Успех
Почти съм сигурна, че ще се наспите чудесно - казвам го от опит бях в същото положение и беше кошмар. Не слушайте глупости от сорта, че ще ги разглезите или че после няма да искат да спят сами, защото няма нищо такова.
Няма нужда да обяснявам, че не знаех на кой свят съм. Как не полудях не знам. Явно съм издържлива. После от 4 до 5 г. спряха да стават, но продължиха да се будят с писъци и ревове по 4-5 пъти на нощ и да ме вдигат. Опитах всичко друго освен да ги взема при нас. 4 год се мъчих, защото ми бяха напълнили главата с глупости колко е вредно децата да спят при родителите си. Накрая не издържах. Един ден отидох в магазина, купих две сгъваеми кошари (че дървените не се събираха в нашата стая), опънах ги от двете страни на нашето легло и ги преместих там. От същата вечер до ден днешен не са се събудили нито веднъж. Спим си прекрасно вече повече от 2 год. В кошарите спаха до към 6,5 год. После вече не се събираха
Няма нужда да обяснявам, че не знаех на кой свят съм. Как не полудях не знам. Явно съм издържлива. После от 4 до 5 г. спряха да стават, но продължиха да се будят с писъци и ревове по 4-5 пъти на нощ и да ме вдигат. Опитах всичко друго освен да ги взема при нас. 4 год се мъчих, защото ми бяха напълнили главата с глупости колко е вредно децата да спят при родителите си. Накрая не издържах. Един ден отидох в магазина, купих две сгъваеми кошари (че дървените не се събираха в нашата стая), опънах ги от двете страни на нашето легло и ги преместих там. От същата вечер до ден днешен не са се събудили нито веднъж. Спим си прекрасно вече повече от 2 год. В кошарите спаха до към 6,5 год. После вече не се събираха Препоръчани теми