Сполучливи имитации на маркови парфюми - 8

• 127 766
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
В БГ маркови парфюми нямаааааа,разберете го най-после всичко е дубайски ментаци! По-добре да дам 5лв за рефан примерно от колкото 120 за ментак и да се заблуждавам.че съм с оригинал newsm78
Въобще не съм съгласна! Предлага се всичко, като се започне от нескопосани ментета, добри ментета, най-различни имитации - сполучливи и несполучливи и се стигне до оригинални парфюми. Един оригинален парфюм не е чудо неземно. Не знам как решихте, че го няма никъде в България  Simple Smile
sandokanchev, "сполучлива имитация" е точно това, което означават думите - аромат, който е максимално близък до оригинала, който имитира. Тук не става въпрос за фалшификати на маркови парфюми, с които също е залят пазара.

# 331
  • Бургас
Не вярвам на нищо тук в БГ,много мои познати изгоряха с ментета..и то от големи магазини,където би трябвало да са оригинални,но уви...парфюми си купувам само от чужбина,всеки решава сам за себе си Simple Smile

# 332
Въобще не съм съгласна! Предлага се всичко, като се започне от нескопосани ментета, добри ментета, най-различни имитации - сполучливи и несполучливи и се стигне до оригинални парфюми. Един оригинален парфюм не е чудо неземно. Не знам как решихте, че го няма никъде в България  Simple Smile
sandokanchev, "сполучлива имитация" е точно това, което означават думите - аромат, който е максимално близък до оригинала, който имитира. Тук не става въпрос за фалшификати на маркови парфюми, с които също е залят пазара.
Напълно съгласна  Peace

Взех си 100 Клое едп на Рефан- 10 мл. с 10 капки. Доста ми е леко , свежо и трае около час при мен на първо четене. Аромата е хубав , но оригинал не бих купила нито по-скъпа имитация точно от него. За розите на Клое забравих иначе щях да взема и от тях. Simple Smile

# 333
  • Бургас
Да похваля имитацията на Рефан на Бърбъри Уикенд,имала съм оригинала -много свеж и добре изимитиран е,препоръчвам Hugтой не е скъп и в оригинал около 50 лв е Heart Eyes

# 334
парфюми си купувам само от чужбина
Дефинирай "чужбина". За мен много по-рисковано е да се купуват парфюми от Турция. Също е "чужбина". Peace

# 335
  • Бургас
Веднага дефинирам,лично моите парфюми са купувани от Германия...братовчедката на мъжа ми ми ги пращта от там и досега не е имало издънки Simple Smile

# 336
  • Deutschland
Да похваля имитацията на Рефан на Бърбъри Уикенд,имала съм оригинала -много свеж и добре изимитиран е,препоръчвам Hugтой не е скъп и в оригинал около 50 лв е Heart Eyes

Това сериозно ли?

# 337
  • Бургас
Да,защо да не е сериозно newsm78

# 338
  • Deutschland
Просто 50 лева ми се струва ниска цена за парфюм на Бърбъри.

# 339
  • BG-DE
Ами горе-долу толкова са ето  http://www.parfimo.bg/burberry-weekend  Peace

# 340
  • Бургас
Ами мила 50мл е 52

# 341
  • Бургас
То пак си зависи кой точно си харесваш,но те според моя вкус бърбъри лош аромат нямат Hug

# 342
  • Бургас
Наскоро помирисах новия Шанс eau Vive на Шанел,много е як ,но 140 лв за 50 мл не ми се дават,влязох в наливната парфюмерия Лорис и питах продавачката дали имат нещо подобно и ми показа някакав,но за мен беше съвсем различен от Шанса,но съм в трескаво търсене Grinning ако попадна на нещо близко ще споделя,защтото наистина парфюма много си заслужава Heart Eyes

# 343
  • Бургас
Просто 50 лева ми се струва ниска цена за парфюм на Бърбъри.
Повечето 100 мл тестери на аромати Бърбъри са на цени мужду 50 и 60 лв. при он-лайн търговците. Нормална цена е.  Peace

# 344
  • Deutschland
Възможно е. Извинявам се за съмнението. Аз съм пробвала само класическият Бърбъри и Уикенда като имитации. Класическият е страхотен просто. За зимата е перфектен.

Общи условия

Активация на акаунт