Обзор 2015 - 2019

• 161 223
  • 776
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте,
някой знае ли къде в Обзор може да поръчаме торта за рожден ден на дете?
Търсих в нета, но нищо неоткрих като информация.

в нета има инфо дори ваучери за сладкарница Астрея на ул. К. и Методи. в центъра на града. има и тел. за контакт.Ако там пе става
попитайте в Казабланка или в Риу хелиос бей дали няма да се съгласят да ви направят. В Казабланка е много добра сладкарката и като има рожден ден на някой от гостите в  хотела му приготвят голяма торта.

# 181
Как е времето в Обзор?
Ние в събота пътуваме...

# 182
Как е времето в Обзор?
Ние в събота пътуваме...
Във Варна се показа слънцето и е доста топло и задушно от влагата. морската вода е топла и си става за плаж. сутринта обаче валя и беше студено. вече се оправя.

# 183
  • София
Някой ходил ли е тази година в Обзор бийч ризорт, имаме резервация за след седмица там, а отзивите от тази година и в чужди сайтове са доста оскъдни. Много бих се радвала на мнение от първа ръка  Thinking

# 184
Abs,  били сме по едно и също време Simple Smile Ние останахме много доволни от престоя. Храната ни хареса и не сме имали проблеми и тримата, а от десертите им останахме очаровани. На баткото (7 годишен ) му хареса анимацията, но главно защото си хареса една какчика 😁 а и спасителят на нашия басейн много си играеше с децата. Много мил персонал като цяло. Единственото, което могат да направят е една елементарна конструкция  по алеята до плажа, която да пази сянка. Прибирането на обяд към хотела с 2 деца и коричка си, колкото и да е близо, е неприятно. А, плажът определено не е чист- не са толкова боклуци, колкото пръчки, особено в зоната на чадърите на хотела.

# 185
  • България
Някой ходил ли е тази година в Обзор бийч ризорт,
Имат оферта в Грабо. Разглеждам ги за септемврийските празници. Ще се радвам да споделиш, като се върнеш.

Последна редакция: ср, 02 сеп 2015, 07:46 от тортичка

# 186
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте  кой е най хубавия хотел за семейство  с деца ? 4 или 5 звезди благодаря

# 187
Здравейте  кой е най хубавия хотел за семейство  с деца ? 4 или 5 звезди благодаря
Зависи какво търсите, колко са големи децата, какви пари сте готови да дадете, дали искате да сте в града или извън него.
 Звездите не венаги са критерии. Не съм сигурна до коя дата през се тември има анимация. Ето и моята класация на хотели: Миримар, Сол луна бей, Риу хелиос бей, Казабланка, Сън райс Ол Суит Резорт  и Лука хелиос.

# 188
  • Тра-ла-ла
Като тегля чертата - не съм впечатлена от Обзор. Масово местните са кисляци и неблагодарници. Плажовете не са на ниво, а в свободните зони концесионерът дори не се е напънал да сложи някакви стъпалца, за да може да се слиза от алеята на пясъка. Ресторантите са еднотипни и обикновени, а събота и неделя двойките не са на почит, че заемат маси за повече хора  Laughing Няма къде да се паркира, който си намери местенце - не мърда цяла седмица.

Хареса ми, че има много улици с магазинчета, където да убиеш време (но с продавачи цигани, за които фрази като "добър ден" и "довиждане" са абсурд). Има разни фестивали за песни и танци. Правилата за паркиране се спазват дори и от местните. В града има и рок заведение, за което научих чак когато пуснаха музика на живо Crossing Arms

Не препоръчвам х-л "Лилия".

# 189
Зависи какво търсите, колко са големи децата, какви пари сте готови да дадете, дали искате да сте в града или извън него.
 Звездите не венаги са критерии. Не съм сигурна до коя дата през се тември има анимация. Ето и моята класация на хотели: Миримар, Сол луна бей, Риу хелиос бей, Казабланка, Сън райс Ол Суит Резорт  и Лука хелиос.
Здравей преспахме в мирамар ,но не ми хареса . Преместихме се в Риу хелиос бей страхотен хотел. Изкарахме и там 1 вечер.

# 190
Здравейте  кой е най хубавия хотел за семейство  с деца ? 4 или 5 звезди благодаря
 Звездите не венаги са критерии. Не съм сигурна до коя дата през се тември има анимация. Ето и моята класация на хотели: Миримар, Сол луна бей, Риу хелиос бей, Казабланка, Сън райс Ол Суит Резорт  и Лука хелиос.
Здравей преспахме в мирамар ,но не ми хареса . Преместихме се в Риу хелиос бей страхотен хотел. Изкарахме и там 1 вечер.
Е нали писа,че сте били в новият Риу  хелиос парадайс в Свети влас, сега пък пишеш, че сте били в Риу  хелиос бей, последно???? Нещо май си се объркала лекинко!

Последна редакция: чт, 10 сеп 2015, 09:30 от fatalina

# 191
В свети влас бяхме .

# 192
А това е друга бира и съвсем друг хотел. Този в Обзор е РИУ ХЕЛИОС БЕЙ и се намир в съседство на Мирамар, дели ги само реката.

# 193
Привет, Дами! Simple Smile От средата на следващата седмица сме за 7 дена в Обзор- новобранци сме по отношение на курорта. Та, се притеснявам малко: какво ли ще е времето, есен идва все пак; как ще изкарваме вечерите... то ако да е пред телевизора и в къщи го мога, а фестивали и концерти със сигурност вече няма. Ще помоля още веднъж за обективни мнение за "добрите" ресторанти и изобщо заведения. Ще си ги драсна на едно листче, за да ги посетим. Благодарско предварително!!!  bouquet

# 194
Здравейте,
бях на море в Обзор- в Риу Хелиос 6 нощувки и 2 нощувки в апартамент Веселина.
Останах доволна от хотела. Посещавам го за 2 поредна година.
Бях очарована от апартамент Веселина. Голям, просторен, приятно обзаведен на добро място. Разполагаше с 2 спални, голям хол с  бокс кухня и баня. Много ми хареса!
За храната - определено ресторант Барба е уникален! Приятна обстановка, страхотна храна! Peace

Общи условия

Активация на акаунт