Обзор 2015 - 2019

• 161 083
  • 776
  •   1
Отговори
# 495
Има синя зона, поне на главната улица, която слиза до плажа. За 1 час платихме 1 лв. Трябва да потърсиш момчето, което да те таксува, защото при нас се беше запиляло нанякъде.

# 496
Почивали сме в Обзор преди 4години  ,много хубави спомени имам ,ще ми се да посетим ....само ме е страх да не си развалим впечатленията.Плажната ивица тогава много ми хареса ,но морето беше супер дълбоко на влизане и после ставаше плитко.Умирах от страх за детето.Сега като ви чета оставам с впечатление че не е така ,а дано.Ние бяхме в хотела до Мирамар.Цените в Мирамар и Сол луна и Рио Хелиос са ми непосилни ,защото плащам за трима възрастни и сумата на ден идва към 400лв до 500лв, което си е за 8дни почивка добра сума ,да не кажа прекалена.И това е с намаления.Няма как трима възрастни да изядем такова количество храна.Още повече ,че в определени дни съм на вода по цял ден......неоправдано ми е.Ще ми се нещо тихо ,с басейн на плажа....без храна ,ама едва ли?

# 497
И аз с питане за Мирамар - как е откъм активности и занимания за децата?

Анимацията е добра има за много малки и за по-големи деца отделни клубчета и аниматори. Малките много ги занимават и се вижда, че са доволни. Нашето момиче вече е на 10 и не и се ходеше в клубчето, предпочита  басейна, но един от дните отиде при тях и много се забавлява.
Анимацията за възрастни е интересна има доста активности, ние се включваме от време на време.

# 498
  • В уютен дом!
Здравейте, ще летуваме в Обзор, моля препоръчате ресторанти с добра храна, на по нормални цени , разбира се и такива от типа "бързо хранене" с готвени ястия за обяд....🍀🍀🍀

# 499
Преди два дни се прибрахме от Обзор, с хубави впечатления съм от градчето, а се очаровах и от един дюнер на центъра ... понеже малкия много обича да хапва, такива неща

# 500
  • Варна
Здравейте, ще летуваме в Обзор, моля препоръчате ресторанти с добра храна, на по нормални цени , разбира се и такива от типа "бързо хранене" с готвени ястия за обяд....🍀🍀🍀
my_dream Flowers Hibiscus Когато сме в Обзор предпочитаме ресторант Рай. Изключително вкусно приготвена храна , големи порции на достъпни цени. Вярвам ,че ще останете доволни! Приятна ваканция!
http://paradise-rest.com/index.php?option=com_content&view=a … =48&Itemid=67

Скрит текст:
Жалко ,че няма лични снимки. В момента всичко е обновено , много приятно и уютно местенце

Последна редакция: нд, 15 юли 2018, 20:21 от PyK

# 501
Благодаря на всички, отговорили на въпросите ми. Не стигнахме до Мирамар, уплаших се от предупрежденията за дълбокото море след много години на плиткажа на Албена. Може би децата като поотрастат - да съм по-спокойна за тях Wink. За мен и времето на плажа е важно, не само удобствата и екстрите в комплекса, та затова Simple Smile.

# 502
И ние отиваме в Обзор от 11-ти до 18-ти август.
Ако ни хареса, може да останем и повече.

РуК, благодаря отново за препоръката Flowers Hibiscus

# 503
  • Под гъбата
За втора година почивахме в Обзор и отново избрахме хотел Бисер. Взели са под внимание забележката ми за еднообразната закуска и сега беше по- добре. Препоръчвам ресторант "Морски бриз", прекрасна гледка, бързо обслужване, богато меню и е вкусно!

# 504
  • гр. София
Току що направихме резервация от десети август в семейно хотелче близо до плажа в Обзор и съм много щастлива! Ходила съм като ученичка, но нямам спомени. Надявам се да ни хареса! Малко ме безпокоят коментарите относно дълбочината на дъното за детето (свикнали сме на Приморско, Китен), но нали има надуваеми  неща 😜 Ще споделите ли добри ресторантчета за изхранване?

# 505
В кой хотел резервирахте, и аз гледам и трябва да запазвам, но не мога да реша.

# 506
  • гр. София
В кой хотел резервирахте, и аз гледам и трябва да запазвам, но не мога да реша.
Къща за гости Галина. В букинга прочетох хубави отзиви, много любезни по телефона.

# 507
Ресторант Морски бриз на ул. Черноморска.
Много е хубаво там, на два етажа със страхотен изглед към морето. Храната беше добра миналата година, за тази не знам.

# 508
  • Варна

Ще споделите ли добри ресторантчета за изхранване?
Марая Hug ,
зависи какъв тип храна предпочитате.

из вкусните спомени от ресторант  "РаЙ" Peace

# 509
  • София
От Галерата и Морска Перла също сме били доволни.За отбелязване е, че сме били в Обзор 2014, от тогава може да не са същите нещата .

Общи условия

Активация на акаунт