Обзор 2015 - 2019

• 161 030
  • 776
  •   1
Отговори
# 585
  • оттам, откъдето започва България
Няма как в градче като Обзор да има големи вериги. Цените са малко над нормалното, става въпрос за магазини за хранителни стоки, но да не забравяме, че сме на море, а не там, където ежедневно пазаруваме. Не са само местни бакалии, има и супермаркети, но всички местни жители трябва да преживяват с изкараното през тези летни месеци, така че си има малка надценка.
Днес се прибрахме, бяхме с една нощувка. Вече е пълно с хора и магазините са отворени. Ние изкарахме добре.
Приятна отпуска на всички!

# 586
  • На плажа
Има един голям Алдо,но по-добре в местните.Цените са нормални горе-доло.

# 587
  • ГО
Има един голям Алдо,но по-добре в местните.Цените са нормални горе-доло.
Алдо в самия Обзор ли? Че този, дето е на Мирамар не работи.

# 588
Алдо в самия Обзор ли? Че този, дето е на Мирамар не работи.
[/quote]
Да, в самия Обзор е, в новата част, на търговската улица която отива към плажа (амфитеатъра).
Ние вчера се прибрахме, бяхме за 5 нощувки, за 3-ти път ходим в Обзор. Харесва ни градчето и плажа.
Цена на чадър на плажа - 7 лв, шезлонг също 7 лв.

# 589
Здравейте знам че няма аквапарк в града питането ми и е  може ли да се използват пързалки някъде в хотел срещу заплащане .

# 590
  • Видин
Здравейте, да изкажа и аз своето мнение за Обзор. От 5 години, все там почиваме, мислехме тази година да сменим курорта, нооо пак си оставаме там. Та като цяло сме много доволни, отсядаме всяка година в една и съща къща за гости, със съвсем нормални цени за нощувка(Къща за гости Денаполи), хигиената е на ниво! Стайте са голями, има климатик, хладилник, телевизор, леглата са по персон и половина и доста големи тераси. Къщата се намира точно на центъра. Плажът е чист, цените по заведенията са съвсем нормални, за сравниение само бих казала, че живея във Видин и цените са една идейка по-височки от тези в Обзор! Място за разходки колкото искаш..

# 591
Здравейте и от мен! Имаме резервация за 3 дни от 30 август до 1 септември в ApartComplex Anixi . Има ли някой ,който да е почивал това лято там,ще се радвам да сподели и ще бъда благодарна .Поздрави и приятно лято!

# 592
Аз пък търся малко семейно хотелче с басейн, има ли такива?

# 593
  • ВАРНА
Плажът е чист, цените по заведенията са съвсем нормални, за сравниение само бих казала, че живея във Видин и цените са една идейка по-височки от тези в Обзор! Място за разходки колкото искаш..

Цените в Обзор - дори са ниски за курорт.
Аз минавам всяка седмица през Обзор  от април до  около 15 октомври - понякога и по два пъти седмично.

Не знам къде другаде из морски курорти на плажната алея на 3 метра от пясъка и шезлонгите има бира Стела Артоа  за 2.40 лева в разгара на лятото?  
Или палачинка - катма с кашкавал за три лева?  

Гъмжи из курорта от магазинчета за спортни стоки на много добри цени с много прилично качество.
Аз си купувам лятото тениски - фланели от вече станал ми приятел търговец - 6-7 г. вече купувам от него по веднъж в месеца юни-до септември  и ми прави голямо намаление.
Края на септември последен затваря и ми прави и подаръци.

# 594
Ние бяхме за втори път в хотел Сания, той е с басейн.

# 595
Ние бяхме за втори път в хотел Сания, той е с басейн.
Там около него има няколко с басейни, но не мисля, че се водят семейни хотели.

# 596

Гъмжи из курорта от магазинчета за спортни стоки на много добри цени с много прилично качество.
Аз си купувам лятото тениски - фланели от вече станал ми приятел търговец - 6-7 г. вече купувам от него по веднъж в месеца юни-до септември  и ми прави голямо намаление.
Края на септември последен затваря и ми прави и подаръци.

Smile Този търговец май всички редовно почиващи в Обзор го знаем.

# 597
  • ВАРНА
Знае как да си задържи  клиентите. 
Лошо ли е?

# 598
Чудя се, иронично ли ми е прозвучал постът, че ме питаш това?

Нищо лично срещу търговеца - работи си, даже едната вечер ни почерпи със сготвено от него ястие. Hands Thumbsup

# 599
  • ВАРНА
Значи твоя и моя са различни.  

"моя" не живее в Обзор извън сезона и се прибира в 23 ч. в квартирата си - няма време кога да готви....
че последния път  преди 12-тина дни се оплакваше че жена му счупила крак и няма кой да му  готви.

Общи условия

Активация на акаунт