Искам да кажа ... (38)_25.05-31.05

• 37 177
  • 943
  •   1
Отговори
# 855
Искам да кажа, че сте ми на късмет. Времето е хубаво, идеално за планирания рожден ден.
Черпя със старомодната https://www.youtube.com/watch?v=bKEQxuM_id4
Само преди осем години щастието миришеше, Естел, хубава тема ,на пухкаво новородено с чипо носле. А преди няколко дни усетих как тактично изплъзва ръката си от моята. Като се засмях, измърмори- "какво, вече съм голям" Simple Smile

# 856
valerie, рожден ден ли има детето ти?
Да е здраво и да ви радва!  bouquet
Пия кафе и чакам моите да излязат за да стартирам с чистенето

# 857
  • Ямбол
И аз пия кафе. Добро утро.
valerie, да ти е живо и здраво порасналото момче.
И аз имам подобен спомен с моето момче, когато се дръпна да не го целувам. Каза, че сме навън.

# 858
Валери, да ти е живо и здраво детето!

И аз пия кафе и яко ме мързи... Направих 12 часа сън и сега съм подута. Ще чакам ММ да се наспи от нощна, за да изчистим и да пусна пералня. Мисля деня да ми мине с книжка и сериал.

# 859
Добро утро!

Валери, честит рожден ден на детенцето.   bouquet

Снощи голяма радост в къщи, разговори (т.е. крясъци) по Вайбър с България до 2 през нощта, мъжът ми още пее тази сутрин и така пеейки из двора замина, че е делегат на футболен турнир на Европейските адвокати. От 40 отбора нито един български, моля ви се. Една дълга маса да бяха опънали и за колегите, че да се състезават хората в каквото са силни, значи.  Laughing
Дъщеря ми не спира да скандира "Моряци, победа, убийте тез' ******!" и от утре щяла да почва да тренира футбол, даже следобед ще ходят за бутонки с баща си.  Mr. Green

# 860
  • Ямбол
Искам и аз книжка, ама няма. Отивам на работа(разсекретяваме). Стискайте палци да няма много двойки.

# 861
Лиле, неделя е, каква работа?  Crossing Arms

# 862
Добро утро и от мен. Simple Smile

Снощи Калина си игра с комшийчето отсреща до 22.30ч, искаха и да спи у тях. Simple Smile

Аз поразчистих малко в къщи и ще излезем, че мъжа ми има среща с бивш колега.

# 863
  • Ланкър, планините Овнерог
Добро утро
Ей така, на финала на темата, да се отчета.
Валери, Честит празник! Много бързо летят годините, да  Tired
Кога се роди Танти, кога дойде време да се нервя с матури покрай нея, а като нищо ще литнат следващите 5г и бал ще има  ooooh!
Лили, за 12 или 7кл? Дано оценките да биват  Praynig
Днес Констанца има пробен изпит по рисуване, дано поне там всичко да е ок

# 864
  • Ямбол
Гита, на седми клас, 12 са в София всички. Стискам палци на художничката.
Лиле, неделя е, каква работа?  Crossing Arms
Строго секретна Wink

# 865
Валери, да ти е жив и здрав рожденика! Лек пубертет, щастливо детство, добри оценки и да се слушате!

Не можах да се напия вчера. Нямах настроението. Значи се оправям, нали?

Много гадно задължение имам днес - да си редя гардероба. Трябва да намеря част от летните дрехи. Пълна безмислица е това оправяне - гардероба е малък и като извадя една дреха, всичко пада.

# 866
Валери, да ти е живо и здраво момчето!
Много ме боли корема, едва шавам, а трябва днес да отметна голяма част от събирането на багажа, пия едно кафе, едни Нимезил и ще започвам. Поне ще опитам.

# 867
Според форума днес е Световен ден на блондинките. Честито на русокоските в темата.

# 868
Валери, да ти е честит рожденикът, все тъй остроумен и весело ( а и безоблачно) изкарване на празника!
Като сте се заприказвали за кафе, онзи ден ми подариха някакво супер луксозно, обаче в моята кафеварка не можа да изкара вкус. Днес го сварих в джезве и е съвсем друга работа, наистина тези неща, които ги пише на етикета, са верни. Май ще се окаже, че кафеварката ми за шварц само хаби кафето  Thinking
Малкият ми син се отказа от кариерата си на клоун, сега вече мечтае да е кукловод. От една страна много ми харесва, че е нежен, чувствителен и артистичен, от друга - какво ще го правя това дете, аз знам само с математици как да се оправям.

# 869
Валери ,честит празник на детенцето ти   bouquet Да бъде жив и здрав и много послушен!

Общи условия

Активация на акаунт