Сполучливи имитации на маркови парфюми - 8

• 127 655
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
Тествах Нероли портофино ТФ - много приятен аромат хареса ми, но след 15 минути нямаше никой пръснаха ми много малко на китката , втори път помолих тя пак едвам пръсна голямо кътане на тези тестерчета LaughingАромата обаче ми допадна и нищо сапунено което да ме дразни не усетих. Трайноста му ще е като на 037 предполагам при мен така че отпада. 037 налях едно 30 мл. такова шише намерих в къщи и честно казано макар че му сложих пак същите капки -едно към едно, нищо не усещам днес от него може грешката да е в мен. Това ми е последен път , повече няма да го купувам. Нищо не намерих днес от това което търсех. Исках да тествам роклята на Герлен, няма я. 036 тествах , не е лош , но не е мой някакво Живанши беше. Исках от Диор нещо от мъжките нямат освен Фаренхайт. Явно спират доста неща. Номерца не помня на всичко за което се извинявам.
026 -лек Опиум някакъв тествах не ми хареса като аромат самото развитие иначе в началото бива.
Искам от Рефан нещо от по-сладките неща дори без капки или с малко ще го взема обаче не попадам на подходящ аромат. Ще изчакам да видя новите кои ще са. После отивам при ДиП Simple Smile

Сан Сиро предполагам чистят и те разни неща последния път в магазина доста аромати  бяха намалени а този Кели Калеш съм абсолютно сигурна че ще го спрат. Имаше една-две бройки ако е толкова важно мога да проверя има ли останало шише при нас Peace другата седмица.

# 61
  • Бургас
Предполагам, че новите аромати ще бъдат нови, летни, дано само да са трайни  newsm78, че летните много, много не ги докарват на трайност. Аз съм се наканила да взимам Уикенда от тях, да видим ще е траен ли!? Някъде беше писано, че това не е летен парфюм, но за мен си е направо летен, цветя и плодове. Поне така го усещам
За мен е пролетно-есенен, но става и за лятото  Laughing Уикенда на Рефан е много траен, няма да се разочароваш. Единствено не ми харесва, че според моя нос няма никакво развитие, направо минава в базата на оригинала. Версията на ДиП ми харесва повече и ми се струва по-близка, но назад помня, че се дискутираше рефанската и имаше много положителни отзиви. Пробвай и може да споделиш  Peace

# 62
  • Бургас
Тествах Нероли портофино ТФ - много приятен аромат хареса ми, но след 15 минути нямаше никой пръснаха ми много малко на китката , втори път помолих тя пак едвам пръсна голямо кътане на тези тестерчета LaughingАромата обаче ми допадна и нищо сапунено което да ме дразни не усетих. Трайноста му ще е като на 037 предполагам при мен така че отпада. 037 налях едно 30 мл. такова шише намерих в къщи и честно казано макар че му сложих пак същите капки -едно към едно, нищо не усещам днес от него може грешката да е в мен. Това ми е последен път , повече няма да го купувам. Нищо не намерих днес от това което търсех. Исках да тествам роклята на Герлен, няма я. 036 тествах , не е лош , но не е мой някакво Живанши беше. Исках от Диор нещо от мъжките нямат освен Фаренхайт. Явно спират доста неща. Номерца не помня на всичко за което се извинявам.

Сан Сиро предполагам чистят и те разни неща последния път в магазина доста аромати  бяха намалени а този Кели Калеш съм абсолютно сигурна че ще го спрат. Имаше една-две бройки ако е толкова важно мога да проверя има ли останало шише при нас Peace другата седмица.

raznejena, при мен пък Неролито стоя доста време, много се усеща, но ми е бръснарски  Simple Smile ....за разлика от Молекулите, които носих отново онзи ден и в топлото ми миришат още по-малко, отколкото през зимата....едва усещам някакъв аромат, почти никакъв  Rolling Eyes
Аз много искам да си поръчам Кели Калеш, защото помня, че го беше похвалила. Всъщност никога не съм пробвала оригинала и не знам дали ще ми хареса толкова, че да го поръчам, не е от най-бюджетните  Simple Smile

# 63
Точно Кели Калеш насляпо- НЕ нито на имитация, нито в оригинал Peace То всеки може да похвали всичко.

Току що видях че от Рефан са ми сложили две мокри кърпички от номер на аромат 034 , отворих, помирисах мноого сладко нещо познато и отидох да видя в списъка- Ла ви е бел hahahaнаправо са ме улучили. Иска ми се сладко ама не чак толкова Grinning

# 64
Предполагам, че новите аромати ще бъдат нови, летни, дано само да са трайни  newsm78, че летните много, много не ги докарват на трайност. Аз съм се наканила да взимам Уикенда от тях, да видим ще е траен ли!? Някъде беше писано, че това не е летен парфюм, но за мен си е направо летен, цветя и плодове. Поне така го усещам
За мен е пролетно-есенен, но става и за лятото  Laughing Уикенда на Рефан е много траен, няма да се разочароваш. Единствено не ми харесва, че според моя нос няма никакво развитие, направо минава в базата на оригинала. Версията на ДиП ми харесва повече и ми се струва по-близка, но назад помня, че се дискутираше рефанската и имаше много положителни отзиви. Пробвай и може да споделиш  Peace

Аз също много харесвам Рефанската версия на Burberry weekend. Преди години си го купувах толкова често, че съм му се наситила вече. Много е близък до оригинала и с много добра трайност.

# 65

Момичета, и аз не мога да се оправя с посочения сайт и не знам дали се поръчва от там. Може ли малко помощ ! Да не би да не виждам нещо и аз?
Искам да пробвам имитацията на Кели Калеш, за която говореше raznejena по-напред.
Моля ви да споделите и други неща на Сан Сиро, от които сте останали доволни и си заслужават, защото няма къде да ги подуша и ако поръчам, ще е насляпо  Praynig
Аз от Сан Сиро  имам кристала на Версаче и съм много доволна и понеже свършва уж исках да си поръчам още един,но през сайта не ми се получи   Crazy

Косара,може ли линк към обявата в ОЛХ моля те   bouquet

# 66
  • Deutschland
Вчера в късният следобед си взех Уикенда на Рефан. 30 мл с 30 капки. Ще го оставя за по-топло време. Взех и някакъв на Роксан, w59 който не съм виждала преди в списъците. Има ванилия, пудра и софт спайс нещо си, дъщеря ми го определя като плодове с ванилия. Пръснах снощи към 20.00 и още го усещам. А имитацията е на парфюма на Дизел Love overdose. Все още търся имитация на техния Fuel for life

# 67
Вчера в късният следобед си взех Уикенда на Рефан. 30 мл с 30 капки. Ще го оставя за по-топло време. Взех и някакъв на Роксан, w59 който не съм виждала преди в списъците. Има ванилия, пудра и софт спайс нещо си, дъщеря ми го определя като плодове с ванилия. Пръснах снощи към 20.00 и още го усещам. А имитацията е на парфюма на Дизел Love overdose. Все още търся имитация на техния Fuel for life
Сансиро имат тяхна имитация

# 68

Честити придобивки!  Simple Smile
Ще очакваме да ни споделиш за Burberry weekend- как е при теб като трайност, наситеност и развитие.

# 69
Да споделя за Blue Lady- Rasasi...Купен ми е от Елитис в Халите, София. Струва около 20лв. като към парфюма има и мини дезодорант, продават се в комплект.

Имитира Amarige- Givenchy. Тази версия на Amarige я ползвам заедно с версията на D&P, за това ще направя по-надолу някои съпоставки.

Но да се върна към Blue Lady...Много добро копие като аромат на Amarige, със съвсем малки разлики. Трайността е малко под очакваното от мен. Издържа ми около 5 часа, което обаче и не е никак зле. През първите два часа се усеща много наситено и прави страхотен ''облак''.  Simple Smile Не се развива. Изведнъж лека-полека си затихва.

Версията на D&P е доста по-трайна и има хубаво развитие, но Blue Lady има една изтънченост на аромата, която ми липсва при този на D&P.

# 70
  • Бургас
Координатите през OLX явно ги изтриха. В сайта на Сан Сиро има телефони за връзка. Ще се обадя да поръчам от там, но така и не разбрах как да видя списък с имитациите. Някой има ли идея? Да пропуснах нещо в сайта? Или ще им пиша и за това....

# 71
  • София
KDS, дано това помогне - http://i.imgur.com/iecXNtN.jpg.  Simple Smile
Ето и списък с мъжките парфюми  - http://i.imgur.com/pDSGcDC.jpg.

# 72
  • Бургас
KDS, дано това помогне - http://i.imgur.com/iecXNtN.jpgSimple Smile
Ето и списък с мъжките парфюми  - http://i.imgur.com/pDSGcDC.jpg.
Да, и аз намерих списъци в някакви турски сайтове  Grinning Много благодаря  Hug

# 73
  • София
Моля.  Hug
Не съм видяла, че са си променили интернет страницата и вече няма списък с парфюмите, които предлагат, иначе щях да сложа тези списъци на първата страница.

# 74
Само не ми е ясно защо все някой ми изтрива постовете и кой е той?

Общи условия

Активация на акаунт