Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparca-Счупени парчета" ~ Тема 102

• 44 058
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Арфиии...за бемките си права...чувала съм ,че по светлите хора са по податливи,ако мога така да се изразя към такива образувания...М/у другото и аз имам много бемки ...навсякъде по тялото...някои са леки пегментации ,като тези на Алина ,а други са с изпъкнала форма...и съм чувала ,че някои от тях са ракови образования...и особено за изпъкналите трябва много да се внимава...не знам защо...все се каня да прочета нещо по въпроса...

А...за Алпер...явно не е наистина брат на Ди...но ,доколкото разбрах той ще си прави второ ДНК...да видим тогава какво ще излезе...Много беше сигурен в резултата ,как само си чертаеше бъдещето...пари ,пари #Crazy...ама ,май криви ще му излезнат сметките... newsm78 Joy Joy Joy....и тогава най вероятно ще прибегне до измама...не вярвам да се откаже ...то лесно така...да лежи по цял ден и някой постоянно да му снася парички...жив търтей...и измамник... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 631
Мен ме вълнува повече въпроса за другите измамници...Джандан и Дилара...и Рахми...все си мисля ,а може би и така ми се иска детко Рахми най после да е проумял ,че Джи е негова плът и кръв и не трябва повече да му вреди...та ,той има само него...не вярвам да помага на двете джаФки...
Доколкото си преведох неговата реплика, от мамшите,Рахми- Ты очень хорошо узнаешь с кем танцуешь и самое главное не подставишь союзника...той казва на Дилара...Ти много добре ще разбереш с кого танцуваш/имаш работа/и най важното /главно/ няма да подцениш партньора си.../съюзник/,демек той,Рахми не е за пренебрегване и дито да знае кого има насреща...малко объркано стана #Crazy Joy
Арфич ...ти как го разбираш... newsm78
Ставам за малко... Laughing

# 632

Дано не съм лош пророк, но подозирам, че ще преобърнат образите на Джансу и Хазал и както беше писала, мила Светлич, ще имаме добричка Хазал и бойна Джансу. Самата разправия между двете момичета я подсказва тази промяна.... Досега Джансу все отстъпваше, но като срещна само завист и омраза от Хазал..... мисля, че вече виждаме едно борбено момиче и в тези взаимоотношения. Тя си е такъв, последователен тип, но в други области: спорта, търсенето на родната ѝ майка, превръщането на взимоотношенията ѝ с Гюл в даденост......Дано само не залита и да знае мярка в постъпките си!  Praynig Praynig Praynig

Мисля, че безусловната любов на Гюл много ще ѝ помогне, освен ако не тръгнат да променят и Гюл, и Дилара в противоположностите им..... Всичко очаквам от сценаристите на този филм.....

Последна редакция: сб, 20 юни 2015, 10:39 от arpha

# 633
Светлич,
Скрит текст:
за бенките не е шега работа и малката ми щерка има по цялото тяло, нали сте си и на един ден, кажи, че не е съдба, и по това си приличате, само че тя като Снежанка, много бяла кожа, а тъмно кестенява коса, а ти си руса..... Та, дерматологът е задължителен два пъти годишно и особено преди лятото за да се знае как се развиват... На нея ще продължат да ѝ излизат докато не роди...... Отивай и не се бави!

За  Рахми си мисля, че се е променил, след неговата реплика, Дилара направи изненадана физиономия, не очакваше такива думи.... Ще чакаме обаче контекста на ситуацията, защото във фрагментите много често изваждат репликите от околните действия на героите..... Нали помниш, как в предишния фрагмент ни създадоха впечатлението, че Мехмет отива у Гюл, а то си беше Джи.....

# 634
# 635
Ето фрагмента от ютюб:

Парченца 30 еп., фрагмент

https://www.youtube.com/watch?v=-KgML5K3T4w

# 636
Арфи...мерси за трея в ютуб...напоследък взеха късно да го качват... ooooh! Wink
Аз не мисля ,че ще променят с нещо образите на Хазал и Джансу...знаем колко добричка е Джансу...къде е израснала,независимо ,че любовта м/у родителите и си е отишла отдавна,за сметка на което те я обичат...особено Джихан...видяхме ,че на всичко е готов заради прекрасната си щерка...иска ми се само Хазал да се промени...ама не вярвам...или пък ако това стане ,сигурно ще е във втори сезон...
За Дилара и Гюлсерен също съм на същото мнение...Гюл ще си остане добричка ,жертвоготовна в името на щастието на децата си...а Дилара...цъ...не вярвам ...та ,тя си е студен човек...самовлюбена грандоманка... ooooh! #Cussing out
Дай боже да излезем прави за детко Рахми... Praynig

Скрит текст:
За бемките...никога досега не съм ходила на дерматолог...и м/у другото и мойта щерка има много бемки...явно ген...имам две,три изпъкнали и много ги пазя да не ги засегна... bowuu

Какво ли става тук newsm78...при мамашите пише...нощни снимки Rolling Eyes newsm78

# 637
Май са си правили прощални снимки на всяко място.....  Grinning

# 638
Ах, красавицата ни!  Hug Hug Hug Hug Hug Дано имат голям успех! Стискам ѝ палци!  Praynig Praynig Praynig

# 639
# 640
# 641
Арфииии,Сестрицо мила,ненагледна Hug Hug Hug Hugеееее страшни сте Hug Hug Hugновини,снимки,чок сааол от мен Heart EyesНе сте прави за промяната на Гюла -искам втори сезон да видя една решителна и имаща съмочувствие хубава жена/добродетел,като добра майка,няма да се загуби,ако е малко по напарена PeaceРахмито бея,дано не ме разочарова,все си мисля,че от как пра чорапите си и нямаше къде да ги суши,му е дошъл акъла newsm78ама знае ли човек ThinkingИсками се и КерИто малко да поумнее,да се усети що за магаре е Осман/той ми е най гнус/и да спрат да я пързалят Mr. Greenи пак да повторя,много неистествено прекъснаха връзката м/у КерИто и Гюла newsm78Съкилийничката от затвора уж живее при Керка,работи при Гюла......и там ми е малко мъгла newsm78 Иначе
Скрит текст:
стягам багажа и сабах сабах travel  grinning039 дим да ме няма smile3508 smile3508
/[/size][/b]

# 642
Предполагам към онези самотни и толкова автентични сламени чадъри, мила Тоти  Hug Heart Eyes Grinning, благородно ти завиждам.... Хубава почивка ти желая и отморявай и заради мен!  Grinning Grinning Grinning Hug Hug Hug Е,  и  newsm68 newsm68 newsm68  smile3503, нищо, че някои са малко по-трудни от нашите, имат и леснички, много приятни..... smile3521

# 643
  • София
 Hug Hug Hug

Вилма Елес за списанието Mother & Baby. Малко оставало до раждането на близначетата.

от ИГ на Нургюл

Ramazan manzaralı bi gün
Bütün iyi niyetiniz ve dileleriniz kabul olsun #iyiakşamlar

# 644

Последна редакция: сб, 20 юни 2015, 22:54 от arpha

Общи условия

Активация на акаунт