Искам да кажа ... (38)_25.05-31.05

• 37 132
  • 943
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Аз нищо пак не видях.

# 46
# 47
  • София
Добро утро! Най-накрая се добрах до форума. Моят любим мъж вчера реши да почисти компютъра от прахуляка. В резултат на това в момента имам идеално чист не работещ компютър Twisted Evil Трябва да го заведем на компютърен доктор.
Цяла сутрин се боря с лаптопа, защото яко е омазан с вируси. Все не си чувствах в достатъчно дзен състояние за да се захвана с почистването му, ама ей на, дзен или дзън, вече нямах избор. Няма да ви кажа какво количество червеи изчистих, че е направо срамота. Оправданието е - детето играе на игри тук, а аз не го харесвам.... лаптопа, не детето.
Навън изглежда много мрачно и студено, а голямото момче тръгна по къси панталонки и тениска. Терзая се дали да пална колата и да му занеса по-топли дрехи Rolling Eyes Трябва през цяла София да мина за целта. Пък той едва ли ще бъде много-много навън днес Thinking

# 48

Гледам Гала и д-р Папазова ( за свое оправдание ще кажа,че дистанционното не е около мен Simple Smile ) Та се чудя, има ли болест , от която докторката да не се е разболяла и съответно излекувала newsm78

Отдавна не съм я гледала, но правилно си забелязала. Laughing Точно като продавачите, които притежават същото, което купуваш. Simple Smile

Големи бонбони са госпожиците.

# 49
  • София
Лина, каката е страхотно слънчице - много красиво дете. Бебчето е сладурче и няма начин да остане по-назад по хубост от кака си.  Grinning

Като гледам навън какво време е и направо ме е жал за децата от групата на дъщеря ми с тая екскурзия. Уж щяха да сложат резервна дата, ако е лошо времето. За това ме е яд, че ни подлъгаха така идиотски. Дано само да не ги върнат половината болни.

# 50
  • Пловдив
lina_bs
Накараха ме да искам пак момиченце Simple Smile

# 51
Лина, много красиви момиченца си имаш Heart Eyes
Тонка, къде точно в Родопите ще почивате? Това ми е любимата дестинация в Бг

# 52
lina_bs

Аз не разбирам какво му се чудиш още  Mr. Green

# 53
Лина, благодаря за втория дубъл със сладурите.  Grinning

# 54
  • Бургас
lina_bs

Аз не разбирам какво му се чудиш още  Mr. Green

Янтра ще стане пловдивската Виктория Бекъм  Laughing

# 55
  • Пловдив
Хм, имайте предвид, че тук архивите се пазят. Много от вас трябва да имат по още едно дете, ако аз си родя 4то (за пола няма гаранции).

# 56
  • ту тук, ту там
Bonjour!
Нямам май нещо за казване. Освен че ме тресе нервата...

И аз съм виждала Лиляна, но не я разпознах на снимките. Не съм се вглеждала много-много де. Blush

# 57
  • Луната ни пази
Никакви сладури не видях, всичко сте изтрили.  Crossing Arms
Чек, аз още не съм, но са в старата тема  Grinning

Аз пък огледах всички снимки обстоятелствено и не я открих, въпреки че съм я виждала (Лили)!

# 58
Хм, имайте предвид, че тук архивите се пазят. Много от вас трябва да имат по още едно дете, ако аз си родя 4то (за пола няма гаранции).

Знам, знам, обещала съм  Mr. Green

# 59
  • Луната ни пази
Абе като ви слушам за дъжд и лошо време, се чудя тук от къде се пръкнаха 30 градуса. След малко май и климатика ще включа.
Днес съм на линия при вас с леки прекъсвания за почистване, защото свеки ще идва на гости, а другите дни няма да имам възможност.

Общи условия

Активация на акаунт