Обзор 2015 - 2019

• 161 075
  • 776
  •   1
Отговори
# 510
  • На плажа
Момичета,заведенията които споменавате от години са със един и същи персонал.Храната е изключително вкусна на всяко едно и днес.Моята свекърва е готвачка в Морски бриз...задължително да го посетите Simple Smile Още ще препоръчам ресторант Тонус...изключителна храна на добра цена,бирария Белла-малко по-скъпо ,но пък храната е мммм Simple Smile За морето...до скоро водата беше равна като дъска и изобщо не беше дълбоко,но зависи на кой плаж сте.И все пак за мен не е дълбоко-сина ми е на 9 и спокойно се къпе сам...но все пак е морско чедо Wink
Въобще Обзор е прекрасен град,трябва да идвате с настроение за добра почивка.

# 511
Вярно е. И за съжаление останаха много малко такива места по нашето море. Навсякъде е презастроено с огромни хотели, наблъскано с паркирани коли, заведения с кънтяща по цяла нощ музика - няма спокойствие и тишина, така необходими за една пълноценна почивка. А Обзор запази очарованието на морето отпреди години, чисто, спокойно и добре уредено градче. Този месец отново ще сме там за шести път.

# 512
Вярно е. И за съжаление останаха много малко такива места по нашето море. Навсякъде е презастроено с огромни хотели, наблъскано с паркирани коли, заведения с кънтяща по цяла нощ музика - няма спокойствие и тишина, така необходими за една пълноценна почивка. А Обзор запази очарованието на морето отпреди години, чисто, спокойно и добре уредено градче. Този месец отново ще сме там за шести път.
Е, точно това се опитах да обясня в една друга тема, но една от форумките, която подозирам, че никога не е стъпвала в Обзор взе да пише глупости, че градът бил като бетонна джунгла, както видиш ли и на други места по нашето море. Не смятам да споря, да ходят където си желаят, тъкмо в Обзор ще има повече място за такива като мен, които си го харесват.

# 513
  • Пловдив
Здравейте! Много ви моля да ми препоръчате добър зъболекар за дете във Обзор, който няма да ни смъкне кожите. Налага се смяна на лекарство. Виждам, че има и хора от градчето, така че ще бъда безкрайно благодарна да споделите мнение.
Весело изкарване на всички почиващи тук Simple Smile

# 514
  • София
Ние се завърнахме от друго място на морето, но понеже много си харесваме Обзор, се замисляме за 3-4 дни след 8 септември. Някой беше споменал, че след 15-20 август вече в Обзор не става, захладнявало и задухвало много. Когато сме били в Обзор, все е било края на юли, началото на август и от тогава са ни прекрасни впечатленията. Молбата ми е ако някой има опит от септемврийския Обзор, да сподели.

# 515
  • На плажа
Зъболекари има в поликлиниката,всеки ден са различни,имам опит само с Тодоров,но моето дете е големичко.За цените нищо не знам,попитайте първо колко ще ви струва.
Прогнозата за времето е относителна величина Simple Smile Един ден духа,на другия е супер.Попитайте ме пак,като наближи Simple SmileНие основно ходим септември на море,тогава е чиста водата,няма вълни и слънцето не препича така силно.

# 516
  • Тра-ла-ла
От къде мога да купя истински мвдец?

# 517
  • гр. София
Момичета, благодаря за препоръчаните заведения! HugЗадължително ще ги посетим! Дните до десети се броят на пръсти GrinningЩе ми се смеете, сигурно, но от нетърпение всеки ден гледам през телефона уеб камерата на плажа на Обзор Joy

# 518
Моите деца на два пъти през 2014 и 2015 г. ходиха на почивка в Обзор в периода края на август началото на септември. И двата пъти имаха хубаво време. По принцип плажът на Обзор е открит и повечко духа от на други места, които са в залив.

# 519
  • Под гъбата

# 520
  • ГО
До вчера бяхме пак в Обзор (Мирамар), ми морето беше ужасно бурно, а вчера направо влечеше навътре. Аз се уплаших, дърпах детето и не можех да го мръдна. Такива вълни, странични, бурни бяха, че беше неприятно да си в морето.
Бяхме миналия месец пак бяхме там и си беше супер.
Имам наблюдения, че от август се обръща времето и става много духливо там.

# 521
Август не само в Обзор, ами навсякъде има такива течения. Уикенда пак е имало удавени - в Созопол и Китен.

# 522
Момичета, има ли вече отзиви за "Марина сендс"? Интересува ме има ли ресторант и за свободна консумация след часовете на ОИ? Обмисляме посещение около 6 септември, цената е много добра, но понеже е далеч от града, искаме да има и ресторант за свободна консумация.

# 523
Здравейте, дали има свободни квартири в Обзор. Тръгваме тази вечер и нищо е съм запазила защото нямахме точни дати за почивка. Благодаря
Момичета,заведенията които споменавате от години са със един и същи персонал.Храната е изключително вкусна на всяко едно и днес.Моята свекърва е готвачка в Морски бриз...задължително да го посетите Simple Smile Още ще препоръчам ресторант Тонус...изключителна храна на добра цена,бирария Белла-малко по-скъпо ,но пък храната е мммм Simple Smile За морето...до скоро водата беше равна като дъска и изобщо не беше дълбоко,но зависи на кой плаж сте.И все пак за мен не е дълбоко-сина ми е на 9 и спокойно се къпе сам...но все пак е морско чедо Wink
Въобще Обзор е прекрасен град,трябва да идвате с настроение за добра почивка.

# 524
  • Пловдив
Ние бяхме там миналата седмица, без предварителна резервация. Много трудно си намерихме квартира, втори път не бих тръгнала така в разгара на сезона. Миналата година бяхме пак във Обзор, но началото на юли и беше пълно със свободни къщи.
Препоръчвам с две ръце и два крака Grinning ресторант Морски бриз на плажа. И тази, и миналата година обядвахме там всеки ден. Всичко е много вкусно! Никой друг ресторант не можа да ме впечатли, от тези, които посетихме.
От зъболекарите останах разочарована, държаха се грубо и надменно, въпреки че ставаше дума за дете. Дано не се налага някой да ги ползва.

Общи условия

Активация на акаунт