Сладкарничка за книги - тема 44

• 22 131
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Незинка, да ти е живо и здраво голямото вече момиче!   bouquet  bouquet  bouquet Да има късмет и щастие в живота си   bouquet

Отивам да поръчвам Кинг от Сиелата  newsm68

# 556
  • в огледалото на живота
Страхотно кафе!
Мерсаж Камиче,колко много имам нужда от цветно настроение  Hug

Не мога да ви изчета напоследък...още малко и ще изляза от тунела на светло....

Нези,честит празник на порасналото ти момиче!   bouquet
Прекрасна възраст  Heart Eyes
Много успехи във всичко желая!

И моят младеж след няколко дни навлиза в една подобна такава..ехее....как лети времето  Flutter

# 557
Привет!
Нези, Честит празник на теб и дъщеря ти!Пожелавам  и здраве и много успехи!

# 558

Вени, а аз как да ти пам пари за книжката от е-зоната? Да ти го преведа някак?

Гледам, че за готвене сте си говорите  Mr. Green и се сетих да кажа, че приготвях вече няколко пъти онази доматената супичка на Ули. Направо съм влюбена, уникална вкусотия се получава с пресен ригън... Много благодаря за рецептата, вече съм я сложила в списъка с любимите.

Нези, много весел празник вкъщи!  bouquet

# 559
А така, Мери харесвала Картър, как само забрави да го спомене вчера Simple Smile
Аз... таковата......  Blush Joy Hug Ама Мариш! Петя сърчице и тя! Тцтцтц, всичко разваляте  Joy

Взех си кафе, торта, мммм  Heart Eyes Нези, и тук честит рожден ден на щерка ти!   bouquet Hug

# 560
  • Кърджали
Нези, честит рожден ден на дъщеря ти. Да ти носи гордост, да е щастлива и да знае колко я обичате. И да е здрава.

# 561
  • Benelux / Varna
Честит Рожден Ден на прекрасницата на Нези! Да ви е жива и здрава! Много е чаровна, усмихната и ме плени това дете, вече не толкова, направо госпожица! Пожелавам й много успехи във всички начинания, много положителни емоции и усмивки да греят на лицето й! Честит празник и на вас- родителите й!  bouquet

Маришче, майтапа на страна ама днес съм или на картофки или на ориз, а може и да смеся Simple Smile Резултат в килограми не мога да кажа, защото аз веднага ги качвам в рамките на една седмица и не се тегля, но обикновено един детокс е минус 2,5-3 кг, но аз го правя основно за здраве прочистването не за друго.

Приятен и вълнуващ ден на всички  Hug

Опс забравих - Успех на всички дечица на изпитите!

# 562
  • София
Какви са тези диети с картофи?  Rolling Eyes Та те са с един от най-високите гликемични индекси  Rolling Eyes
Аз гледам да ги избягвам ...

П.П. Може ли рецепта за доматената супичка на УлиPraynig

# 563
  • Benelux / Varna
Мижче, не съм на диета, още по-малко с картофи пък Simple Smile
 Днеска съм на захранване след детокс, а то е обикновено с картофки, ориз, зеленчуци.
А детокса е само три дни месечно и е на базата на фрешове от цитруси или ябълки, чайове и вода, а лятото е на сезонни плодове.

# 564
  • София
Извинявай, Зори, грешно съм разбрала  Hug

# 565
  • София
И аз чакам за рецептата на Ули, за доматената супичка  Heart Eyes

# 566
  • Benelux / Varna
А какво стана с онзи файл за рецептите от групичката? Имаме ли го?

# 567
О, много се радвам, че ви харесва доматената супа Като аз вече не си играя да запичам във фурната, а чуквам вътре яйцата и оставям още малко на котлона. И бекон и слагам понякога.

# 568
# 569
  • София
Момичета, книгите пристигнаха рано-рано! Шапка свалям на е-зона, впечатлена съм! От 18 или 19 книги, нямаше само едно заглавие, което се оказа с изчерпан тираж. Поръчах заглавията в понеделник около 17 ч., а днес бяха при мен преди 10 ч.
Страшно много работа имам и направих малко повърхностен оглед, но всичко ми изглежда ОК.
Нели, "Приказка без край" е прекрасна с тези твърди корици  Heart Eyes!

Пак да ви кажа, че до края на седмицата ми е много кът времето, вкл. и след работа. Няма проблем да ми дадете паричките, когато се видим. Ако все пак на някоя от вас е по-удобно да се разплаща он-лайн, нека ми пише, ще дам номера на дебитната ми карта и каквито там детайли са необходими.

Леле, как ми се иска да се заровя в кашона с книгите, а не мога! Представяте ли си колко съм нещастна с 19 книги и много работа  Crossing Arms.

Общи условия

Активация на акаунт