Сладкарничка за книги - тема 44

• 22 080
  • 755
  •   1
Отговори
# 15
Ули, аз всъщност споменах офф-лайн магазините на Ел Градо  Simple Smile
Не знам дали продават и он-лайн...

Обаче откакто ходих и гледах монетите и медальоните, очите ми останаха в тях  Heart Eyes
Красота са голяма! То материал, то изработка!  Heart Eyes Щвейцарски са, на фирмата PAMP /инвестиционно злато и сребро/. Виж медальончетата за новородени  Heart Eyes
Има и сребърни, има и златни - всички са много красиви и на живо!!!

http://www.fibank.bg/bg/kyulcheta-i-kyulcheta-medalyoni/page/704
Въртеше ми се нещо из главата, че спомена и онлайн магазини, ама явно смесвам разговори Simple Smile
Да, мислех да мина и през пиб, макар да предпочитам да не вземам от там, ама ще видим, кое ще надделее в крайна сметка Simple Smile

# 16
  • София
Благодаря ви много, момичета! Hug Hug Hug

Кали, прекрасно тържество сте имали! Hug

Мижче, как ме подсети само, пак ми се е причел Несбьо.  Heart Eyes  Като си прочета взетите от другарчета книги, вероятно ще му дойде реда. На теб Спасителя как ти върви?

Маришка, книгата не само започва хубаво, ами си е хубава! Определено й се радвам. (Не си спомням да съм чела твой отзив за нея..., но си заслужава да бъде хвалена!  Heart Eyes)

Ули, напълно подходяща е роклята за кръщене! Hug

Нези, супер, сега ви се е паднало да ходите по балове! Насладете се! Hug

Паяче, радвам се, че откъсването от нета ти се е отразило добре! Hug

Мариетка, довечера пак ли си на концерт? (Аз съм фенка на Графа и затова питам  Embarassed ) Hug

На всички - хубав ден! Hug Hug Hug

# 17
  • София
Мижче, как ме подсети само, пак ми се е причел Несбьо.  Heart Eyes  Като си прочета взетите от другарчета книги, вероятно ще му дойде реда. На теб Спасителя как ти върви?

Все още никак ...  Simple Smile Започнах вчера новата на Стивън Кинг  Laughing
уж да видя дали е цялата, пък я зачетох и така ...  Joy

Хубав ден на всички, че нещо ме лази  Thinking

# 18
  • Belgium
Ето ме и мен, благодаря за темата  Party

Петенце сърчице, честит нов член на семейството и нова кола, чудесни емоции са това  Hug  bouquet

Вдовичке
, чудна е "Мрак" на Джилианката, според мен е баш като за теб  Crazy

Нези
, все забравям да ти кажа, щерката ти е като картинка  Heart Eyes

Гале, нейде много назад мернах, че си ме питала за партито. Абе средна работа беше, била съм на къде-къде по-епични партита. Ние минахме за малко, че времето не беше добро. Идеята е хубава, но мястото не съвсем.

Ето ти специален поздрав от Ясен Петров  Wink

Скрит текст:

Аз вече започнах работа по един нов проект, много съм доволна, убедена съм че ще стане страхотен. Но ще мога да разкажа повече чак през септември.
Започвам и за море да се замислям, но за сега никакви конкретни планове не сме направили, както винаги всичко ще е в последния момент  Laughing
Инак отбелязвам още един концерт в програмата - Helloween и Judas Priest  Party
Не че не съм ги слушала на живо и двете групи, но безплатни билети не се отказват  Joy

# 19
ДУ Hug
Виждам всички са добре Peace
Кафепия Tired
Нещо много ми се спи, едва се надигнах. Май пак се връщам обратно с книгата. Днес с ММ имаме планове чак за вечерта. А тук е облачно, прохладно...идеално за полягване  Mr. Green
Лу, и теб чакам на морето  Flutter
Хубав ден  bouquet
По-късно ще ви проверя Hug

# 20
  • Belgium
Точенце, задължително ще дам знак, поне за няколко дни ще дойдем до Варна със сигурност  Hug

# 21
  • София
Ули, за днес ли казваш да пием кафе? Днес няма да мога  Sad
От предложените от Маришка варианти ми пасва идеално петъчния ден. И аз ще съм с детето, така че, Мариш, по никакъв начин няма да ме притесни твоето торнадо  Heart Eyes Пиши ми един телефон на лични и ще го измислим  Hug
Ули, Лоти, а и другите, как сте за петък?

# 22
  • София
Добро утро,

Алекс, благодаря за новата тема.

Кали, радвам се, че тържеството е било супер.

Хубав ден.   bouquet

# 23
ДУ  Hug
Алекс,благодаря за темата   bouquet
Лу,снощи се сетих за теб като слушах нещо,довечера ще ти го пусна Hug
Ули,чудна е роклАта и подходяща даже Wink
Мижик и мен ме е налазила  Rolling Eyes
Нелко, как си,почиваш ли или си се разшетала?
Уленце,колчета намери ли,заби ли?
Деска,гуш, как си? Hug
Кали,лека работа! Много вълнуващо завършване сте имали,лека ваканция му пожелавам на Тони и по малко да го товариш,да почива и да играе повече!
Лофче, пиши как е на новата работа?
Нези,как изкарвате на бала? Как е Ани?
Сваке, бизнеса те обсеби Simple Smile, идвай по често ако можеш,липсваш!
Алекс,оправи ли се Кати,как е коремчето,кашля ли още?  А ти как си?
Мариетко,сигурно е бил хубав концерта,а ти звучиш заредена...много ги харесвам БТР!
Тук май само гърмя,ама дъжд почти не. Дано се разминат градушките поне!
Живот и здраве детето си идва днес,дано да е леко пътуването им,нямам търпение да го видя вече!
Маришка, нагушкай Гушко  Hug
Петяя Hug
Хубав ден и прегръдки на всички!

# 24
Добро утро !
Кали, честито завършване . Емоционален ден сте имали ! Hug
Май ще мога за петък ако е след работно време Simple Smile
Зачетох снощи Пентаграма на Несбьо Simple Smile  Да  я видим ...
Ули- харесва ми роклята- А аз само се подмотвам  ама ще се стегна где ще ходя:)

Хубав ден  на всички  Hug

# 25
  • Ямбол
Алекс, благодаря за новата тема! Чудесна е   bouquet

Момичета, зачезнах за няколко дни - балове, изпращания, емоции и вълнения имахме много  Hug
Много ми липсвате - тук ми е толкова уютно и спокойно  Hug

Кали, честито завършване с отличие на Тони   bouquet
Петенце сърчице, добре дошъл на новия член на семейството! Много радост да ви носи  Heart Eyes Честита ви и нова кола  Simple Smile
Бъбли, само хубави емоции да има около теб, слънце  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Точи,  Hug Hug Hug

Лоти, паяче, и аз нямам търпение да продължа Несбьо, че тези дни хич нямах време за книжка - заспивам много бързо  Mr. Green дали е от виното  newsm78

Отивам на "тръстиката", че и мен днес доста ме налази ...  Mr. Green

# 26
  • Benelux / Varna
Добро утро и от мен!  Hug

И на мен ми се спи като за световно, станах в 5 часа, трябваше да пътуваме...

Пете, честито ви племенниче! Да ви е живо и здраво! И честита ви нова кола- да си я карате безаварийно!

И още работи май ми се въртяха да кажа, амааа,,,ще намина по-късно.
Хубав ден!

# 27
  • ГОре на черешата...
Алекс - за новата тема  bouquet!

Да, пак съм на концерт, хяд ме е, че в сряда ще пропусна ансамбъл Чинари, но си имам мероприятие, което съм си обещала пред себе си и ще го свърша.
В четвъртък ще има възстановка на Априлското въстание в нашия град + заря-проверка и в петък големия концерт с В. Найденов + заря, която в последните години е уникална Peace.
В събота и неделя продължава с празник на Горнооряховския суджук  Crazy, но там не ходя, че се канят чалгаджийки + тълпи цигани заради суджука Sick. Най-много да се вяснем в събота, щяло да има нестинари.

Това е от мен, чакам си детето да се обади, че е решило всичко по история и география - там е без забележки, а и са му любими.

# 28
  • Варна
Здравейте този път се записвам на 2-ра страница  bowuu

Алекс,благодаря за темата   bouquet Hug

Както каза Точ ,тук е само за полягване на хладничко аз сега оправям ноктите после ще му мисля   Laughing

Хубав ден от мен

# 29
Хелоууу, тук съм, жива съм, чета ви, но през ред, много ме е налазило  #Crazy Sad

Виждам бебета, коли, балове, концерти, срещи, завършвания, все хубави емоции  Heart Eyes Hug Hug Hug

Ули, видях, че си изявила желание да ми четеш дипломната Grinning чакай да я напиша.. после ще давам. Няма да е най-прекрасното нещо де, ама.. Simple Smile Някой да знае как се анализира тест? С някакви никакви резултати? Май ще пиша на преподавателя да помага.. дали ще помогне? Малко ме съмнява  Thinking Tired

Пак ще  дойда  Hug

Общи условия

Активация на акаунт