Сладкарничка за книги - тема 44

• 22 098
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
Маришка, идвай моляяя те Praynig Hug Heart Eyes... Иначе щти се разсърдя пък  Mr. Green Само ти и Кости липсвате там аз и миналия ден ви споменах на другото място,че липсвате. За друг не се сещам...
Точи, мятам я щом си рекла Wink

# 646
  • София
 Здравейте, милички  Hug
Благодаря на всички, които стискахте палчета за мен вчера   bouquet
Разговорът мина много добре, сега ще чакаме резултат след две седмици.
Искрено се надявам всичко да се нареди по добър начин  Praynig

Взимам си кафенце от Точи  Heart Eyes

Днес моето момченце се прибира от лагера, нямам търпение да си го гушна.
В сряда му се обадих, госпожата каза, че ще ни го върнат женен  Crazy hahaha
А той щял да ме уведоми къде ще ходят на сватбено пътешествие, когато решат.
Изкарват си страхотно, много игри, по цял ден навън. Но каза, че и книжката си чете  Grinning
Като го слушах как не му стигаше дъхчето по телефона от нетърпение да ми разкаже всичко, чак ми се прииска да съм на негово място  1swing

Уленце, стискам ти палчета на теб днес  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

А всички ви прегръщам много

# 647
  • Benelux / Varna
Добър ви ден  Hug
Пия си чая във вашата компания и се чудя от де да я мятам  ooooh!
Събота и неделя ще си почивам от вас  hahaha Joy, шегувам се разбира се, но пък вие може да си починете от мен! Ще барбекютствам с други приятели  Wink Пожелавам ви и на вас хубав уикенд!

Хубав ден, момичета!

# 648
  • Benelux / Varna
 Кали, голям сладурко е твоя Тони  Laughing

# 649
  • София
E, Кали, ами честито ти снаха!  Mr. Green
Нали знаеш, човек дори и добре да живее, един ден става свекърва  hahaha

Зори, и ние ще правим барбекю на вилата  Hug
Дано да е хубаво времето, че като го гледам как се е намръщило ...  Rolling Eyes

Стиснати палци на всички, които имат нужда  Peace

# 650
Хубаво време го дават уикенда,поне така каза поетът Чолаков Simple Smile
Кали,честито Mr. Green,а той сам ли ще си дойде или ще доведе и снахата  hahaha

# 651
Ха дано да е хубаво времето, че имам чувството, че сняг ще вали в тая мрачнотия  Crossing Arms #Crazy

Кали, кога е сватбата, поканени ли сме?  Joy

# 652
УжасТ, тук голям порой се изсипва...
Тъй кат гледам,слънце не ще да изпече днес както каза Чокито... пак се отнесе в глупости и обърка прогнозата Simple Smile

# 653
  • Варна
Привет и от мен  Crazy

Малко съм болна ,само ви четох ама викам и да драсна.Тук имаше слънце ама нещо се скри и задуха дано утре става за плаж ,е ми писна от лошо време.

Чете ми се нещо ама и аз не знам какво  Crazy

# 654
  • София
Кали, кога е сватбата, поканени ли сме?  Joy
Не сме  Crossing Arms Вече се била състояла, на лагера. Ни аз, ни баща му, ни родата (към която спадате и вие  Mr. Green).

...а той сам ли ще си дойде или ще доведе и снахата...
Те заедно ще се приберат с буса. Като го посрещнем, сигурно ще се водят преговори с нейните родители  hahaha

# 655
  • София
Зестрата да уговорите, Кали  Laughing

Гиговче, вие кога минахте на "Чоки" с Емо Чолаков, я да питам аз ...  Thinking

# 656
  • Кърджали
Кали, да ги нямаме такива, вдигате втора сватба.  hahaha
Сладки са като се заженят на тази възраст. Племеника на Краси така върти любов с една от приятелките на Кати. Запознаха се на рождения ден на Кати и от тогава е голяма любов, голямо чудо. Той е принц, тя била принцеса, ще се женели, две деца щели да си имат, той щял да работи като археолог /майтап, никой не му е казвал че бащата на девойката работи това, как пък точно тази работа си измисли/. То е едно контене, ако знаят че ще играят заедно. Всеки път девойката хуква да с е качва в колата, щяла да живее при Дани... Тя била жена му, всички други момичета са само приятелки... Абе, любовна история....
Имам си работещ бойлер.  bowuu Joy Съответно за някой и друг ден и мъж си имам в къщата.
Довечера сигурно ще си идем до село. Ще си хапна ягоди, черешки, надявам се и малини... Това поне мога да ям, уж....
Ще си взема и книжка да почета...

# 657
  • на североизток от Рая
 Ей, и аз съм тук.  Hug

Някои ви има, някои ги няма. Що така има липси, кой знае.

Маришко, аз нали вече съм и на другото място, да ти кажа, тук си ми е по-хубаво. По-премерено пишем тук, но ми е по-скъпо мястото ли, не знам защо, но ми се ще да си останем и тук.  Heart Eyes А там липсвате ти  и Кости, липсвате ми и на мен, макар че пиша рядко и отскоро, просто се усеща, че ви няма.  Hug Hug

Кали, трябва да обиколите и роднините на Тони по бащина линия, да покажете снахата, нали така се прави. Затова сядам и ви чакам.  Whistling Този път работата май е сериозна, ще ви видя скоро.  Laughing Тони е невероятно дете!  Heart Eyes

Точи, ти пък днес си тоооолкова лаконична, че няма повече накъде. Ще ходя да проверя сега на другото място така ли си писала, с 5-6 думи само.  Crossing Arms

ГиговаHug!

Ули, не знам дали не е вече късно за моите стиснати палци, но стискам!  Flowers Four Leaf Clover

Тъкмо излязох от работа днес и като се изсипа един порой, от ситен, но силен дъжд. Измокри ме за нула време. Прибягах до най-близкия магазин, шуменския МОЛ  Mr. Green, да се скрия докато спре. Поне купих два чифта къси панталонки на Тони. Сега съм с кафето тук. После ще чета книга.

Айде, до скоро!  Hug

# 658
Кали,честита ти снаха!  Laughing
Няма само аз да съм свекърва,я!  Mr. Green

Скрит текст:
Аз лично не пиша,защото от  няколко дни съм в труден период и нямам настроение.  Confused

# 659
Какво е това време днес  #Crazy Направо ме е страх да тръгна от работа, че както духа и гърми ще ме завали 100%  ooooh! А и до пощата трябва да ходя, ама по работа  Tired Ако успея да се прибера преди 6 ще дойда да ви видя и на другото място, че покрай работата и то страда  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт