Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparca-Счупени парчета" ~ Тема 102

• 44 080
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, не си мислете, че съм ви забравила. Всеки вторник гледам понеделнишките серии на iPad-а в леглото си, чак до късни доби. Grinning
Само да ви попитам (че като гледам как свърши предният епизод #Crazy) - следващият, 30-ти, епизод последен ли е за първи сезон? ooooh!

Hug Hug Hug

Тинченцееееее...привет ,мило дете  Hug Heart Eyes
Как така ще те забравим...неееее Naughty...чакаме те... bowuu
Доколкото разбрахме епизодите ще са 31...значи има още 2...Нуриш беше публикувала в инста си ,че на 29 юни,ще е последен епизод на Първи сезон bowuu Peace

Последна редакция: ср, 17 юни 2015, 17:14 от Svet_sz

# 571
Мераба къзларки reverance reverance reveranceДа ви замоля за линк на последния болюм hit

Сестричок,любимой Hug Heart Eyes...ето...заповядай... bowuu

Paramparça Dizisi - Paramparça 29. Bölüm İzle

https://www.youtube.com/watch?v=UgPj_0LVQDU

# 572
# 573
Hug Hug Hug

Това момиче познахте ли го?

Предполагам, че не  Laughing  Едже Чешмиоолу - Айча от Времето лети. За две години удивителна промяна!
Участва в нов летен сериал на Kanal D Yaz’ın Öyküsü - https://www.kanald.com.tr/yazin-oykusu

Папараците са уловили Нургюл на почивка

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/96247/2368/1/nu … -hanimin-ciftli-i

Зариииии Hug...и аз не можах да я позная...но ,явно е тя...търсих в гугъл изображения и ми показа позната ни Айча от Ойлето... bowuu...наистина много се е променила...красавица...пу пу пу... Grinning

А...за Нуриш...купила си е тази къща... да си почива bowuu...Да и е честита ! Peace

# 574
Мераба къзларки reverance reverance reveranceДа ви замоля за линк на последния болюм hit

Сестричок,любимой Hug Heart Eyes...ето...заповядай... bowuu

Paramparça Dizisi - Paramparça 29. Bölüm İzle

https://www.youtube.com/watch?v=UgPj_0LVQDU
Спосиба сестрьонка моя lovekissлюбимая мая Flowers Bouquet dancing

# 575
  • София
Момичета, не си мислете, че съм ви забравила. Всеки вторник гледам понеделнишките серии на iPad-а в леглото си, чак до късни доби. Grinning
Само да ви попитам (че като гледам как свърши предният епизод #Crazy) - следващият, 30-ти, епизод последен ли е за първи сезон? ooooh!

Hug Hug Hug

Доколкото разбрахме епизодите ще са 31...значи има още 2...Нуриш беше публикувала в инста си ,че на 29 юни,ще е последен епизод на Първи сезон bowuu Peace

Свееееееет! Hug Hug Hug
А после вторият сезон започва през септември, предполагам? А дано. Че да има какво да гледам докато уча. hahaha Praynig

# 576

Hug Hug Hug

Свееееееет! Hug Hug Hug
А после вторият сезон започва през септември, предполагам? А дано. Че да има какво да гледам докато уча. hahaha Praynig
АААААА Naughty...да не чувам това...най напред учението ,после киното bowuu Naughty Joy Joy Joy Ти какво направи с учението...магистратура или бакалавър...сори  Praynig,ако объркам нещо ,но не съм много запозната... Naughty ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy
Напиши нещо за сериалчето,кое ти е харесало и кое не...когато имаш време...разбира се... bowuu

# 577
Привет, отново!  Hug Grinning

Светлич  Hug Heart Eyes Grinning , Тоти  Hug Heart Eyes Grinning, Про  Heart Eyes Grinning, Тинче  Hug Heart Eyes Grinning, добре завърнало се, мило дете!

Зариииии  Hug Heart Eyes Grinning, добра е сегашната визия на актрисата, но повече ми се нраваше с тази от Времето лети, много естествена беше, а тук позира, няма ѝ ги луничките и не се отличава с нищо от модерното за сегашното ни време, т.е. влиза в стереотипа.... Лично мнение  Naughty и в никакъв случай не искам да го налагам.

Последна редакция: ср, 17 юни 2015, 23:52 от arpha

# 578

Последна редакция: ср, 17 юни 2015, 23:53 от arpha

# 579
# 580
Прилича ли на лицемерка? Wink Wink Wink  

لو سألوني
إلى مَتى سّتبقى متعلقاً بمن تحب ؟!
سيكون جوابي : لآ أدري
لأنني لآ أعلم حقاً أيهما أطول
دائماً أم إلى الأبد !

Те ме попита дали
Докога
ще се отнася за тези, които обичаш ?!
Моят отговор би бил: Аз не знам
Защото аз наистина не знам, което от двете е по-дълго
Винаги или завинаги!

Чие лице казва повече.....  Thinking Thinking Thinking

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 00:05 от arpha

# 581
Добро утро и спорен четвъртък, с надежди за фрагмент, снимки и резюме на всички желая!  Hug Heart Eyes Grinning

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 08:04 от arpha

# 582
  • София

Hug Hug Hug

Свееееееет! Hug Hug Hug
АААААА Naughty...да не чувам това...най напред учението ,после киното bowuu Naughty Joy Joy Joy Ти какво направи с учението...магистратура или бакалавър...сори  Praynig,ако объркам нещо ,но не съм много запозната... Naughty ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy
Напиши нещо за сериалчето,кое ти е харесало и кое не...когато имаш време...разбира се... bowuu
Свет, от септември отивам в Лондон за магистър по право. Flutter
Сега работя до август (тогава ще почивам, преди ученето), затова съм рядко във форума. Но обещавам някоя вечер или през уикенда да напиша обстоен анализ за всеки герой. Whistling

Лек (макар и дъждовен в София Crossing Arms) четвъртък! Hug Hug Hug

# 583
# 584
Къзларки  Hug нищо не съм изгледала и по тази причина не коментирам, но днес може да имаме и фрагманче   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт