Обзор 2015 - 2019

• 161 218
  • 776
  •   1
Отговори
# 225
Фаталина, грешиш. Мястото го знам много добре. На 5 минути е от плажа. Бедрок и плажа са на едно и също разстояние от там. "Високата част на града" е над главния път Бургас-Варна.

# 226
Фаталина, грешиш. Мястото го знам много добре. На 5 минути е от плажа. Бедрок и плажа са на едно и също разстояние от там. "Високата част на града" е над главния път Бургас-Варна.
Казах, ако е вярно мястото, което е посочено на картата. Е точно там от Лука хелиъз и над Морски бриз не  ходиш по равно а си е леко изкачване, не е като над стадиона, абсолютно равно. И да, не е над пътя Бс-В, където започва по-сериозния баир. Казах  поне 15 мин. защота точно над Морски бриз няма пряк достъп до плажа, а се обикяля или.някъде в близост имаше едни стълби, но с дете на 2 години не тичаш все пак. Права си, че като цяла разстоянията в Обзор са малки.

# 227
звездичк@, хотел Обзор е с добро разположение - близо до плажа и парка. Не съм ползвала услугите им, но четох добри отзиви за него. Миналато година се опитах да направя резервация, но всичко беше заето. Ако се спреш на него- побързай с резервацията.
  За втория хотел нямам впечатления .

Ами звъннах да попитам за свободни места,но в периода който искаме-нямаше места......та продължавам да търся!

# 228
в описанието на къщата пишеше на 150 метра от плажа но след като не сме ходили никога си нямам и на идея  дали ще ни е близо или далече но поне малката обича да ходи пеша и се надявам да не ни е проблем иначе центъра на града къде се намира

# 229
в описанието на къщата пишеше на 150 метра от плажа но след като не сме ходили никога си нямам и на идея  дали ще ни е близо или далече но поне малката обича да ходи пеша и се надявам да не ни е проблем иначе центъра на града къде се намира
Не е далече, просто ще ви бъде една приятна разподка.

# 230
Естествено, че е вярна картата. Хората почивали в Обзор много добре знаят, че това  даже не е изкачване, камо ли баир Laughing. Има само лек наклон.
Съвсем приемлив вариант е дори за 2-годишно - никакви проблеми няма да има с ходене. Разстоянието е точно толкова - около 120-150 метра до плажа. Центъра е на около 100 метра от къщата.

Любимият ти хотел Казабланка (в който се натресохме миналата година благодарение на "компетентните" ти мнения), е на двойно по-голямо разстояние от плажа, отколкото тази къща. А пътя е много по-неприятен , защото няма никаква сянка.
В жегата  на обяд прибирайки се от плажа, е много по-добре да ходиш 5 минути по сянка макар и с лек наклон, отколкото 15 минути поравно, но на слънце.  

# 231
Естествено, че е вярна картата. Хората почивали в Обзор много добре знаят, че това  даже не е изкачване, камо ли баир Laughing. Има само лек наклон.
Съвсем приемлив вариант е дори за 2-годишно - никакви проблеми няма да има с ходене. Разстоянието е точно толкова - около 120-150 метра до плажа. Центъра е на около 100 метра от къщата.

Любимият ти хотел Казабланка (в който се натресохме миналата година благодарение на "компетентните" ти мнения), е на двойно по-голямо разстояние от плажа, отколкото тази къща. А пътя е много по-неприятен , защото няма никаква сянка.
В жегата  на обяд прибирайки се от плажа, е много по-добре да ходиш 5 минути по сянка макар и с лек наклон, отколкото 15 минути поравно, но на слънце.  

Ей, аде малко по-кротко ако обичате! Кой къде Ви е натресъл не знам? А Казабланка е супер и този сезон, за разлика от много други прехвалени и навикани хотели. Ама май гроздето е кисело! На Вас като Ви  харесват квартирите във въпросната част на Обзор, ми ходете си там.Научете се да четете, преди да спорите с хората.

# 232
Гроздето било кисело ?!? Ти наистина си като зомбирана! На всички им е писнало да ти четат глупостите за тая Казабланка! По-прехвален обзорски хотел от него  няма! В квартири отдавна не ходя. След 15 дена ще съм отново в Обзор - х-л Сънрайз Ол Сиут Ризорт! Поне знам, че всичко ще е на ниво! Тогава ще споделя как е тази година там. Но преди две - беше супер!!!

# 233
Гроздето било кисело ?!? Ти наистина си като зомбирана! На всички им е писнало да ти четат глупостите за тая Казабланка! По-прехвален обзорски хотел от него  няма! В квартири отдавна не ходя. След 15 дена ще съм отново в Обзор - х-л Сънрайз Ол Сиут Ризорт! Поне знам, че всичко ще е на ниво! Тогава ще споделя как е тази година там. Но преди две - беше супер!!!
Не не съм зомбирана и очевидно не го поещавам  само аз. Достатъчно е да погледне човек запълненият му капацитет до средата на септември вкл., за да си направи съответните изводи. И за сведение не бих избрала Сън райза, за да ходя 400 м по слънце и пек и да ме приспиват колите от пътя Бс - В. Много сте злобничка и нервничка, явно Ви е време за море и почивка. А за сведение, когато аз съм ходила в Обзор и стотици други места по нашето Черноморие, не само на почивка, а и по работа, Вие сигурно сте била в скута на майка си. Не случайно  споменах, че може къщата да не е показана точно на картата, защото често се случва да се допускат разминавания. Между другото тези теми са за да си съдействаме, а не да се нападаме. А не знам на кого съм омръзнала, но на лични нон стоп ми пишат. Явно Вие имате някакъв проблем!? И все пак, въпреки грубият Ви тон, Ви пожелавам приятно лято.

# 234
благодаря ви за отговорите надявам се да ни хареса почивката  в Обзор и да мине безаварийно първото ни семейно море все пак ще се подготвя с лекарства от първа необходимост но дай боже да не ни се налага а на всички пожелавам весело и слънчево лято  Simple Smile

# 235
Скрит текст:
Не не съм зомбирана и очевидно не го поещавам  само аз. Достатъчно е да погледне човек запълненият му капацитет до средата на септември вкл., за да си направи съответните изводи. И за сведение не бих избрала Сън райза, за да ходя 400 м по слънце и пек и да ме приспиват колите от пътя Бс - В. Много сте злобничка и нервничка, явно Ви е време за море и почивка. А за сведение, когато аз съм ходила в Обзор и стотици други места по нашето Черноморие, не само на почивка, а и по работа, Вие сигурно сте била в скута на майка си. Не случайно  споменах, че може къщата да не е показана точно на картата, защото често се случва да се допускат разминавания. Между другото тези теми са за да си съдействаме, а не да се нападаме. А не знам на кого съм омръзнала, но на лични нон стоп ми пишат. Явно Вие имате някакъв проблем!? И все пак, въпреки грубият Ви тон, Ви пожелавам приятно лято.

Отново се изказваш неподготвена, както за къщата по-горе, така и за Сънрайз! Човек като не е ходил и не е видял, още по-малко гостувал там, е редно да не си прави свободни съчинения, защото заблуждава хората, които четат тук. И в случая важното е дали знаеш конкретното място, а не дали си ходил и колко си ходил в града.
Казабланка и Сънрайз са на едно и също разстояние от плажа! Разликата, която е плюс за Сънрайз е, че хотелът е с огромен паркинг и на плажа също има паркинг. Така, че като не ти се ходи по жегата пеш, качваш се на колата и за няма и половин минута си там. От Казабланка няма как да си ходиш до плажа с колата, защото няма паркинг и е забранено спирането на  крайбрежната улица. Коли от главния път не ме приспиват, защото си взимаме апартамент с изглед море - и пред мен гледката действително е морето, а не Риу Хелиос и занемарени строежчета, както е около Казабланка. Ако реално се сравняват двата хотела, единствения плюс на Казабланка е, че е по-близо до града. Но не смятам, че е проблем за някой километър и половина разстояние , което с кола се взима за пет минути. По останалите характеристики, които сравнявам, а именно плажът, чистотата, апартаментите, обзавеждането, басейните, храната, персонала и анимацията, Сънрайз е класи над Казабланка!
Не е зле първо да го посетиш, после да коментираш!

Между другото, аз правя коментари за мненията ти тук, а не за това каква си ти!!! Това къде съм била и какво съм правила, когато ти си ходила в Обзор, не можеш да знаеш! Мога да ти отвърна подобаващо обидите, но не искам да падам до нивото, на което си ти!

# 236
Скрит текст:

Отново се изказваш неподготвена, както за къщата по-горе, така и за Сънрайз! Човек като не е ходил и не е видял, още по-малко гостувал там, е редно да не си прави свободни съчинения, защото заблуждава хората, които четат тук. И в случая важното е дали знаеш конкретното място, а не дали си ходил и колко си ходил в града.
Казабланка и Сънрайз са на едно и също разстояние от плажа! Разликата, която е плюс за Сънрайз е, че хотелът е с огромен паркинг и на плажа също има паркинг. Така, че като не ти се ходи по жегата пеш, качваш се на колата и за няма и половин минута си там. От Казабланка няма как да си ходиш до плажа с колата, защото няма паркинг и е забранено спирането на  крайбрежната улица. Коли от главния път не ме приспиват, защото си взимаме апартамент с изглед море - и пред мен гледката действително е морето, а не Риу Хелиос и занемарени строежчета, както е около Казабланка. Ако реално се сравняват двата хотела, единствения плюс на Казабланка е, че е по-близо до града. Но не смятам, че е проблем за някой километър и половина разстояние , което с кола се взима за пет минути. По останалите характеристики, които сравнявам, а именно плажът, чистотата, апартаментите, обзавеждането, басейните, храната, персонала и анимацията, Сънрайз е класи над Казабланка!
Не е зле първо да го посетиш, после да коментираш!

Между другото, аз правя коментари за мненията ти тук, а не за това каква си ти!!! Това къде съм била и какво съм правила, когато ти си ходила в Обзор, не можеш да знаеш! Мога да ти отвърна подобаващо обидите, но не искам да падам до нивото, на което си ти!
А кой 
Дори не смятам да те отразявам . Ходи където искаш и си харесвай, каквото искаш. А с обидни квалификации за очна ти и продължаваш с невъзпитания си назидателен тон. Айде хо-д.

# 237
  • София
След 15 дена ще съм отново в Обзор - х-л Сънрайз Ол Сиут Ризорт! Поне знам, че всичко ще е на ниво! Тогава ще споделя как е тази година там. Но преди две - беше супер!!!
В момента съм в него и според мен тази година е дори по-добре от миналата с изключение на населеността. Хотелът е доста по-пълен, но това не се отразява особено негативно. Места по басейните, плажа и ресторанта има достатъчно,а гостите са преобладаващо германци. Храната е може би по-добра. Общо взето сме много доволни, че избрахме да повторим мястото. Laughing

# 238
Е, супер! Много ме зарадва включването ти! Радвам се, че са запазили нивото и даже подобрили. Затова се връщаме там за втори път.Wink

# 239
Днес се върнахме с мъжа ми от Обзор Beach Resort. Запазихме през грабо за 3 нощувки.

Плюсове:
- на плажа е, при това на хубав плаж, съответно гледката от апартамента е убийствена.
- извън курорта е, затова е спокойно, В същото време на 10-15 мин. по плажа се стига до Обзор.
- комплексът е хубав и поддържан, има всичко необходимо: бесейни, магазин, спа, кафенца..
- персоналът ни направи много добро впечатление, чудесно обслужване.
- апартаментът беше чист и просторен, с чудесна гледка и всичко необходимо, дори тирбушон Simple Smile
- учудващо, нямаше комари

Минуси:
- храната на блок масата, както и в ресторанта не беше разнообразна.
- най-неприятното за нас: имаше ужасно много деца, предимно гости на хотела бяха семейства с деца и малките чочковци просто бяха навсякъде. Никакво спокойствие не може да има от тях нито по време на храненето, нито около басейните.
- няма достатъчно шезлонги около басейните
- шезлонгите на плажа се заплащат. То не е точно минус, но понеже се заплащат всички се тъпчат край басейните и там не достигат. Ако са безплатни и край басейните и на плажа, няма да има недостиг.
- пак не баш минус, но аз за почивката си забелязах 1-2 семейства българи, гости на хотела. Всички останали бяха чужденци. Персоналът първо ни пробваше на руски, а ние отговаряхме, че сме българи.
- мазало от далавераджии (и това чужденците), тъпчат се на блок масата с някакви преливащи чинии, които дори не могат да изядат, отнасят си тайно храна от закуската, за да хранят децата с нея на обяд, бара се ползваше предимно в happy hour-a, шезлонгите на плажа стояха пусти, защото се заплащаха и куп други неща.

Иначе морската вода беше мътна, но аз пак се къпах  Mr. Green после едно душче с чешмяна, а те са точно до басейните и няма проблем. Плажът е супер като за България, тоест повечето в България, които съм виждала, са по-малки и тесни. Морето беше спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт