Сладкарничка за книги - тема 44

• 22 104
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
  • София
О, Рейнче, привет  Hug
За Гиговчето, ако си мислиш, че съм таяла и грам съмнение относно "срамежливостта" й - не си познала  Joy
Много ви се радвам, че сте се срещнали!  Heart Eyes
Прозорците ....  Thinking Ще ги мия след морето!  Naughty  Така де, сега пак ще вали, нека се стабилизира времето  Mr. Green Една част измих, но по-големите ме чакат да събера сили ...  Blush

# 616
  • Берковица
Здравейте и от мен,
Аз малко се по загубих тези дни, но вече се намерих.  Rolling Eyes
Честити превозни средства на Слив и Петя. Честити  празници на Лу и Нези  bouquet Hug Hug
Надявам се, че Теди ще успее да влезе в гимназията с английски и немски.
Благодаря ви,  Hug  момичета за пожеланията и палчетата.
Аз днес си имах 2 страхотни изненади в пощата, от две прекрасни момичета Нели и Лу.  Hug Hug HugНели ми е върнала книжката и с нея шоколадово изкушение, на което вече видяхме сметката с Теди. Благодаря ти Нели, Hug Hug
Лу също ми е върнала книжки, изпратила ми е и две които исках да прочета, и ми е сложила магнитче на Левски. Благодаря ти, Лу. Hug  bouquet

# 617
Точ, благодаря за кафето. Не пия, но от плажа няма да откажа.
Рейн, за 3 дни бях във Варна, 4 в Бг. Малко, ама толко за сега, повече август. За мой късмет беше и студено, а бях планирала и плаж-не можах да го итразя...а детето вчера успяло да се изкъпи.
Миж ти и прозорци ли миеш, я ги остави за наесен...аз като започна да мия и започва да вали дъжд, и за това мъжа ми ги мие, а и така се бяхме уговорили преди да се оженим-прозорците са негови Crossing Arms

# 618
Кали,стискам палци,мила Hug Peace Praynig,всичко да се развие по най-добрия за теб начин!

Рейн,кви реванши,кви 5 лева,дан чувам повече за това- на мен ми беше приятно да те зарадвам Wink, то пък и такава дреболия...

Миж,срамежлива съм,ама сред свои не съм Wink

Ако дойда на среща с вас,ще ме сложите зад някоя палма, да се срамя на воля Simple Smile

И у дома ММ е отговорник по прозорците,то и затова в хола не се знае откога не е мит...тва ми е най омразното нещо и ако зависи само от мен в къщи прозорците ще ги мие само дъжда.

# 619
И у нас май повече ги мие ММ  Rolling Eyes ама аз не го обичам това занимание. То кое ли от домакинските обичам  Embarassed
Ама те у нас седмица макс след измиването и пак са на ръчички... то затова като влезем някъде с витрина или прозорци думите ми са: Не пипай, че знаеш ли как се мие  Joy

# 620
  • София
Ох, прозорци ... мразя да мия прозорци.  Sick
А и ние сме на 15 етаж и не ме питайте как се катеря. Добре, че навсякъде има балкони и е по-лесно. Само на детската няма балкон и там ги мия веднъж в годината, понякога и по-рядко. Дори с тези пръчките с гъбичка ме е страх, като разтворя това ми ти прозорище ... имам чувството, че летя  Whistling

Щях да ви пиша сто неща, но ги забравих ...
Чувствайте се нацелувани  Hug
Лека вечер  Hug Hug Hug

# 621
  • на североизток от Рая
Здрасти, добър вечер, как сте, момичета?  Simple Smile

Наработих се и аз, наготвих, сега малко да намина през сектата. Че и в Клюто трябва да отида. То вече не ме свърта на едно място. И ви сте лееекичко виновни, ама...., не ви се сърдя.

Пак ще мина тук, ако има някой.  Wink

ГаниHug!

Рейнче, к`ви реклами на дупета правиш ти, бе?!  Crazy Whistling

Прозорци и аз ще мия, но не знам кога. Ще ви следя, като миете вие, ще мия  и аз.  Mr. Green

# 622
  • ГОре на черешата...
Ааа, Нели, мойте ей сега ги изми дъжда, направо ги окъпа отгоре до долу...и цветята ми поля, че поне в това отношение съм айляк Mr. Green...

# 623
И аз да мина за ДВ Hug
Тук затишие Thinking
Да не сте се метнали да миете прозорци Mr. Green
ММ изми на едната стая, но другите останаха за мен и .... чакам да завали дъжд, че да си намеря оправдание за мързела  Mr. Green
Започнах да гледам Абаството. Ще си запълня времето тези дни. После съм заредила други сериали  Crazy
Лека вечер Hug Hug Hug

# 624

Започнах да гледам Абаството. Ще си запълня времето тези дни. После съм заредила други сериали  Crazy
Даунтън ли?
Аз съм малцинство, ама май 2 сезона издържах и спрях. Изобщо не ме грабна.

Днес един смок ни мина път в парка, добре, че ММ беше с нас, че не изпаднах в пълен потрес поне Simple Smile Малкият караше колело пред нас, ама го видя и се спря учуден, какво е това Simple Smile

# 625

Започнах да гледам Абаството. Ще си запълня времето тези дни. После съм заредила други сериали  Crazy
Даунтън ли?
Да.
Тук има много фенки, та покрай тях го изтеглих целият и сега го метнах. Запълвам си времето  Mr. Green
Змия Shocked Shocked Shocked Не искам и да чувам Naughty Confused

# 626

Оле, прозорци! Rolling Eyes Все едно не съм чула...  Whistling
Мързи ме да гледам последните няколко дни...  Embarassed

# 627
  • София
Добра вечер и лека нощ от мен.
И утре ще ме е налазила,но по-късно ще се отчета.

# 628
Слив, само заради страхотния сладолед в подписа ти трябва да се разписваш на всеки час  Laughing
Стисках палци на Кали, ходих на плаж, прочетох една книга, която силно НЕ препоръчвам и така. Утре повече, че права заспивам, липсвате ми   bouquet

# 629
Прозорци ли? Моите са цели прозорища!  Mr. Green
В момента ги пръска яко дъжда. Утре ще изглеждат ужасно!  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт