Сладкарничка за книги - тема 44

• 22 138
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Добра вечер  Hug  Heart Eyes
Ули, засега е още студено и сме на Драгалевския манастир, но като се стопли след още две седмици в жегата, можем да се качваме на Алеко с маршрутката или на Златните мостове - красота. Аз днес отнесох до късно, чак към 8 се прибрахме  Heart Eyes Ули, ама Мери харесва Крис Картър, та внимавай с Кинговете и минговете  Mr. Green
Вени, камиони, моряци - квото има, да идва, квото няма - друг път...  Party
Миж, тая реплика от "Москва...." съм я забравила, трябва да изгледам филма пак някой ден  Heart Eyes
Слив, големи бози, но надявам се, ще стане ясно кой е виновния - защото е кофти , ако това хвърли сянка и върху вас...
междудругото, и ние сме приети на ясла  Crazy декември ще го пускам, живот и здраве.  Thinking
 Зори, я си сипи една прилична чиния картофки, какви са тия режими...  Flutter  Mr. Green
Елинко, ще го потърся това радио и аз  Hug
Скапана съм, момичета, отивам да се трупясвам  Mr. Green Party

# 541
  • Пловдив
Нели, свиква се  Peace аз бях върл противник на таз социална мрежа, използвам го за снимки /от бъгната карта памет, благодарение на него имам някакви снимки от Троянския манастир, Крушунски водопади, Ловеч едно моминско парти и една сватба/, и да си пиша с приятели, никога не съм играла на игри, чат пат пращам животи на сестра ми и малкия и после деактивирам.

Ули, честити ти лакчета, с кеф да си ги мацаш   bouquet

Вени, много се смях с твоя моряк  hahaha

Туйн Пийкс я четох в невръстна възраст и нямам спомен вече  ooooh! Досиетата Х много им се кефих, абе обичам ужасии /особено по-реални/. Затварям си очите на филм единствено ако има насилие върху животно...
И Кинг скоро трябва да хвана от миналата година не съм...
И на мен снощи ми се въртя миш-маш, но стана само бъркани яйца и таратор  Simple Smile
И до книгата не съм стигнала, утре съм навила алармата преди да слезна да поработвам да я дочета тая книга  #2gunfire

# 542
Камиче, все се каня да те питам - какво стана с нещокатопремиерата?  Laughing

Нищо засега, отложи се - може би тази седмица ще излезе книжката или следващата.
Няма да пропусна да се похваля Joy

ДУ от мен Simple Smile
Днес ми е едно шарено...

# 543
  • ГОре на черешата...
ДУ И от мен! Камиче, благодаря ти за цветното кафе Heart Eyes.

Освен да кажа едно оммммммммммм Crazy....

# 544
  • София
Освен да кажа едно оммммммммммм Crazy....
Освен и аз да се присъединя  Tired
ДУ!
Взимам си и аз цветно кафенце от Камичето и ви желая усмихнат ден  Hug
Ще ви чета през телефона днес.

# 545
ДУ!
Идвам с още кафета и торта ,по случай РД на дъшеря ми! Не мога да повярвам,че става на 16.
За мен си е още моето малко момиченце!

Много хубав и слънчев ден на всички!
 Heart Eyes

# 546
Добро утро!

Нези, да ти е жива и здрава дъщеричката, все така усмихната и да постига всичко, което иска с лекота!

Маришка, като тръгнете другия път, свирни, може да се присъединим за разходка.
А така, Мери харесвала Картър, как само забрави да го спомене вчера Simple Smile

На всички, чакащи резултати днес, пожелавам да са такива, каквито са нужни за желаното място.

# 547
ДУ и от мен!
Нези, живо, здраво и много щастливо да е голямото ти момиче!   bouquet  bouquet  bouquet

Камиче, благодарско за кафето. Аз днес май ще слизам към плажа и мисля да ми е поне толкова шарено  Flutter

Хубав ден! Hug

# 548
  • София
Добро утро,

Нези, да ви е жива и здрава принцесата. Много да ви радва, много здрав и късмет в живота.   bdbaloni hbday happy bd

Камиче, толкова е цветно и слънчево, вземам си едно кафе, бързо.  Hug

За Туин Пийк говорите. Бях дете, когато го даваха и аз си затварях очите на някои сцени. И книгите имах, но не си ги спомням. Май ги подарих на някой, по някое време.  newsm78

Хубав ден да ви пожелая и много усмивки.   bouquet

# 549
  • София
Незинка, ЧРД на твоята принцеса! Да е жива и здрава, и да има много късмет в живота! newsm59

Мариетка, Гани, силно стиснати палци за чудесни резултати, с които да се похвалите днес! Hug Hug Hug

Камиче, взимам си и аз от шареното кафенце! Hug

Ули, Мери наистина чете и мрачнотии, права е Маришка.  Peace

Венка, как само ме подсетихте за тоя миш-маш. Аз много обичам, а отдавна не сме си правили.  Heart Eyes

На всички - хубав ден! Hug Hug Hug

# 550
  • София
Нези, да е жива и здрава дъщеричката ти! И все така сияйна!!!  newsm59
Взимам си с удоволствие от кафето ти!  Hug

Хубав ден, момичета!   bouquet

# 551
  • София
Нези, честит празник на Теди! Желая й всичко най-хубаво, тя е толкова мило дете  Heart Eyes. Весел и незабравим празник  Hug!
Еви, не отменяй часове  Peace. Малко ми е тежка програмата до края на седмицата и бих ви предложила да се видим следващата, за да ви дам книгите.

# 552
ДУ  Hug
Нези,да е жива и здрава щерката,да има късмет в живота и да е щастлива!   bouquet Весел празник!

Пожелавам отлични резултати на децата на Гани и Мариета, ако има и други и на тях де! Да се похвалите после момичета.

Хубав ден сладурани!

# 553
  • Варна
Привет и от мен! Наканих се да пиша и аз ,нещо нямах настроение тези дни  Peace

Незинка,да е жива и здрава щерката все така усмихната и чаровна   bouquet  bouquet  bouquet

Палци от мен за резултатите  Praynig

Хубави усмихнат ден  Hug

# 554
  • ГОре на черешата...
Нези, честити прекрасни 16 на принцесата ви - нека е преди всичко здрава, щастлива и уверена, а всичко останало ще се нареди.

На всички, чакащи резултати днес, пожелавам да са такива, каквито са нужни за желаното място.

Ето точно това е най-важното - не дали ще е 6,00 или 4 - просто да стигнат Peace...

Общи условия

Активация на акаунт