Искам да кажа ... (38)_25.05-31.05

• 37 160
  • 943
  •   1
Отговори
# 75
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Много ме обезкуражихте по отношение на кучетата...Май нямам никакъв полезен ход. Много мразя да съм в задънена улица.

Ели, откъде е този красив залез? Очите ми останаха там.

Лина, много находчиво това за д-р Папазова. Joy Отдавна ми е писнало от Гала (както и от целия контингент от стотина телевизионни муцуни, водещ да не видя!), но не съм забравила д-р Папазова. И сега ми е пред очите как обясняваше (и показваше!)каква стойка трябва да заеме човек на тоалетната чиния, за да протече всичко по учебник. И как за нагледност нарисува на една "дъска" всички модели и десени  човешки изпражнения. "На кафе."

Сесили, идва лято, няма да е трудно да го научиш. Като махнеш памперса и като се напишка веднъж-дваж и му е мокро, бързо ще схване какво трябва да направи. И най-вероятно ще си измисли сам начина. Joy

Янечек, хич няма да се учудя, ако детето избере математиката. Няма да решава задачи по цял ден, я. А ще си остане в София. И нашта Госпойца Прекрасна(12 г.) би избрала София и сборника, вместо полянки и трапинки, трънки и глогинки. Ама не я питат. Joy

# 76
  • някъде ... тук ...
Светълчо, изгрев е Simple Smile Близо до Нея Перамос, в гръцко.

# 77
Така...
От днес официално съм вписана в регистрите на безработните.

А времето...Времето ме изненада. Студено е. Около 13-15 градуса! И какъв дъжд валя..

# 78
  • ту тук, ту там
Alleisha, от сърце ти желая, скоро да си намериш нова работа, която да те кара да се чувстваш добре!  Hug

# 79
Алейша. дано скоро намериш твоята работа!

# 80
  • Луната ни пази
Така...
От днес официално съм вписана в регистрите на безработните.
Alleisha, от сърце ти желая, скоро да си намериш нова работа, която да те кара да се чувстваш добре!  Hug
Присъединявам се!  Hug
Отчаянието е най- лошия съветник, казвам го като човек, попадал в подобна ситуация и то в мнооого тежък период за мен
Скрит текст:
(точно след края на майчинството ми и след смъртта на мъжът ми)
, така че не се обезкуражавай.  Peace

# 81
Благодаря ви   bouquet
Сега ще имам повече време за вас  Hug
Не съм се отчаяла. Е, тъпо ми е и обидно, но ...
На първо време се захващам да си актуализирам знанията по английски език.
Чудя се дали да не запиша някаква магистратура  newsm78 Интересна и полезна.

# 82
  • Луната ни пази
Благодаря ви   bouquet
Сега ще имам повече време за вас  Hug
Не съм се отчаяла. Е, тъпо ми е и обидно, но ...
На първо време се захващам да си актуализирам знанията по английски език.
Чудя се дали да не запиша някаква магистратура  newsm78 Интересна и полезна.
Алеиша, имах предвид, че ако с времето не се случат нещата, може и да се отчаяш.  Hug
Колкото до магистратурата- не е лошо като идея, стига да можеш да се справиш с финансите. Иначе ще създадеш нови контакти, различни емоции и нови знания. Има много положителни страни!

# 83
Благодаря за споделеното...
Той не стига до тоалетната чиния, така че няма как да стане номера в нея.
Бях си харесала мини-детска тоалетна (писоар), пластмасов който се монтира на стената. Обаче в тоалетната ни е тясно и няма как да го сложа там. Иначе е супер сладурско за малки момчета.

Успяхме да се разходим, да купя памперси и мляко. Вече ми дойде до гуша от млякото особено. 1кутия заминава за 5дни...има дни, в които пие по 3пъти (след обед, вечер преди сън и през нощта).

Дисхидрозата ми се обостри. Взела съм си ампули алергозан...обаче няма кой да ми ги сложи. Ще навивам мъжа ми да ми удари една инжекция довечера.

# 84
Мира, а слагала ли си стъпка пред тоалетната.
Ние имахме един такъв период. Имахме детска седалка на тоалетната + стъпка, за да могат да се качват  Laughing

# 85
  • Пловдив
Моите все още ползват "стъпалото". Много е удобно и за средния.

# 86
Мира, не се притеснявай. Просто му махни памперса. Достатъчно голям е да се "усети".

Аз не бързах и на едно море му го свалих и стана за един ден буквално (преди това с Но 2 беше привикнал). Няма да забравя гледката, при която баща му му обесняваше да "го изтръска" и детето го биеше в ръба на гърнето  Joy, а гадните му родители се хилеха като побъркани.

# 87
  • Бургас
lina_bs,хубаво е в Корабчето.Обаче пък не сме го посещавали поне от 3г,защото е за деца до 7-8 г и не мога да отговоря за Мики Маус.

# 88
руми, имаме стъпка, но не съм го пробвала като стъпи, докъде стига.

Точно това ми е мисълта, че вече е голям, а и ми писна с тези памперси. С чувствителна кожа е и сега както е по-топло, започна отстрани на бедрата да се появява обрив.

Попаднах на една интересна възможност....проблема е, че не ми хрумва нищо на ум. Срока е до 12ти юни...сега ще взема да поразпитам и направя проучване.

# 89
Лина, била съм на детски рожден ден в Корабчето и всички останаха много доволни. Тогава Мики Маус даде тортата. Не случайно е рядкост да се намерят места там. Ако смяташ да правиш РД там, отиди и го запази от сега, както си замислила.
Имам много снимки от този РД, ако искаш, мога да ти пратя на лични.

Общи условия

Активация на акаунт