Обзор 2015 - 2019

• 161 024
  • 776
  •   1
Отговори
# 600
  • Видин
Плажът е чист, цените по заведенията са съвсем нормални, за сравниение само бих казала, че живея във Видин и цените са една идейка по-височки от тези в Обзор! Място за разходки колкото искаш..

Цените в Обзор - дори са ниски за курорт.
Аз минавам всяка седмица през Обзор  от април до  около 15 октомври - понякога и по два пъти седмично.

Не знам къде другаде из морски курорти на плажната алея на 3 метра от пясъка и шезлонгите има бира Стела Артоа  за 2.40 лева в разгара на лятото?  
Или палачинка - катма с кашкавал за три лева?  

Гъмжи из курорта от магазинчета за спортни стоки на много добри цени с много прилично качество.
Аз си купувам лятото тениски - фланели от вече станал ми приятел търговец - 6-7 г. вече купувам от него по веднъж в месеца юни-до септември  и ми прави голямо намаление.
Края на септември последен затваря и ми прави и подаръци.

Абсолютно съм съгласна. Цените нямат смисъл от коментар, както по заведенията, така и по магазинчетата👍

# 601
  • оттам, откъдето започва България
Значи твоя и моя са различни.  

"моя" не живее в Обзор извън сезона и се прибира в 23 ч. в квартирата си - няма време кога да готви....
че последния път  преди 12-тина дни се оплакваше че жена му счупила крак и няма кой да му  готви.

Готвене е силно казано, но точно в късните часове след работа ни приготви паниран зелен боб на тиган, тъй като бяхме на квартира в къщата, където и той спи. Това е на ул. "Славянска". И - да, не е от Обзор, но годината, за която споменавам, не беше с жена си, работеше сам. Следващите години видяхме, че вече има и жена с него и бизнесът му се е разраснал. Simple Smile

# 602
Здравейте.Някой има ли впечатления от къща за гости Теона?Чисто нова е,това лято работи за първи сезон.По принцип търся нещо на Черноморска.Искам да съм на брега на морето.Но и не желая голям хотел, защото искаме да не сме на ОИ,а и сме с три деца,в голям хотел ни излиза много скъпо-ок.400 лв на ден.Ако намеря нощувка за 100-120,за 300 лв.ще хапваме каквото си пожелаем.Алтеа е зает за периода който търся.Пратих запитване до Каза Марина.Отсядали сме в Парайзо Б.Много ми хареса местоположението.А някой ходил ли е в другата сграда към Парайзо Б?Преди три години изглеждаше много добре?

# 603
Четох за 4 мъртви крави Обзор...

# 604
След като го сподели и аз го прочетох, но реално то навсякъде може да се случи по Черноморието.

# 605
  • София
Искам да попитам за плажа на Обзор...бързо ли става дълбок и има ли достатъчно големи площи свободна зона.

# 606
Искам да попитам за плажа на Обзор...бързо ли става дълбок и има ли достатъчно големи площи свободна зона.
Ами зависи коя част от огромния плаж на Обзор ще посещавате. Има места като централния плаж и пред някои от големите хотели в северната част, където сравнително по-плавно става дълбоко, но има и места, където изведнъж става дълбоко.
Да, има много свободна зона.

# 607
Моля,ако някой има впечатления от къща Джулая Морнинг на крайбрежната,да сподели става ли.Днес говорих със собственика и до утре трябва да реша да резервирам ли.80 лв.нощувка,стая със спалня и единично легло.Ама никъде не мога да намеря снимки от вътре,на самите стаи.Да не е някое мизерно.Иначе местоположението е перфектно.
Ако някой знае нещо подобно,къща,малко хотелче,на което терасите да гледат морето ,да е над крайбрежната,моля да сподели.Не съм ходила от три години и нямам много спомени какво да търся.

# 608
Средна работа с тези дървени легълца. Вижда се заведение отдолу ,а и е близко до плажа демек бум бам от заведенията Simple Smile

# 609
Абе и на мен ми се струва малко измислено.Но къде му видяхте снимки вътре,аз нещо не мога да намеря.Иначе преди три години бяхме в Парайзо Б,партер,с две малки деца,буквално на крайбрежната алея и не беше шумно.А бях предубедена за Обзор.И за да съм полезна:Каза Мартинез-56 лв нощувка,къща за гости Теона-чисто нова,сега е отворила врати-110 лв нощувка.

# 610
Има снимки в нета потърсете само напишете името. Каза Мартинез е на брега ,свързах се със собственика каза няма места .Резервирах в красива нова къща която не е на брега но е прелестна Nelidi.

# 611
Абе и на мен ми се струва малко измислено.Но къде му видяхте снимки вътре,аз нещо не мога да намеря.Иначе преди три години бяхме в Парайзо Б,партер,с две малки деца,буквално на крайбрежната алея и не беше шумно.А бях предубедена за Обзор.И за да съм полезна:Каза Мартинез-56 лв нощувка,къща за гости Теона-чисто нова,сега е отворила врати-110 лв нощувка.
Тези цени на човек ли са или за помещение? Много високи ми се виждат.

# 612
  • Видин

На мен също ми се струват височки тези цени. Ние плащаме 45лв за двойна стая(става дума за къща за гости, не за хотел) прилична при това. Къщата се намира в централната част.

# 613
Цената е за двама възрастни и три деца-12,3,1 година.
Много искам да е на плажа хотела или на високото,като Алтеята,не ми се иска навътре в града,но и не ми се иска голям хотел,просто не ми е бюджетно.Искам да седна на терасата и да си гледам морето....май много искам..

# 614

На мен също ми се струват височки тези цени. Ние плащаме 45лв за двойна стая(става дума за къща за гости, не за хотел) прилична при това. Къщата се намира в централната част.

Би ли споделила името на къщата и в кой месец се плаща тази цена?

Общи условия

Активация на акаунт