Сполучливи имитации на маркови парфюми - 8

• 127 754
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Преди няколко дни на щанда на Голдън Роуз видях, че има два нови аромата на Роксан - Манифесто на Ив Сен Лоран и прословутия Хубав живот на Ланком  Simple Smile

# 91
  • Бургас
Преди седмица и аз успях да изпробвам новите три аромата на Ди енд Пи. Allforone ги е описала много добре и подробно. Честно казано и трите ми харесаха доста, но в момента ще се въздържа да ги купувам, защото според мен не са подходящи за лятото. За съжаление скоро не съм тествала нито Манифесто, нито Jimmy Choo, нито My Burberry в оригинал и не мога да кажа с точност до колко са близки. Въпреки това по спомени ми се сториха наистина добри. По-нататък със сигурност мисля да се сдобия с Jimmy Choo, който по-рядко се среща като имитация. Тествала съм го във версия на Джодекс, но тази на Ди енд Пи е по-добра. В другата бяха прекалили с крушата според мен Simple Smile Манифесто също няма да го пропусна - беше разкошно ванилен, че даже имаше и развитие /в началото се усещаха плодове/  Peace

# 92
Ако си пробвала това Blue Lady просто не виждам как би могло да ти заприлича на Ейлиън  newsm78 то си е чист Амариж  Peace

Явно е аромата се е смесил с някой друг, не помня кой.

# 93
Никакви нови аромати не намерих в Рефан, за нови пръскат стари и ги надписват и като се прибрах видях че си ги имаме в списъка hahahaи то в централен магазин.

Купих си днес от малко магазинче на Рефан по 10 мл за проба- Армани Си и Аквауоман. Арманито там не хванах някака дразнеща нотка в началото сега като се напръсках не ми допада. Какво съм му харесала незнам.  Аквауоман съм го имала преди ще го видя сега как ще е на първо четене много ми хареса. Теставах 100 Клое едп и съжалих че не съм взела от него. Много хубаво индрише. Ще взема 10 мл.
Вчера 037 Молекулите ми изкараха три часа и ме учудиха.
Искам да си харесам още някои неща за разнообразие и тестам по три-четери аромата  от техните като вляза.

Да споделя и нещо друго макар да не е много за тази тема. Купих си Сахара ноар ТФ в оригинал. Понеже съм имала имитацията на Джодекс и сме коментирали. Имитацията я нямам отдавна, но по спомен доста си приличат.Началото на оригинала обаче е много хубаво а в имитацията ми беше по-остро. Едва ли бих могла да друг човек да ги различа напръскани тамяна си е тамян, но този много ми харесва и трайноста му е минимум 7-8 часа, то и имитацията беше трайна де. С две думи -браво на Джодекс в случая. Simple Smile

# 94
Бихте ли ми казали колко лв. излиза рефан 30мл с 30 капки? Последно си купувах миналото лято от  капсулованите им парфюми, но не останах доволна от трайността .

# 95
Зависи дали с твое шише или тяхно. С мое шише завчера 30 мл с 30 капки вземах точно 6 лв. Днес питах на друго място пък ми казаха около 5 лв за същото  Grinning но може и да бъркам
При всички положения течност в официален магазин 30 мл е 4, 50 лв. а капките мисля че са по 5 ст.
С тяхно шише- 30 мл с течност е 7 лв. Капките-отделно.

# 96
Момичета, здравейте!  Grinning
Днес си получих Чарли-то от Парфимо. Всичко е ок. Миризмата мисля, че е същата, макар като да има някаква минимална разлика. Не мога да преценя дали е преформулиран парфюмът, тъй като, както казах и преди, бях не млада, а направо малка, когато преди години беше актуален. Трайността засега е гола вода, макар че съм забелязала, че някои парфюми изискват известно време и известно пръскане, за да се наситят (дори и с оригинални ми се е случвало). Във всеки случай, не е никак зле ароматът - лек, кремест, цветен, но просто няма никой... Ще го наблюдавам тези дни и може пак да пиша.  Hug

# 97
Никакви нови аромати не намерих в Рефан, за нови пръскат стари и ги надписват и като се прибрах видях че си ги имаме в списъка hahahaи то в централен магазин.

Купих си днес от малко магазинче на Рефан по 10 мл за проба- Армани Си и Аквауоман. Арманито там не хванах някака дразнеща нотка в началото сега като се напръсках не ми допада. Какво съм му харесала незнам.  Аквауоман съм го имала преди ще го видя сега как ще е на първо четене много ми хареса. Теставах 100 Клое едп и съжалих че не съм взела от него. Много хубаво индрише. Ще взема 10 мл.
Вчера 037 Молекулите ми изкараха три часа и ме учудиха.
Искам да си харесам още някои неща за разнообразие и тестам по три-четери аромата  от техните като вляза.

Да споделя и нещо друго макар да не е много за тази тема. Купих си Сахара ноар ТФ в оригинал. Понеже съм имала имитацията на Джодекс и сме коментирали. Имитацията я нямам отдавна, но по спомен доста си приличат.Началото на оригинала обаче е много хубаво а в имитацията ми беше по-остро. Едва ли бих могла да друг човек да ги различа напръскани тамяна си е тамян, но този много ми харесва и трайноста му е минимум 7-8 часа, то и имитацията беше трайна де. С две думи -браво на Джодекс в случая. Simple Smile

Сподели ни, моля те като ги разносиш какви са ти впечатленията.

# 98
Днес си получих Чарли-то от Парфимо. Всичко е ок. Миризмата мисля, че е същата, макар като да има някаква минимална разлика. Не мога да преценя дали е преформулиран парфюмът, тъй като, както казах и преди, бях не млада, а направо малка, когато преди години беше актуален. Трайността засега е гола вода, макар че съм забелязала, че някои парфюми изискват известно време и известно пръскане, за да се наситят (дори и с оригинални ми се е случвало). Във всеки случай, не е никак зле ароматът - лек, кремест, цветен, но просто няма никой... Ще го наблюдавам тези дни и може пак да пиша.  Hug

Ако става въпрос за Charlie Blue съм много изненадана, защото при мен трайността е страхотна- много трудно се измирисва дори. Да не е някакво менте, макар че е евтин парфюм, за да има менте...

# 99
Скъпи съфорумки, да Ви споделя една съвсем прясна информация, която мисля че ще заинтригува доста от Вас...Става дума за Парфен...Аз нямам никакъв опит с техните парфюми да подчертая.

От вчера вече освен онлайн, могат да се закупят и на място. Открили са щанд в Парадайс...

Намира се на ет. -1, до задния вход на Технополис. Доколкото виждам по рекламата им във Фейсбук, май ще предлагат и наливни парфюми.

Нека, ако някоя от Вас отиде в близо време, да сподели какво се предлага и какви са цените.

Споделям линк и към Фейсбук страницата на Парфен.

https://bg-bg.facebook.com/parfen

# 100

Ако става въпрос за Charlie Blue съм много изненадана, защото при мен трайността е страхотна- много трудно се измирисва дори. Да не е някакво менте, макар че е евтин парфюм, за да има менте...

Не, за бялото Чарли става дума.  Wink
Най-странното е, че сутринта, когато се събудих, леко ме лъхна на няколко пъти ароматът, но едваааа доловимо. Затова мисля, че просто трябва малко да се "разработи". Някой преди време беше коментирал, че парфюмите, когато стоят, с времето се насищат. Е, и моите впечатления са такива. Не вярвам да е менте. Сега ще го проверя и по бар код за всеки случай.  Mr. Green

# 101
  • Deutschland
Преди няколко дни на щанда на Голдън Роуз видях, че има два нови аромата на Роксан - Манифесто на Ив Сен Лоран и прословутия Хубав живот на Ланком  Simple Smile
Назад бях писала за тяхна имитация на Дизел която купих и мисля, че и тя е нова. Няма измирисване, но с тази ванилия не е за лятото. Вчера едни девойчета ме питат с какво съм се пръскала че така хубаво ухае:)))) А аз изобщо не бях, но от предния ден аромата се носеше на талази от косата ми. Явно при мен ванилените имат най-голяма трайност

# 102
  • BG-DE
Имаш ли представа на кой Дизел е тази имитация и кой номер е?

# 103
  • Пловдив
Да похваля Burberry Weekend в изпълнение на Джодекс.Чудесно измитиран, плътен, трайността при мен е около 5 часа,/ но съм леко хремава в момента, може и малко повече да е/ Wink

# 104
  • Deutschland
Имаш ли представа на кой Дизел е тази имитация и кой номер е?
Имитaциятa е нa Love overdose/ незнaм дaли точно тaкa се пише/, номерa е W59

Общи условия

Активация на акаунт