Обзор 2015 - 2019

• 161 059
  • 776
  •   1
Отговори
# 90
Миналата година бяхме в Обзор и останах много доволна. Бяхме в хотел Парайзо Бийч, понеже в последния момент правихме резервациите и само там имаше места.
kakvi bqha cenite na staite tam minalata godina?

# 91
Някой с отзиви за "Аквамарин" -  http://www.visit.bg/hoteli/kompleks-akvamarin-obzor-2775
Има само един отзив и пише, че има малко плажче. Аз въобще не мога да се сетя къде може да е newsm78

# 92
Някой с отзиви за "Аквамарин" -  http://www.visit.bg/hoteli/kompleks-akvamarin-obzor-2775
Има само един отзив и пише, че има малко плажче. Аз въобще не мога да се сетя къде може да е newsm78
това е на 2 км  преди Обзор като идваш от Бургас в ляво  по черен път. Бях там преди три лета. Комплекса е хубав, тогава беше още нов и 20 лв. на човек на нощ.+закукса в апартамент с кухня. Плажа е най-южният на Обзор тесен и в морето до брега има камъни. по-навътре няма. имаха включени в цената чад. и шезлонги, които са три реда. до плажа се стига по каменни стълби. близо е но на качване е малко уморително може и по обиколен път по равно покрай други комплекси. храната в ресторанта беше прилична на нормални цени. голям двор с шатри барбекю басейн и детска анимация. комплексът е собственост на руснаци. в близост има други комплекси и магазин за хр. стоки. до града се стига с кола.
извинявам се за писането но пиша от телефона и пътувам в момента.

# 93
Благодаря  bouquet

# 94
  • Berlin
Момичета, включете се с отзиви за Сънрайз. Simple Smile Да се подготвя преди да тръгнем. Simple Smile

# 95
И нашата почивка тази година ще е в Обзор, в хотел Казабланка. Изчетох темата за хотела и се надявам да не останем разочаровани. Малко ме притеснява разстоянието до плажа, защото досега винаги сме били в хотели на плажната ивица, но се надявам да го преживеем.

# 96
Аз ли не съм разбрала правилно, но Казабланка не е ли близо до плажа-100 метра? Чакам да ми отговорят имат ли свободни места за периода, който ми трябва. Чудя се между Казабланка и Лука Хелиос- какво ще ме посъветвате?

# 97
abs,
И на мен ми харесва офертата за Сънрайз Олл Суит Резорт, ние ако ходим, ще е в последните дни на август, така че ще чакам отзиви  Simple Smile никога не съм била в или около Обзор, нито пък толкова "късно" на море, но сме с бебе и това е определящото. Така че ще се радвам после да прочета вашите мнения  Simple Smile

Единствено ме притеснява отдалечеността на плажа от хотела, има ли спасител, не видях и дали има вътрешен басейн (в случай че уцелиме лошо време). Но като цяло попадах само на хубави мнения, де  newsm78

# 98
Аз ли не съм разбрала правилно, но Казабланка не е ли близо до плажа-100 метра? Чакам да ми отговорят имат ли свободни места за периода, който ми трябва. Чудя се между Казабланка и Лука Хелиос- какво ще ме посъветвате?
Това, което виждам на картата и по снимки е, че хотелът е зад Риу Хелиос Бей, не е на първа линия. От коментарите разбирам, че е близо до плажа и дано да е така.

# 99
Това, което виждам на картата и по снимки е, че хотелът е зад Риу Хелиос Бей, не е на първа линия. От коментарите разбирам, че е близо до плажа и дано да е така.
Зад Риу х.б. е. 5 мин. ходене и да близо е не само до плажа, а до всичко. До центъра но Обзор е около 15  мин. ходене по ул. Трети март.
Без да съм почивала в Лука хелиос, аз бих избрала Казабланка. Разлика най-малкото в хотелската база  в полза на Казабланка. Паркинга също в полза на К.

# 100
Здравейте, къде се намира свободната зона за чадъри и да ми препоръчате заведение за хапване на обяд наблизо
Мисля да направим един плаж по пътя за Албена и да обядваме в Обзор newsm78

# 101
Здравейте, къде се намира свободната зона за чадъри и да ми препоръчате заведение за хапване на обяд наблизо
Мисля да направим един плаж по пътя за Албена и да обядваме в Обзор newsm78
Свободна зона има навсякъде, плажът е огромен.Пред  парка е супер. има и много заведения в района.

# 102
fatalina   bouquet
а къде е парка, не съм ходила в Обзор Embarassed

# 103
fatalina   bouquet
а къде е парка, не съм ходила в Обзор Embarassed
Като пътувате по пътя от Бс към Варна и влезете в Обзор стигате до ул. Рибарска, завивате в дясно по нея и карате само направо до краят й. Тя свършва при парка и  и  пред Вас е централният плаж. От дясно ще видите хотел Лука хелиос, който е синият хотел горе в средата на снимката на темата. От ляво ще видите лунапарка и хотел Риу хелиос бей. Крайбрежната алея започва от хотел Лука хелиос в посока юг. Ако тръгнете по нея - тя е пешеходна - ще стигнете до няколко хубави крайбрежни заведения.

# 104
Някой знае ли колко струват чадърите и шезлонгите на плажа тази година?
Кои заведения бихте препоръчали?

Общи условия

Активация на акаунт