Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparca-Счупени парчета" ~ Тема 102

• 44 077
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Добър ден ,момичета wavey Hug

Арфич Heart Eyes....мерсаж за кафенцето...сабах,сабах си го изпих...сега второ ще пия.... bowuu Joy Joy Joy

Плийз...

Тинче... Heart Eyesмерсаж ,че ме светна bowuu #Crazy Joy Joy Joy Joy Joy

Про... Heart Eyes

Днес сутринта отворих инста на Ерко...нова версия има Peace...пробвах и на Айча...и там е същото Peace...и ...не мога една снимка да копна...при вас има ли същият проблем... newsm78

# 586
Светлииииич  Hug Heart Eyes Grinning, аз си копирам и намирам всичко във фейса, така че не мога да ти отговоря.... Ето още една поредица снимки зад камера:

# 587
Изглежда Джи ще издирва Гюл в автобус, когато тя си тръгне.....

# 588
  • София
 Hug Hug Hug

Све, аз нямам проблем с новия дизайн в Инстаграм, мога да ги копирам. Ще ти обясня как го правя с Хром, но не знам ти какъв браузър ползваш.
Скрит текст:
Ще ползвам профила на тази актриса

https://instagram.com/p/4Eke70gOZi/?taken-by=sebnembozoklu

С десен бутон натискам "Проверка на елемента", отваря ми се отдолу един прозорец с линкове. Отново с десния бутон отварям този, който завършва на jpg като кликвам на "Open link in new tab'', и снимката е готова за сваляне или копиране:

Има и друг начин - натискаш едновременно Ctrl и U, отваря ти се нова страница. След това натискаш Ctrl и F, горе в дясно се отваря малък прозорец, в който се пише JPG, за по-лесно намиране на снимките. Намираш линка, който завършва на jpg (той трябва да е оцветен), копираш го и е готово  Simple Smile

Стара снимка, но чак сега ми попадна - от рождения ден на Йълдъз.

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 18:21 от zarani

# 589
newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 18:05 от arpha

# 590
  • София
От ИГ на Нургюл

başrolde #AŞK #Paramparça
В главната роля Любов

# 591

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 19:56 от arpha

# 592
От ИГ на Нургюл

başrolde #AŞK #Paramparça
В главната роля Любов

ОФФФФФФФФФФФФФ...къде е тази ЛЮБОВВВВВВВВВ... #Crazy #Crazy #Crazy

# 593
Зариииииии Hug...нищо не се получава...аз съм с Мозила bowuu
Пробвах и двата начина ...навремето действах с преглед на фоново изображение и после копвах линка на изображението ,но сега не става Naughty ooooh!

# 594
Изглежда Джи ще издирва Гюл в автобус, когато тя си тръгне.....

Аз още на обяд видях снимките ,но честно казано ме домързя да ги копна в темата...оставих ги за по късно,но ти ме изпревари... bowuu Peace Hug
Сигурно заминава Гюл,но на една от снимките видях и нейният приятел от детинство Мехмет....а и на друга пък,  как тя и Дерия са до една черна кола...дали Джи я изпраща newsm78...или Азми  newsm78...или пък колата е на Мехмет... newsm78...най вероятно,защото нали само Дерия и онази затворничка/забравих и името Naughty/знаят ,че Гюл ще заминава...а и Мехмет... bowuu

# 595
  • София
Зариииииии Hug...нищо не се получава...аз съм с Мозила bowuu
Пробвах и двата начина ...навремето действах с преглед на фоново изображение и после копвах линка на изображението ,но сега не става Naughty ooooh!

Све, при другите браузъри не знам как става, но при Гугъл Хром промяна няма. И преди се копираха по същия начин.

# 596
# 597
  • София
Айча на сета но новия си филм Mavi Gece - Синя нощ.

# 598

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 22:41 от Svet_sz

# 599
Айча на сета но новия си филм Mavi Gece - Синя нощ.

Много непознати newsm78...сигурно е снимачният екип...те да не постят newsm78...гледам бобец ,краставички,диня... #Crazy #Crazy #Crazy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт