Обзор 2015 - 2019

• 161 233
  • 776
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте,
бях на море в Обзор- в Риу Хелиос 6 нощувки и 2 нощувки в апартамент Веселина.
Останах доволна от хотела. Посещавам го за 2 поредна година.
Бях очарована от апартамент Веселина. Голям, просторен, приятно обзаведен на добро място. Разполагаше с 2 спални, голям хол с  бокс кухня и баня. Много ми хареса!
За храната - определено ресторант Барба е уникален! Приятна обстановка, страхотна храна! Peace
Този Веселина 1 ли е? Къде точно се намира, че гледам на картата в почивка, че има Веселина 2, който го показват точно зад хотел Риу хелиос. В кой точно беше и на какви пари?

# 196
Здравейте,
Бях очарована от апартамент Веселина. Голям, просторен, приятно обзаведен на добро място. Разполагаше с 2 спални, голям хол с  бокс кухня и баня. Много ми хареса!
За храната - определено ресторант Барба е уникален! Приятна обстановка, страхотна храна! Peace
Този Веселина 1 ли е? Къде точно се намира, че гледам на картата в почивка, че има Веселина 2, който го показват точно зад хотел Риу хелиос. В кой точно беше и на какви пари?
Изпращам линкчеhttp://pochivka.bg/o-14688-%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0% … 0%BD%D0%B0#prices
70 лв. на вечер.
Като местоположение се пада над Лука Хелиос.

# 197
Здравейте,
Бях очарована от апартамент Веселина. Голям, просторен, приятно обзаведен на добро място. Разполагаше с 2 спални, голям хол с  бокс кухня и баня. Много ми хареса!
Изпращам линкчеhttp://pochivka.bg/o-14688-%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0% … 0%BD%D0%B0#prices
70 лв. на вечер.
Като местоположение се пада над Лука Хелиос.
Благодаря !

# 198
Извинявам се, че вдигам тема от 2015 (разрешавам модераторите да ме набият), но вие много хубаво си структурирате уводните постинги и не искам да стартирам аз "Обзор 2016".

Търся информация за целогодишно работещи заведения в Обзор. Нещо с нормални цени за вечеря и ако може обедно меню, което да работи и сега, извън сезона.
Може би някой от Обзор би споделил!
Благодаря!

# 199
Имам питане: някой да е забелязал полачване на  цените на хотелите в Обзор за сезон 2016?! Защото последно като гледах цените за Риу Хелиос Бей... бяха велики....
Хотелът беше в ремонт, до колкото знам и този до него- Лука Хелиос Бей е още в ремонт. #Crazy
И сега се чудя къде ще ходя на море Flutter.

# 200
Ние бяхме в Риу Хелиос Бей миналата година. Основната цена беше 140/160лв на човек на стая, не си спомням точно. Изчакай към април ще стане на минус 20 процента. Не е кой знае какво, а храната си е направо кофти. Единствено ми хареса, че е на първа линия и недалеч от летище Варна.

# 201
Ако въобще ходим тази година на почивка, сме решили да е в Обзор. Разглеждам разни бюджетни варианти, харесаха ми Джемелли и Деница за цената и условията, които предлагат. Ако някой има преки положителни впечатления от подобни къщи за гости и малки хотелчета ще се радвам да сподели.

# 202
  • Тра-ла-ла
Къща за гости "Лилия" - НЕ!!! Бизнес в стил "с пр*дня - боя"

Правете си сметка да има места за паркиране, че е доста фраш в Обзор. Повечето коли не се мърдат по цяла седмица. По тротоарите не паркират дори местните. Това поне по центъра и около. А по малките хотелчета обещават да им паркираш в двора за 5 коли, а накрая набутват 10 коли, които те затапват и не може да излезеш.

# 203
Да, и аз прочетох за този проблем, за съжаление е налице и на други места, миналата година бяхме в Равда, предпочитахме разходките пеш, иначе беше ад. Засега съм се спряла на Деница, дано нямаме системни сериозни проблеми от това и друго естество.

# 204
  • на Земята
Препоръчайте местенца за хапване,хубава цаца и нормални цени?Ние за втори път ще ходим.Първият път беше много отдавна....

# 205
Специално за Риу-цените са не просто по-високи, а почти двойно по-високи!!! Не смятам , че си заслужава....безумно е! За трима възрастни +дете за 5 нощувки в пиковия сезон ми искат 3000лв!!
При положение, че миналата година почивахме там на същите дати и цената беше 1600лв.
Копирам офертата, която ми пратиха преди 2месеца с ранните записвания, които сега не са актуални:
Обща пакетна цена за 3 възрастни и 1 дете настанени в 1 двойна стая  за 5 нощувки - 2935 лв. - 20% намаление за направена резервация до 28.02.2016 - 2348 лв.
Хотела е хубав, прекрасна локация, НО това са много пари за мен!

# 206
Здравейте
Решили сме с ММ май месец да отидем за един уикенд в Обзор.
Преди 3 години бяхме ходили в този хотел и много ни хареса.
Малко е скъпичък, но си струва парите  Peace препоръчвам ви го.

# 207
Някой ходил ли е в х- л Марианас? Нямам време да изчета темата. Запазих там сега за уикенда, двойката е 40лв., без нищо, паркинг имало. Семейно, непретенциозно хотелче, каквото търсех.

# 208
Може ли отзиви за къща  Даф?

# 209
Вчера се върнахме от Обзор сезона вече е започнал ние бяхме в хотел Сол луна Бей и беше пълно с туристи
Все още е студено и без това ние отидохме само за уикенда, като се постопли пак сме там  Grinning
Ние вече открихме сезона  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт