Обзор 2015 - 2019

• 161 061
  • 776
  •   1
Отговори
# 105
Някой знае ли колко струват чадърите и шезлонгите на плажа тази година?
Кои заведения бихте препоръчали?
В пост 385 на hellymod в темата На море в  България 2015 - 4 пише  6 лв. чадър  и 6 лв. шезлонг. Не съм ползвала платени шезл. и чад. и лично не мога да кажа каква е цената.

# 106
  • Parsberg
Аз в момента съм в Обзор. Квартирата ни Къща за гости Д. Богданова. Намира се неписредствено зад Лунапарка. Плажа е мн близо както и центъра. Хубаво е тук, но момента с храната си остава проблем. Още повече когато казаха, че кравата с Антракс е разпродадена в търговските мрежи на Варна, Бяла и Добрич. Плажната ивица е широка, но брега на всякъде е ужасе, стръмен, и почти от брега е дълбокичко, след това следва плитко, за деца имам в предвид.

# 107
Аз в момента съм в Обзор. Квартирата ни Къща за гости Д. Богданова. Намира се неписредствено зад Лунапарка. Плажа е мн близо както и центъра. Хубаво е тук, но момента с храната си остава проблем. Още повече когато казаха, че кравата с Антракс е разпродадена в търговските мрежи на Варна, Бяла и Добрич. Плажната ивица е широка, но брега на всякъде е ужасе, стръмен, и почти от брега е дълбокичко, след това следва плитко, за деца имам в предвид.
Може ли да споделиш повече за квартирата. За храна можеш да се храните в Риу хел. бей. Може на ОИ, или отделни хранения, или само вечерна анимация с напитки. Офертата беше залепена от двете страни на хотела на пътеките за плажа им. 50 лв. на човек на ден ОИ с включен плаж. Плаща се на място. Инфо на рецепцията на хотела. Аз не случайно предпочитам когато съм на морето на хотел да съм на ОИ, защото все пак там доставката на продукти е контролирана.
Лично аз мисля,че това с Антракса е в голяма степен умишлено раздухана истерия основно от платени журналисти, меди, които като папагали крякат едно и също не проверено нещо. За мен е зле скалъпен номер на конкуренти било български,било чужди, които с користни цели са решил и да се опитат да  подплашат туристите. Няма как от една умряла крава собствениците да си даправят колбаси и кайма за тях, да продадат месо на транжорна, в месарници, да заредят с месо, кайма, кебапчета и кюфтета ресторанти и хотели във Варна, Бяла и Златни пясъци!Е колко килограма е тази крава 2 - 3 тона може би!!! Така както ни проглушиха ушите  от медийте, че ще бъде провален тур. сезон по морето, поради липса на туристи основно от Русия и Украйна, пък то морето ни се пука по шевовете, така сега се пробват с друго.Аз лично не вярвам в изнесената информация. Друго, което може да стои зад тези информации, може да е намерението да се смени директорът на районната здразна инспекция и/или на районната служба за контрол на храните.За по-сигурно не яжте от открити джийници, от предлагащите по плажа царевица и други боклуци от черни мангали.

# 108
Аз ли не съм разбрала правилно, но Казабланка не е ли близо до плажа-100 метра? Чакам да ми отговорят имат ли свободни места за периода, който ми трябва. Чудя се между Казабланка и Лука Хелиос- какво ще ме посъветвате?
Това, което виждам на картата и по снимки е, че хотелът е зад Риу Хелиос Бей, не е на първа линия. От коментарите разбирам, че е близо до плажа и дано да е така.
Зад Риу х.б. е. 5 мин. ходене и да близо е не само до плажа, а до всичко. До центъра но Обзор е около 15  мин. ходене по ул. Трети март.
Без да съм почивала в Лука хелиос, аз бих избрала Казабланка. Разлика най-малкото в хотелската база  в полза на Казабланка. Паркинга също в полза на К.
Fatalina, затова избрах Казабланка, дано не останем разочаровани. Притесненията са ми отнсоно ходенето до плажа и проблема с местата в ресторанта.
Може ли да ми кажеш тези шатри на плажа могат ли да се ползват от всички клиенти на хотела? Доколкото разбрах, няма да има проблем да си взимаме от хотела коктейли за плажа?

# 109
Здравейте, бихте ли ми препоръчали хубав семеен хотел, къща за гости или квартира в близост до плажа ?

# 110
nani 19
Пътят до плажа е мнооого кратък,има клипче дори с пътя до плажа.На масите в ресторанта винаги можеш да си намериш места,не сме имали никакъв проблем.Шатрите на плажа могат спокойно да се ползват,при нашия престой винаги имаше по 2 празни. И по цял ден си носехме ии разнасяхме коктейли до плажа Simple Smile))

# 111
Аз ли не съм разбрала правилно, но Казабланка не е ли близо до плажа-100 метра? Чакам да ми отговорят имат ли свободни места за периода, който ми трябва. Чудя се между Казабланка и Лука Хелиос- какво ще ме посъветвате?
Това, което виждам на картата и по снимки е, че хотелът е зад Риу Хелиос Бей, не е на първа линия. От коментарите разбирам, че е близо до плажа и дано да е така.
Зад Риу х.б. е. 5 мин. ходене и да близо е не само до плажа, а до всичко. До центъра но Обзор е около 15  мин. ходене по ул. Трети март.
Без да съм почивала в Лука хелиос, аз бих избрала Казабланка. Разлика най-малкото в хотелската база  в полза на Казабланка. Паркинга също в полза на К.
Fatalina, затова избрах Казабланка, дано не останем разочаровани. Притесненията са ми отнсоно ходенето до плажа и проблема с местата в ресторанта.
Може ли да ми кажеш тези шатри на плажа могат ли да се ползват от всички клиенти на хотела? Доколкото разбрах, няма да има проблем да си взимаме от хотела коктейли за плажа?
Шатрите са към бара на плажа. Не съм се интерусвала как точно се предоставят, но доколкото разбрах, мисля че трябва да консумираш нещо от бара, а може да има и някаква такса. Те на са в ОИ. Като отидеш на плажа попитай направо на бара. Ходенето до плажа поне за нас е една приятна разходка. Места в ресторанта винаги сме намирали било вътре, било вън. Няма проблем да си вземеш напитки от хотела в пластмасови чащи и да си ги носиш на плажа, както и храна от междинните хранения, стига да ти се яде изобщо нещо в тези часове.
И за да няма все повече счупени шезлонги, може би и ние като клиенти следва да бъдем по-културни и да пазим повече, това което ни е предоставено. За пример мога да дам случки на които аз бях свидетел по време на престоя ми: група от няколко млади майки, без мъжко присъствие около тях, с малки деца на по 1.5, 2, 3 и 4 годишни, която за наше щастие пристигна последните два от престоя ни се забавляваше подобаващо и в ресторанта и на плажа. В същото време децата им тичаха сами, без каквто и да е било контрол между масите, взимаха керамичните фигурки в градината на хотела (зайци, кокошки, петли, джуджета) и ги пускаха на земята, къде със смях къде със писъци и сълзи от това, че някой от тях явно ги плашеха. На плажа пък скачаха по шезлонгите. Респективно никаква забележка от майките им.

# 112
Vickytricky и Fatalina, благодаря за информацията. Прочетох цялата тема за хотела, както и отзивите във Визит. Знам, че общото мнение е положително, но имаше от време- навреме и коментари относно вечерята на смени и затова се притеснявам.

# 113
Ние бяхме принципно във втората смяна за храна,но винаги се хранехме в първата,никой нищо не ни е казал,при положение,че хотела беше пълен до капата.Не могат сутрин да ме накарат да закусвам от 8.45...да бе да,а, кога ще ходя на плаж Simple Smile)))

# 114
Видимо има влюбени в Казабланка, само казвам на още не посетилите хотела да нямат свърх очаквания, храната е типичната за оу инклузива в 3 и 4 звезди, всичко друго, но не и качествени продукти, растителни млечни продукти, шпековия салам е позеленял за което алармирах fnb мениджъра, каймата е ужасна. Зависи и кой с какво е свикнал да се храни де, гладни не сме останали, но не и всичко изложено е годно за консумация поне от моето семейство, имаме още някой и друг ден, като цяло е приятен хотел с подържана база.

# 115
  • Parsberg
Може ли някой, който е ходил и преди. в Обзор да ми каже морето винаги ли е така бурно. Вече цяла седмица сме тук и само един път зелено знаме, през друго време червен флаг. Много дънни ями и големи вълни и то при горещо време без вятър.

# 116
Може ли някой, който е ходил и преди. в Обзор да ми каже морето винаги ли е така бурно. Вече цяла седмица сме тук и само един път зелено знаме, през друго време червен флаг. Много дънни ями и големи вълни и то при горещо време без вятър.
Още преди два дни официално по медиите излезе информация, че по цялото южно черноморие се е появило мъртво вълнение, много по-рано от обичайното. Обясняваха, че навсякъде спасители не допускат да се влиза в морето. В района (Обзор и Бяла) съм била през юни, през юли и в средата и края на август и всеки път е различно.

# 117
Кои заведения ще препоръчате? От началото на август сме в Guest house Akris, но до сега не сме почивали в Обзор и ще ни е полезна всякаква информация - добри заведения, къде се разхождате, къде другаде ходите на плаж в околност 10-20 км. с кола, как са цените ? всичко би било от полза Simple Smile Благодаря Simple Smile 

# 118
Хей, да не забравиш после да споделиш плюсове и минуси за Guest house Akris...И стискам палци да си изкарате една превъзходна почивка там!!! Peace Grinning

# 119
Кои заведения ще препоръчате? От началото на август сме в Guest house Akris, но до сега не сме почивали в Обзор и ще ни е полезна всякаква информация - добри заведения, къде се разхождате, къде другаде ходите на плаж в околност 10-20 км. с кола, как са цените ? всичко би било от полза Simple Smile Благодаря Simple Smile  
Нали си видяла, че тази къща е много далече от плажа над пътя Бс -Варна. Освен това  е на баир. Цената й е като на къща на първа линия! В района ходят на плаж на Иракли, но аз лично не съм ходила защото не харесвам диви места. Цените в Обзор и в магазините и в заведенията, поне от това което съм видяла на табелите и в отворени менюта са съвсем нормални.

Общи условия

Активация на акаунт