Сполучливи имитации на маркови парфюми - 8

• 127 688
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Само не ми е ясно защо все някой ми изтрива постовете и кой е той?
Ще повторя поста на magicjo.

Запознайте се с ПРАВИЛА и ПОЛИТИКА на форумите!
При следващият ви подобен пост ще последва бан.

# 76

Идеята на форума е да се помага на потребителите,
бях помолена да дам линк на обява ,нищо повече .
А защо след като в правилата ви пише ,че не може да се публикуват сайтове форумът Ви е пълен с такива.

# 77

Хайде де ще ми отговорите ли?

# 78

явно правиш реклама на някой

# 79
Къде мога да намеря Муудчета във Варна? Преди си ги купувах от Елитис, но вече не ги намирам. Има само големите 50ml Roxanne.
Извинявам се, че си повтарям въпроса, но все пак може някой да знае. Blush

# 80
Къде мога да намеря Муудчета във Варна? Преди си ги купувах от Елитис, но вече не ги намирам. Има само големите 50ml Roxanne.
Извинявам се, че си повтарям въпроса, но все пак може някой да знае. Blush
За Варна не знам, но  в Пловдив съм купувала от щанд на Голдън роуз  има ги по моловете , на открит щанд при сенките и лаковете.

# 81
  • София

А вие прочетохте ли правилата?

Дата на регистрация:    сб, 23 май 2015, 16:50
1ви изтрит пост: : сб, 23 май 2015, 17:08

Здравейте момичета и от мен,доста време ползвах марката sansiro реплики много съм доволна ,трайни и на доста добра цена.После им изгубих кординатите ,но преди месец случайно попаднах на тяхна обява в OLX два пъти си поръчвах до сега и съм много доволна.Ако някой се интересува мога да дам кординати.

И почти всичките ви постове се въртят около въпросната обява във въпросния сайт.

Моля прочетете правилата от линка, който ви дадох.
Лека вечер.

# 82

Здравейте момичета и от мен,доста време ползвах марката sansiro реплики много съм доволна ,трайни и на доста добра цена.После им изгубих кординатите ,но преди месец случайно попаднах на тяхна обява в OLX два пъти си поръчвах до сега и съм много доволна.Ако някой се интересува мога да дам кординати.

И почти всичките ви постове се въртят около въпросната обява във въпросния сайт.

Лека вечер.
Да всичките ми постове се са сързани  не с въпросната обява а с въпросната марка защото това ползвам и това харесвам.А по повод въпросната обява бях помолена да дам линк извинявам се ,но явно четете само това което ви изнася An Mary,или толерирате определени сайтове?

# 83

явно правиш реклама на някой
Госпожо ако правех реклама щях да бъда директна и да кажа това което трябва в един пост.Прочетете назад и ще видите колко човека ме попитаха за кординати на сансиро.

# 84

Лека вечер.
Да всичките ми постове се са сързани  не с въпросната обява а с въпросната марка защото това ползвам и това харесвам.А по повод въпросната обява бях помолена да дам линк извинявам се ,но явно четете само това което ви изнася An Mary,или толерирате определени сайтове?
Смятам ,че сте достатъчно грамотна AnMary щом можете да триете постове,върнете се назад и ще видите ,че бях помолена да дам линка на обявата.

# 85
Днес минах през Халите Елитис и пробвах Blue Lady Rasasi.
Доста е траен, пробвах и други, сега е останал само неговия аромат.
Много ми заприлича на Alien Thierry Mugler, може и да бъркам.

# 86
  • BG-DE
Ако си пробвала това Blue Lady просто не виждам как би могло да ти заприлича на Ейлиън  newsm78 то си е чист Амариж  Peace

# 87
Blue Lady си е абсолютен Amarige и то много добро копие.

# 88
Искам да споделя впечатленията си от един парфюм, който съм имала в оригинал Cinema-YSL и наскоро случайно открих, че и D&P го предлагат. Не съм го срещала в каталога на друга имитационна марка.

Ароматът е изимитиран великолепно. Развитието е почти идентично с истинския. Наситеността на истинския е по-силна през първите часове от имитацията. Трайността е добра- около 6 часа. Доволна съм.

Ето го кой е, ако някой го харесва, може да пробва смело версията на D&P.

http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/Cinema-92.html

# 89
  • Бургас
Момичета, всеки ден минавам през единия Рефан в Бургас, но все още няма нищо ново, освен един мъжки аромат, за който писах Simple Smile Утре може да ходя до центъра, ще проверя и там Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт