Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparca-Счупени парчета" ~ Тема 102

• 44 049
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Арфииии....привет... wavey Hug
Викаш ...да има скок във времето....аааааа...не  щЪ... Naughty...не знам защо newsm78
Аз не виждам разлика във визията на Хазал...цъъ...не го харесвам това момиче  Naughty Naughty Naughty

# 76
Арфе...одеве питаше колко серии остават...още 2...този и другият понеделник... bowuu

Мамашите са превели какво казват гостите на свадбата на Дилата bowuu

# 77
Мерси, Светлич  Hug Heart Eyes Grinning, досега ги гледах.....

За скока в годините, имах предвид след интервюто и бала.......

# 78

Оффффффф, май много ще се ядосваме в понеделник, чак такива ли демонстрации ще има.... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 79
Голямата губеща:

Много тежка и страшна е самотата, физическа, духовна, като че ли Гюл ѝ е обречена....Много ме е яд на този развой......

Последна редакция: нд, 31 май 2015, 23:37 от arpha

# 80
Цитат
Много тежка и страшна е самотата, физическа, духовна, като че ли Гюл ѝ е обречена....Много ме е яд на този развой......

Все си мисля,тоест живея с надеждата ,че ще се радваме на хепиенд...доброто трабва да победи ,нали bowuu Peace

# 81
# 82
В другата тема Свет пише, че турските фенове на сериала май повече държат на бракуваните Дилара и Джихан, така че и аз много искам да вярвам, че доброто винаги побеждава, но не съм оптимист..... Щом и Ендемол се съобразяват с желанията на феновете, а не търсят художественото достижение..... Не съм оптимист за пръв път..... Като се сетя в Ойлето колко се вълнувахме, тук наистина ми липсва майсторлъка на Зейнеп Гюнай Тан......

# 83
В другата тема Свет пише, че турските фенове на сериала май повече държат на бракуваните Дилара и Джихан, така че и аз много искам да вярвам, че доброто винаги побеждава, но не съм оптимист..... Щом и Ендемол се съобразяват с желанията на феновете, а не търсят художественото достижение..... Не съм оптимист за пръв път..... Като се сетя в Ойлето колко се вълнувахме, тук наистина ми липсва майсторлъка на Зейнеп Гюнай Тан......

Те Naughty...турските фенове много разбират от сериали bowuu Naughty Whistling...все с претенциииии...аааааа... #2gunfire #2gunfire #2gunfire М/у другото Джевдет Мерджан също не е лош режисьор... Naughty

# 84
Аййййййдаааааааааааааа.....

"Софииииии Hug...ти поне си айляк Naughty...нерде си  newsm78"

БраУ  мЪ Свееееееее.... smile3501 smile3501 smile3501........

Язе съм най-заетЪ....

Зна'йш колко Ком 'сери имам да упрЪвлявЪм ,сите с пищОви ,пуснала съм ги да бЕгЪт секи у писта  и ги карам на една линия ,оти ако нЕкой остане назад току виж грЪнал другиО по погрешка #2gunfire #2gunfireкЪктУ сЪ къзгън , аМ колко бизнесмени , то Кахраман Юрукхавов-И , де има аННе за пример и подражание в сговор с ески карън, то Джи Гюрпънаров-И ,то Денизиров-И ...Що народ точи зъби за парите им ,що коне има там ,ама  Троянските повече от нормалните  ,ами Аги и Бей.ове ...Боран , Ръза   ,че и инАт-чи каръми-те им, и 'арните им аННе-та ,де много ги обичат ,а се чудят как да им навредят .....и в зАтОра треби да 'одим ,Керка беше там , Елиф-че там сега  , а другата Елиф-че от "Съдбата " е отвлечена и там требе да помагам да я наЙдИм, а имам две Гюл-чета и те се "бият " за един левент Доктор Хекимоолу.... и съм била айляк...ЗаФатъм ги сабах ,сабах и токУ отпоря до първи петли ....ЗнайШ кЪв зор е т'ва.ааааааааааа Naughty

Hug Hug Hug Hug Hug smile3534

Последна редакция: пн, 01 юни 2015, 09:59 от sofia26

# 85

Те Naughty...турските фенове много разбират от сериали bowuu Naughty Whistling...все с претенциииии...аааааа... #2gunfire #2gunfire #2gunfire М/у другото Джевдет Мерджан също не е лош режисьор... Naughty

Даже е супер режисьор ,но зависи от продуцента и рекламодателите със сигурност , понякога имат тежки/ограничителни  клаузи в договорите им

# 86

lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Честит празник на всички малки ,големи и пораснали вече деца !!!  ura

bigdance2  bigdance2  bigdance2

# 87

Софииииии Heart Eyes...хич не  сЪ оправдавай, Naughty
а по често се явявай. bowuu Naughty Joy Joy Joy

# 88
ДОБРА ВИ ВЕЧЕР ,ДЕВОЙКИИИИИ... Hug Hug Hug

Готови ли сте ,вече...за поредната дозичка Парампарча... newsm78

Аз гледам тук...и върви идеално... Peace

http://www.startv.com.tr/canli-yayin

# 89

Общи условия