Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparca-Счупени парчета" ~ Тема 102

• 44 075
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Мераба ,къзлар... Hug Heart Eyes

Како сте  newsm78 Joy Joy Joy Joy Joy

Кафенце...кажи ,речи обедно  Laughing...

# 601
Бреееееее #Crazy...Диларка голяма умница ooooh!...но ,интересно Naughty...за любовта нищо не казва newsm78...за любовта ,която е основата на едно семейство... bowuu

Джансу,семейството е много важно и се създава трудно.Вие ще преживеете трудни дни ,ще преживеете и щастливи дни,с вас ще се случат разни неща ,но вие ще се стараете да бъдете/държите/заедно.Един ден и ти ще се омъжиш Джансу,ще имаш семейство.Тогава ти ще разбереш ,какво исках да ти кажа.

Цъ...цъ...цъ... Thinking

# 602
Пынар Эринджин,играет Нурай(женщина Озкана из Германии)

# 603
Девойки   bouquet  bouquet  bouquet  Аз реших, че ще изчакам да свърши сезона и го почвам от където съм го спряла, за да се изкефя максимално  Hug

# 604
  • София
Алина Боз отряза косите си заради ролята.

Последна редакция: пт, 19 юни 2015, 16:56 от zarani

# 605
Ужастъъъъъъъъъъъ #Crazy...Хазал ми става още по неприятна... Wink
Зари Hug...мерсаж smile3525...има още снимчици...ето ги... Peace

Щастливото семейство... newsm09 smile3506 newsm62 newsm62 newsm62

Последна редакция: пт, 19 юни 2015, 18:14 от Svet_sz

# 606
Представяте ли си Хазал като пада да си удари главата #Crazy...следва кома...и се пробужда една нова ,добричка Хазал... smile3517  Hands Clap Joy Joy Joy Joy Joy Joy

newsm10 smile3521 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

# 607
Гюл дали заминава... newsm78

Сигурно заминава и после се връща...с различни дрехи е ...при заминаването и после в болницата... Rolling Eyes

Тук най вероятно се прощава с Джансу...преди да замине...със същата рокля е... Rolling Eyes

Нашто убаво момче! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 19 юни 2015, 17:25 от Svet_sz

# 608
  • София
Момче  Mr. Green  или чичко  Joy  hahaha  Пиша го без лоши чувства, разбира се.  Peace
Точно днес станах по-рано и хванах ВЛ по бтв, повторение на втори сезон. Ей, страхотни са всички! Как ми липсва подобен сериал, толкова професионално направен, със страхотен каст и игра, режисура... дори сценарият да не куца. В днешните сериали сценарият е най-големия проблем. Темите им като че ли се изчерпаха, непрекъснато им се налага цензура  Sick  ooooh!  Дори "Пойраз Карайел" - единственият сериал, който следя не ме "залепя" пред монитора както правеха например "Езел", "Времето лети" и Кайъп  Sad  

Айча в мюзикъла Fosforlu Cevriyem

Нещо подобно ще е ролята й, това е от игралния филм Karakolda Ayna Var с Тюркан Шорай.

# 609
Момче  Mr. Green  или чичко  Joy  hahaha  Пиша го без лоши чувства, разбира се.  Peace
Точно днес станах по-рано и хванах ВЛ по бтв, повторение на втори сезон. Ей, страхотни са всички! Как ми липсва подобен сериал, толкова професионално направен, със страхотен каст и игра, режисура... дори сценарият да не куца. В днешните сериали сценарият е най-големия проблем. Темите им като че ли се изчерпаха, непрекъснато им се налага цензура  Sick  ooooh!  Дори "Пойраз Карайел" - единственият сериал, който следя не ме "залепя" пред монитора както правеха например "Езел", "Времето лети" и Кайъп  Sad  

Айча в мюзикъла Fosforlu Cevriyem

Нещо подобно ще е ролята й, това е от игралния филм Karakolda Ayna Var с Тюркан Шорай.

Зариииииииии Hug...за миг се зачудих , кое е това момче или чичко... ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy..за теб миличка може да е чичко,но за мен е момче... bowuu Joy Joy Joy
Напълно си права за Ойлето Peace...невероятен и единствен сериал...и за мен... bowuu Peace
А...Айчата е прекрасна...много красива...и това ,което видях във видеото,обещава да е музикален и най вероятно и романтичен филм...Ще се радвам да има успех...и ще чакаме с нетърпение да го видим... bowuu

# 610
Ето едно фото на Нуриш...от кога ли е... newsm78

# 611
  • София
Све, това с Айча ще е мюзикъл, но на театрална сцена, а не игрален филм - мюзикъл. Жалко за което бих казала, щеше да е добре да правят и мюзикъли турците, не само комедии, драми и фестивални филми.

# 612
Семейство ПАРИЧКОВИ....плюс още една "печалбарка" и...един монтьор ,който май...им прилича newsm78

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 613
  • София
Резюмето на новия епизод на Парченцата на руски:

КРАТКОЕ СОДЕРЖАНИЕ 30-ОЙ СЕРИИ

Общая боль Диляры и Гюльсерен: Хазал

ГЮЛЬСЕРЕН ПОКИДАЕТ ГОРОД

Гюльсерен, для того, чтобы полностью оторваться от Джихана и обеспечить счастливое будущее своих дочерей, решает обосноваться в Измире. Близкая подруга Дерья, поняв, что не смогла воспрепятствовать отъезду Гюльсерен ставит Джихана в курс дела этой ситуации.

ЗАКРОЕТ ЛИ ДЖИХАН КНИГУ «ГЮЛЬСЕРЕН»?

Тем не менее Джихан тоже ничего не может больше сделать. Джихан винит себя в том, что позволил Гюльсерен уехать. Йылдырым, единственный с кем Джихан может поделиться своими проблемами и Джихан признается ему в том, что решил полностью закрыть книгу Гюльсерен, со словами «Мы вышли за грани любви»

ХАЗАЛ НА ГРАНИ СМЕРТИ, ДЖАНСУ ШОКИРОВАНА

Ни Хазал ни Джансу не знают о том, что Гюльсерен уехала. Существует кто-то, кто пишет в социальных сетях саркастические сообщения о Джансу и она уверена в том, что это Хазал. Она захочет обсудить это с Хазал, но та не станет ее слушать. В это же время, неверное действие Джансу приведет Хазал на волосок от смерти. Хазал, которую госпитализируют в больницу не будет иметь много шансов на жизнь. Теперь у Диляры и Гюльсерен есть общая боль: Хазал.

Перевод: Виктория Алаташ

http://vk.com/paramparca

# 614
Све, това с Айча ще е мюзикъл, но на театрална сцена, а не игрален филм - мюзикъл. Жалко за което бих казала, щеше да е добре да правят и мюзикъли турците, не само комедии, драми и фестивални филми.

ААААААА Rolling Eyes...мюзикъл...по игралния филм...Супер Peace...жалко ,че няма как да го гледаме... Sad

Общи условия

Активация на акаунт