените , обновихме малко интериора и сега се чувствам чудесно в новата спалня  Heart Eyes luvbed Моето мъж пък ме изненада миналата седмица   bouquet купил креватче за бебешока  newsm07 така се зарадвах  Mr. Green Ние почти поприключваме с покупките .
А за коремчето ..... моя расте на пред за разлика от първата ми бременност и расте по малко всяка седмица

# 715
Да се включа и аз Simple Smile
За жегите: винаги съм ги обичала, за сега съм ок с тях
За газовете: леле мале...  #Crazy
За плажа: многи обичам, но в момента няма с кой да ходя..всичко живо работи  Sad
Аз също се пръместих, е не съм сменяла друг град, но лудницата е пълна. Всичко е в торби, чували и кашони.. Намерих си занимание зч следващите дни  Joy

# 716
Здраейте момичета

Днес бях на ЖК. Мъничето си отговаря на седмицата по размерите. Плацентата ми е ниска и е почти до шийката. Докторката ми забрани секса (не че съм се скъсала да правя де) Simple Smile

# 717
Докторката ми забрани секса (не че съм се скъсала да правя де) Simple Smile
Ето това винаги ми е било проблем. Да ми забранят секса. Не са ми го забранявали де, препоръчвали са да го карам внимателно, а и то зависи за какъв секс става въпрос. Самата аз имам леки притеснения да правя секс, докато съм бременна, но пък и желанието ми никак не спада...

# 718
Привет, бъдещи мамчета!
Добре дошли на новите момичета!

На мен вчера ми беше ФМ, както и прегледът при моят си лекар. Новината на деня е, че ще ставам мама на мадама! Simple Smile Съответно съм на седмоти небе от щастие!
Бъдещият батко беше с мен, за да се запознае с бебчето и през цялото време се взира в монитора като хипнотизиран. Грейна като слънце, щом чу "момиченце"! Голямо вълнение ви казвам, днес занесе снимките от УЗ в училище, за да ги покаже на класа, вчера споделил на всички! Simple Smile Скоро цялото училище ще знае сигурно, не пропуска да уведоми, когото срещне.
Всичко е наред с малката госпожица, расте си според седмиците и сонографката каза, че е идеално фетално развито за седмиците си бебе, пу-пу, дано все така да се расте и да се роди живичка и здравичка.
Яви се някаква малка миома на прегледа, но моят лекар каза да не я мисля и аз съответно изобщо и не се впечатлих, не е голяма, не е на лошо място , след раждането, животи и здраве, ще я мислим.
Плацента, пъпна връв, води и т.н. всичко в норма.
Качила съм още 1кг за отминалите 2 седмици, с който общо стават +3 на моето нормално тегло.
А, само някакъв показател от кръвните не беше съвсем ок, та ми пуснаха специално изследване отново. Но каза чичо доктор, че вероятно е от гаденето, което повреме на изследването все още си беше на дневен ред.

Това е в общи линии при нас. След този преглед си давам и зелена светлина за пазаруване, та започвам активно да разглеждам и проучвам! Simple Smile

# 719
Ината - браво за страхотните резултати и щастието, което изживявате. Честита мома!

Вчера от женската консултация ми пуснаха изследвания и така си изкарах акъла.
Първо хемоглобина от 146 отишъл на 120.  Това повръщане си каза думата.
След това ми пуснали алфа фетопротаини и като видях резултата удар щях да получа. 106 при референтни под 8. И като започнах да чета - ужасии означавало.
Добре че се сетих и звъннах в кабинета на доктора да питам - успокоиха ме. Референтните за бременни за други. Била съм в норма, макар и на горна граница, която е 103. Не съм напълно спокойна де.
Доколкото разбирам това изследване е включено при втория БХС. Та утре съм на фетална морфология и вероятно ще пуснем изследвания ако каже доктор Чачева. Ох.......
Някой правил ли е втора фетална в 18 г.с?Аз ще съм утре 18 плюс 3.

Общи условия

Активация на акаунт