Сладкарничка за книги - тема 44

• 22 114
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Добро утро,

Вече пих кафе, но от Точица ще си взема, че имам нужда от още.

Хубав ден ви желая, че ДДС ме е налазило.  bishop

# 601
  • София
ДУ  Hug

Преди да ме е налазило си взимам от виртуалното морско кафе, а реално такова ще пия точно след две седмици!!!
Can't wait!

Хубав ден на всички  Hug

Последна редакция: чт, 04 юни 2015, 09:18 от Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Миж Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

# 602
  • ГОре на черешата...
Добро утро  bouquet! За мен не остана кафе, ама крайче на пясъка има...лятно ми е вече, ля-ля-ляяяяя newsm19.................

# 603
Добро утро  Hug

Точ, какво е това кафе сега  ooooh! Ще си взема де  Mr. Green

Размечтах се за море, а тази година ще го пропуснем  Tired

Миж, не ти завиждам, не ти завиждам  Mr. Green hahaha

Отивам да си пия кафето и да работя, че много работа ме чака  Whistling

# 604
  • Benelux / Varna
Добро утро!

Аз рано станах, ама такива простотии сънувах цяла вечер, че се чудя от де ми ги ражда мозъка Simple Smile
Кафенце искам и аз, черно, силно, току що смляно, ама тц,имам само нес, а то било токсично, ще се задоволя с един зелен чаи.
Хубав ден момичета!
Аз днес съм планирала разкрасителни процедури- демек баня, маникюр- в домашни условия Simple Smile

# 605
Привет, мривет и от мен !

Ох , Точке сега, как да се насъсредоточа за работа, кааааааак ?
Моренце , моренце, как ми се ходи .... Слагам си го на десктопа пък .

Дочитам си Пентаграмата и да ви кажа, 
Скрит текст:
кефя се на лошото ченге. Харито, готин, ама онзи ми е по- готин....

Нямам търпение да стане утре и да си гушна дребосъка.  Мъчно ми е и туй то.
Бърз четъркът, както го казваше хлапето ми  като беше малко  Grinning

# 606

O, Точи, имам такава чашка и такава книжка. Само гледката си нямам...  Rolling Eyes
(Много, ама много ми се пътува някъде!)

Успешен ден, момичета мили и добри!  Heart Eyes

# 607
  • Пловдив
Точи, сега не виждам кафето, но щом става дума за морето идвам, а и кафето, което имам е гадно...

Зори, сега като каза, че неса е токсично, аз вкъщи само такова пия...

# 608
  • София

Добро утро!
Смазана съм след вчерашния ден.
Пия кафе и ще си поседя кротичко тук още десетина минути, после - пак на работа  ooooh!
Стиснете по едно палче днес, че ми предстои много важен разговор - дано има положителен ефект от него  Praynig

# 609
Кали, имаш стиснати палци от мен  Hug Flowers Four Leaf Clover

Деси, и аз съм на нес последно време че е по-удобно за работа ама си е чиста химия  #Crazy

Шефката ми още я няма, а аз си свърших работата и ще чакам нови задачи  Mr. Green Тези дни не ми остава време за четене на книжка и ми е много кофти. Вечер ми се спи и я прочета страница, две я не  Crossing Arms Много извън работни задължения ни се натрупаха с ММ и нямаме време да седнем да се видим двамата, пък още по-малко да излезем някъде на разходка  Tired

# 610
  • на североизток от Рая
Кали, имаш палци от мен и много силна прегръдка!  Hug

И аз съм на работа следобед, дори по-рано ще отида.

Хубав да  е денят на всички ви и лека работата.   bouquet

# 611
  • Кърджали
Добро утро!
Не съм си подавала носа навън, дано да е и слънчево утрото. Simple Smile
На работещите, лека работа.
Стиснати палчета за Кали.
Взимам си едно виртуално морско кафене.
Днес ми е весело и спокойно на душата. Кати се пооправи доста, Краси го чакам да си дойде довечера.  От какво да се оплача.... Само трябва да поправя апартамента, че човек ще реши че бомба е паднала, а после и торнадо е минало  Joy
Снощи попрочетох малко. Днес, ако ми остане време,  пак.
Сега ви оставям.

Трябва да изключа тази опция на телефона да се прави на по-умен от мен. После 10 пъти се връщам да си редактира поста.

# 612
  • Benelux / Varna
Алекс и аз имам същите неволи с моя телефон  Joy

Деси, ами така чух от две приятелки, които не се познават помежду си, ама са върли фенки на здравословния начин на живот, все био храни купуват. Аз лично не съм чела нищо затова, в нас винаги се е пиело нес, че по-удобно, пък и нямаме хубава кафе машина, даже нямаме никаква, но от как ми казаха, не смея да се докосна до бурканчето.
Иначе обичам прясно смляно хубаво кафе, но него го пия само при сестра ми  Blush
Сега единия зелен чай дето съм си го купила е със зрънца кафе вътре, ама колкото само за аромат- а чая е със звучното име капучино Simple Smile Купувам си го насипен от Кауфланд, но май в българия не съм виждала насипен чай в Кауфланд  newsm78

# 613
  • София
Добро утро и от мен, момичета! Hug Hug Hug

Страхотно морско кафенце си имаме днес! Heart Eyes Мижче, и аз вече се настройвам за юнско моренце, само да е живот и здраве!

Хубаво започва денят с вас! Дори му се оправя началото, ако случайно е започнал по друг начин! Hug Hug Hug

Тази сутрин се появявам по-късно, тъй като ходих до една нотариуска да оправям едни документи. Голямо висене му отвисях. Хем отидох в 8 часа, а тя започва работа в 8.30 и вече имаше опашка преди мен. Страхотно е да си нотариус.  Wink

Хубав ден на всички! Hug Hug Hug

П.С. Зори, прекрасни снимки гледах докато пътувах в метрото, много зареждащи! Hug

# 614
  • В Балкана
Здравейте   bouquet

Рейнпунцел се разписва.  Sunglasses  bowuu  Joy

Честити возила на Слив и Петяя, честити отминали празници на Лу и Нези, жива и здрава да е Слив!!
Много здраве, радост и щастие в семействата ви!!   bouquet
Ако някой празнуващ пропускам, да се чувства поздравен и напрегръщан!  Hug

Видях се с Гигова в понеделник.  dancing  Много хубава среща, през работно време.. Нея я налазваше от време на време, мен „бубулечките“ ме чакаха да се прибера, за да ме почнат.  Twisted Evil
Много приятно си изкарахме. Времето не стигна за всички приказки  Crossing Arms  - можехме още 1001 неща да си кажем.  Party
А това, че била срамежлива - не е вярно.  Naughty
Всичко си каза дори, че много обичала да чете книги.  Wink  hahaha

Видях на живо обичките от Петяя. Много са красиви!!   bouquet
Другото, което мога да издам е, че Гигова и Нели са с един калибър дупета – разбирайте по една шепа.  Heart Eyes

И си имам подаръчета.  Party Дървено бухалче и шал, заедно с една чанта пълна със зелении – за салата и за подобряване на съня!!  bowuu
Аз не бях подготвена.  ooooh!   Много на зор ми беше пътуването, дните преди него, престоят в Търново..  Tired
Но ще се реванширам, Гигич!!  Heart Eyes  Hug

Дев, гушкам те!!  Hug  По-скоро да ти стане много, много цветно!!

Кали, стискам палци!!  fingerscrossed fingerscrossed  fingerscrossed

Зори, Алекс
и аз съм така с телефона. Някой път на една дума трябва 2-3 пъти да се върна.  ooooh!

Мижжж, .♥.Петя.♥., юнско моренце, мммм..  Crazy  Crazy  Crazy

С Точковото кафе се пренесох точно там.  Crazy

Миле
, къде си??

Титина
, ти кога дойде в България, кога се върна обратно в Щатите!?  Laughing  Честито гражданство!

Паяче, как си?  newsm78

Мижжж, кога ще миеш прозорците?  Laughing Да се синхронизираме.  Joy
И нашите не са мити. Май ще викаме някаква жена, та за един ден да отупаме всичко. Иначе си е мъка.. И специално заради едните прозорци няма да си пускам отпуска.  Crossing Arms

Офф.. нещо не мога да чета..  Tired Този Рафаел, така добре да ми върви – хващам книгата и сякаш сама се чете.. Обаче - все времето не стига.  Tired  Tired  Ще се преорганизирам през седмицата, та да вмъкна четенето, пак преди лягане..

Общи условия

Активация на акаунт