Сладкарничка за книги - тема 44

• 22 118
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Гиги, много точно ме уцели с ремъка  Hug

Последните постове са много силни и може би няма да ги коментирам,защото понякога думите не стигат.
Знам само,че ви подкрепям,обичам и подавам ръка.Прегръщам,раздавам и изслушвам.Всяко решение и плод на мъдрост,всеки ден е изживян миг.Нека му се насладим и да посрещнем следващия с надежда.

За мен:Бях във Видин на бал.Доста път извървяхме с ММ,но вече сме си тук живи и здрави и след малко ще тръгвам на работа.Писах се втора смяна,за да мога да пристигна.
Вчерашния ден се оказа съдбовен за моето семейство.
И ние си купихме кола.Някои от вас знаят,че от няколко месеца насам се боря със себе си,с исканията си и с това дали или или.
В крайна сметка успяхме.Намерихме я.Красавица.
Скрит текст:

с малко по-син оттенък.Цвета е странен сивосин и не успях да намеря точно такава картинка.

Петенце,много се радвам за теб и твоята придобивка.Да ти е честита и да се возите със здраве!
За сега толкоз.Отвечер ще се чуем.

# 136
  • София
О, Сливче, честита ви кола и на вас!  bouquet Безаварийно да си я карате и с удоволствие!  Hug

Девичка, много хубав цитат. Може пък точно от нещо такова да има нужда нашето Деси да прочете сега.  Hug

Кали, да купите най-хуабвия подарък на Тони! Hug

Гиговче, света е много малък, а понякога това е супер хубаво! Hug

# 137
  • София
Благодаря за пожеланията, да ви се връщат и по-хубави возила.

Слив, честита и на вас придобивка. Със здраве и безаварийно.

Дев, благодаря за цитата.  Hug Hug

Кали, много целувки и поздрави на Тони- бонбони.

# 138
  • Кърджали
Лоренка, по-добре не ми я пращай сега. Неудобно ми е, че вече на три момичета задържам книжките. Надявам се като се поправя да съм по - бърза с четенето. Та може би, тогава. А ти прочете ли я, хареса ли ти?
Дев, планински е уж климата не знам колко е чист въздуха. То и алергия да е, няма на кой друг да се сметне, аз съм страшно алергичен човек.
Много хубави коли видях. Да ги карате с удоволствие и без никакви аварии.
Нели, Hug и пиши
За Деси също   Hug

Последна редакция: чт, 28 май 2015, 12:51 от Aлекcандрa

# 139
Днес си взех книгата.  Party Има някои забележки, листата й са пожълтели, но за 5лв. толкова.
Малко ме шокира последното изречение: :"Тузаря е щастлив семеен мъж, Кари - щастлива неомъжена жена." ooooh!

Скрит текст:

# 140
  • София
Да се включа набързо и аз, че от една страна ме лази, от друга аз лазя Кинг ...  Whistling

Честити придобивки на Петето и на Слив  Hug
Много безаварийни километри с тях и много незабравими пътешествия и емоции да ви донесат  Heart Eyes

Девче, много мъдър цитат си постнала! Борхес е изключителен! Когато четох разказите му за първи път бях като ударена от мълния. Изключителен автор!  Heart Eyes

Нелчо, аз вече не смея да те агитирам за каквото и да било, но само да кажа, че си имаме и вайбър-група, та начини и възможности има при желание, не е само ФБ  Hug

Гуш на всички  Hug

Чакам с нетърпение срещичката ни тази вечер!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 141
  • София
Нелчо, аз вече не смея да те агитирам за каквото и да било, но само да кажа, че си имаме и вайбър-група, та начини и възможности има при желание, не е само ФБ  Hug
Гуш на всички  Hug

Embarassed Embarassed Embarassed може ли и мен в групата  Embarassed Embarassed Embarassed

# 142
  • София
  Здравейте, момичета  Hug
Усещам аз как е задухал вятъра на промените - половината от нас рИвът екзисенциално, другата половина - по конкретен повод..., (не съм сигурна аз към коя група да се сложа  Mr. Green ) нови пазарувки, бебета и екскурзии, матури и последни класове на основното... Да взема и аз да си купя една кола, да станем четири нови собственици Crazy Слив, Петенце, честито!  Party
Някой за довечера иска ли нещо да му нося?  Heart Eyes

# 143
Аз малко като тези 'от вратата, за краката'  Embarassed, но ако имате ФБ-група и приемате нови попълнения, бих искала да се присъединя. Естествено, ако нямате нищо против!

# 144
  • София
Аз малко като тези 'от вратата, за краката'  Embarassed, но ако имате ФБ-група и приемате нови попълнения, бих искала да се присъединя. Естествено, ако нямате нищо против!

Ами не, съжалявам....
Много от пишещите тук и то от дълго време не са в групата, а вас /извинявайте!/, но не ви познаваме изобщо.
Това са затворени групи с много малко участници. Повечето се познаваме лично или сме заедно във виртуалното пространство от години.
Благодаря за разбирането  Simple Smile

# 145
Разбирам ви, не се притеснявайте! Hug

# 146
  • Benelux / Varna
Привееет!

Благодаря за кафенцето, пия го днес само виртуално, че вчера не ми се отрази добре - рядко си го позволявам, ама явно не е трябвало да пия вчера, както и да е..

Бъбълче, честита ти нова прическа! Браво за смелостта да експериментирате, аз нямам такава смелост, от години все една и съща, а моя все мърмори - кога ще се боядисаш черна, да се пострижеш малко,,,ми не мога бе, нямам този кураж и не се чувствам някакси да е моя черния цвят.
Гиговче, аз не ти казах, но повече те харесвам с чуплива коса, така ми идваш малко остра и строга ( да не ми се обидиш сега, с добри чувства Heart Eyes), просто повече те харесвам вълниста и ефирна, ама най- важното е ти да се харесваш!  Hug

Деси, слушай сърцето си мила! Аз все разума слушам,  не съм от най- щастливите! Hug Hug Hug

Честито ново бу на Сливчето, с кеф да си я карате и безаварийно!

Еее, Кали, супер майка си! Всяко дете заслужава подарък за завършване, браво!

Една прегръдка и за Дев, за да се почувства по-добре, дори когато и изглежда мрачно!  Hug Hug Hug

Още работи щях да пиша и забравих какво точно   ooooh! Айде до скоро!

# 147
  • София
Прибрахме се с Тони от МОЛ-стване.
Избра си детето една трансформър-маска  Crazy купих му и две книжки (едната "Пинокио" със стикери, другата сборниче с български народни приказки) + читателски дневник.
И си взех с ваучера "Възкресяване" - ще ми бъде много, много специална книга, защото е от вас  Heart Eyes Hug  Взех си и новата на Лъвкрафт, която си бях заплюла още преди Кинг.
Напазарувахме доволно и против глад, и се прибрахме доволни и щастливи.
Отивам да се похваля и в другата тема  Wink

# 148
  • София
О, Кали, много се радвам за избора ти! С момичетата се шегувахме, че трябва да напишем на ваучера "За новата книга на Кинг" Simple Smile. Плюс това аз вече я прочетох и съм тотално подвластна на емоции и впечатления. Дори се опасявам да не ви я разкажа довечера  hahaha.

# 149
  • София
Дори се опасявам да не ви я разкажа довечера  hahaha.
Joy Joy Joy
Точно от теб не съм го очаквала  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт