Сполучливи имитации на маркови парфюми - 8

• 127 682
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
Относно трайността на "Рефан", един съвет от мен: избягвайте капсулованите шишета с тази марка. Оказа се, че "Рефан" не е един "Рефан", а са няколко.../франчайз ли е, какво е, не знам, но капсулованите са с никаква трайност и доста от ароматите които познавам не са със същия мирис, който е на "наливния Рефан"/. Какво става и защо е така не знам. Но, ако съдите за качеството на Рефан по капсулованите, разбирам защо отзивите са за никаква трайност...
Младите девойчета, които работят в магазините, в които се продава само капсулован "Рефан" с ентусиазъм ми обясняваха как те са истинския "Рефан", а онези, наливните, били менте, и нямало вече наливен Рефан... Wink Там е работата, обаче, че аз като човек вече повече от 10 години ползващ тази марка много добре знам, че това изобщо не е така. В София най - качествения "Рефан" е именно наливен и именно на "Лъвов мост".
Говоря само и единствено от свое име и от личен опит.
И пак ще го кажа: за да имат трайност парфюмите на тази марка, капките в тях трябва да са ДВОЙНО количество /т.е. по 20 капки на всеки 10 мл./
 Peace

Аз съм съгласна с всичко написано от теб и неведнъж съм споделяла в темата, че има много франчайзи и че капсулованите нямат капки и въобще не се и знае в тях какво има.

Под Рефан на Лъвов мост, да нямаш предвид магазина на Рефан на Мария Луиза, който е в близост до Лъвов мост...А до преди няколко години същите продавачки и хора държаха щанд в базара на Лъвов мост, където сега е Билла, но после се преместиха.

Ако става въпрос за същото място и аз, както и други съфорумки подкрепяме с две ръце.

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 19:16 от bubanka

# 601
Под Рефан на Лъвов мост, да нямаш предвид магазина на Рефан на Мария Луиза, който е в близост до Лъвов мост...А до преди няколко години същите продавачки и хора държаха щанд в базара на Лъвов мост, където сега е Билла, но после се преместиха.

Ако става въпрос за същото място и аз, както и други съфорумки подкрепяме с две ръце.
Да, именно за тези хора говоря, да, сега там има магазин БИЛЛА, да, преместиха се наистина, но за моя радост само на 30 метра от старото си място!  Grinning
Сега щанда им е точно на спирката на трамваите в посока Халите, в магазина за дамско бельо, има голям надпис "Рефан".  Peace

# 602
А от този сайт кои са наливните. Аз също имам наблюдения с мои приятелки, че капсулованите са нетрайни.
http://www.refanshop.bg/

# 603
  • Пловдив
- 126. L’IMPERATRICE/ D&G - този се оказа доста нетраен, за няма и два часа и изчезва. Иначе като аромат е много приятен и свеж за лятото.
Съгласна, и 136 също свеж и ... изчезва  Sad

# 604
  • София
А при мен и 126 и 136 са много, много трайни. За пореден път се убеждавам, че кожата на човек е от съществено значение.  Peace

# 605
106. BE DELICIOUS/DKNY      -  този е доста по-траен - около 6 часа

И аз не съм доволна от капсулованите.  newsm11

# 606
Незная защо при теб не е траен ,явно както казват е до кожа при мен ухае цял ден...косата ми мирише страхотно,когато съм с него  Heart Eyes бих ти препоръчала да пробваш някой от  Бърбъритата в имитация на Сан Сиро-мисля,че ще останеш много доволна от към трайност.От техните парфюми съм имала само Алюр  на Шанел и ти гарантирам за трайност.. дано останеш доволна поне от тях Hug
Днес намерих сайта ,но той си е само сайт а не магазин и не можах да разбера как се поръчва.А вие как поръчвате?

# 607
  • София
lili13, ти този ли сайт намери -  http://sansiro.bg/?

# 608
Скрит текст:
А от този сайт кои са наливните. Аз също имам наблюдения с мои приятелки, че капсулованите са нетрайни.
Тези са наливни без капки: цък, цък
Тези са наливни с капки: цък, цък

# 609
lili13, ти този ли сайт намери -  http://sansiro.bg/?
Не,определено не беше този.Това което ми излезе беше сайт,а този е магазин така като гледам,мисля другата седмица да поръчам.

Последна редакция: пт, 17 юли 2015, 23:35 от lili13

# 610
Скрит текст:
Тези са наливни без капки: цък, цък
Тези са наливни с капки: цък, цък

Благодаря ! smile3525

# 611
Здравейте.
Може да се повтарям, за което ме извинете Simple Smile Бихте ли казали, от кой сайт за парфюми сте най-доволни? Искам да си поръчам онлайн и искам да остана доволна  Grinning

# 612
  • София
I~~v, ако става въпрос за купуване на оригинален парфюм, разгледай тази тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=856378.msg … 40068#msg31140068  Peace

# 613
Привет, очарователни дами! Дайте напътствия за свеж, младежки парфюм, имитация на "Рефан", за момче на 16-17год. Иска да е подходящ за лятото, т.е. да не е от най-дървесните и ориенталските. 212 на Каролина Херера подходящ ли е?

# 614
Привет, очарователни дами! Дайте напътствия за свеж, младежки парфюм, имитация на "Рефан", за момче на 16-17год. Иска да е подходящ за лятото, т.е. да не е от най-дървесните и ориенталските. 212 на Каролина Херера подходящ ли е?

Аз бих опитала да ти помогна...

Принципно, макар да нямам логично обяснение защо, когато познати са ме питали за препоръка за парфюм за момче в тийн-възраст съм ги насочвала към Lacoste Red- Lacoste и Lacoste essential- Lacoste...Впрочем те и двата имат изключително добри версии от D&P.

През годините многократно съм купувала мъжки парфюми, най-вече от Рефан и за мъжа ми, и за двамата ми сина, които вече са големи, но се доверяват на вкуса за парфюми на мама.  Simple Smile

Та...Както ти препоръчвам от Рефан за 16-17 год. момче.

401- L'EAUD ISSEY MYAKE- това е класическото мъжки Мияки, трайно е. Интересен и не масов парфюм е и определено ще бъде подходящ избор и за момче в тази възраст.

056- L'EAUD ISSEY SPORT- ISSEY MYAKE- този е с по-типичен аромат, но доста познати го взимат за синовете си.

245- Euphoria- Calvin Klein. Парфюмните познавачи знаят, че мъжката Еуфория няма нищо общо с дамската...Мъжката е много свежа и приятна и е подходяща за посочената възраст.

253- JOPP JUMP- JOOP- този парфюм преди години много го купувах за единия ми син. Много е добър откъм трайност и близост с оригинала. Когато излезе One million много ми напомни на този парфюм, макар че имат някои разлика, които за мен са в плюс за Joop.

224- HAPPY- CLINIQUE- лек, свеж, но същевременно и разпознаваем. Според мен е идеален за тази възраст, особено, ако харесва по-леки аромати.

А относно 212 men, за който питаш...Според мен стои добре на по-зрели мъже, но все пак всичко е строго индивидуално.

Ще се радвам, ако споделиш на какво си се спряла и дали е доволно момчето.

Общи условия

Активация на акаунт