Искам да кажа ... (38)_25.05-31.05

• 37 159
  • 943
  •   1
Отговори
# 870
  • югозапад, под "Марков камък"
Валери, честит празник!
Преди около месец "зарибих" всички момичета от класа на дъщеря ми със скачане на ластик. Не очаквах да им е толкова интересно, а и на мен ми се отразява добре на тонуса Simple Smile
Чистенето го отметнах, а мъжа ми от няколко дни се бори сам с монтирането на слънчев  панел, не че няма майстори, ама за по-сигурно сам да го направи  newsm78

# 871
И аз обичам бебешка миризма, но се научих да харесвам и миризмата на потен тинейджър, който се затваря в стаята си с кучето и смърдящите си маратонки  Joy.
Като отворя вратата и ми се насълзяват очите, къде от умилемие, къде от...

# 872
  • Ланкър, планините Овнерог
Гита, на седми клас, 12 са в София всички. Стискам палци на художничката.
Лиле, неделя е, каква работа?  Crossing Arms
Строго секретна Wink

Благодаря, 5-ца изкара, което според мен си е супер  Grinning. Все пак рисуването не е точна наука и критериите едва ли са точни и неоспорими.

# 873
  • Mediterraneo
Валери, да ти е живо и здраво детето   bouquet

Аз изгубих час и половина от живота си, гледайки българския филм Още една мечта  Tired  ooooh! Не си го причинявайте, моля ви!

# 874
Днес ще бия Янтра в дисциплина пускане на перялня, простиране, сгъване.
Дотук 7, остват само към 15. Откъде толкова парцали не знам. Ще раздам много, но пак трябва да ги освежа, прибрани са чисти, но миришат на мухъл. За коженте неща четох да чистя с бензин, ама няма ли да миришат после? Поне ми даде слънчев ден и ветровит, та съхнат дрехите.
Плюшение играчки дали да ги бутна в пералнята или ще се степат?

# 875
  • Mediterraneo

Аз пера смело.

# 876

Аз пера смело.

Значи стват 17 пералните:)  А тия дето пеят и танцуват, пак плюшени как да почистя? Как искам да ги засиля в коша, ама малката е същи Плюшкин и ги търси поименно, вечер преди лягане им казва лека нощ:)

# 877
Привет момичета   bouquet Завърнах се от двуседмичен воаяж до Дубай и Тайланд, сега се нуждая от двуседмична почивка. Пътуването с Уиз еър ми отне цялото удоволствие от отпуската, добре, че до Тайланд бяхме с Емирейтс, че да си оправя малко вкуса.
http://prikachi.com/images.php?images/917/8145917M.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/921/8145921E.jpg

# 878
Ая, много накратко разказваш.  Crossing Arms

# 879
Благодаря ви за поздравленията за детето. Ние изкарахме страхотно.
Близелда и Гризелда обаче са направили целия под в стърготини и разни други по-неприятни неща, та трябва да се захващам, че и утре съм от рано на работа.
Ая, красота.

# 880
Дотук 7, остват само към 15.

И аз съм така. Сега мятам одеала, пухени завивки и възглавници. Пухените играчки ги пъхнах във вакумиращи торби и ги метнах в килера.
Днес изкарахме хубав плаж с приятелка и децата. Щях да снимам питбул като си играе и плува с 5-6 хлапета, измежду които и две годишни и да я слагам в темата за фонтаните, но се отказах, че ще ме обвинят, че съм на Тамбукту.  Mr. Green Единственият наблюдаващ беше собственикът на кучето, родителите въобще не ги беше грижа.

# 881
Дотук 7, остват само към 15.

И аз съм така. Сега мятам одеала, пухени завивки и възглавници. Пухените играчки ги пъхнах във вакумиращи торби и ги метнах в килера.
Днес изкарахме хубав плаж с приятелка и децата. Щях да снимам питбул като си играе и плува с 5-6 хлапета, измежду които и две годишни и да я слагам в темата за фонтаните, но се отказах, че ще ме обвинят, че съм на Тамбукту.  Mr. Green Единственият наблюдаващ беше собственикът на кучето, родителите въобще не ги беше грижа.

Ами то така е и редно. И аз се притеснявам кучето ми да не събори някое дете от радост, че не е малка, а децата умират да и се радват. Все пак е Голдън.  Heart Eyes

# 882
Валерѝ, жив и здрав да е младият господин.  bouquet

# 883
Нещо ми е забавно, ей така без причина. Пила съм 50 грама водка, разредени в безалкохолно (тоест много малко), харчих малко пари, но струва ми се, че тия неща неща не са от значение. Просто ми е весело.

# 884
  • София
Валери, честит рожденик! Много щастие желая на детето!   Hug

Общи условия

Активация на акаунт