Сладкарничка за книги - тема 44

• 22 094
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Нези   spoko  Hug

# 661
НезиHug пиши ако мислиш, че ще ти олекне, ние сме тук  Hug

Аз се поуспокоих, повторих си "стискаш зъби и действаш". Каза ми го една приятелка преди доста година, в период, в който ми беше много трудно. Дето се вика, удари ми виртуален шамар да се освестя. Понякога действа.

# 662
И аз си го повтарям ,Ули! Ще се оправя!  Peace  Просто ми трябва време да преглътна една голяма обида и несправедливост от близки хора.  Sad

# 663
  • София
Нези, прегръдки и от мен.
Аз днес съм в отпуска, бях на фризьор, сега съм по други задачи и ви чета от телефона.

# 664
И аз си го повтарям ,Ули! Ще се оправя!  Peace  Просто ми трябва време да преглътна една голяма обида и несправедливост от близки хора.  Sad
Ох, Нези, много е трудно това.  Hug От близките най-много боли. Нагушкай хубавата си дъщеря, ще ти олекне поне за малко. 

# 665
Ха привет!
Шопинг на пазара малко проведох, че нямах нет Crossing Arms
Нелко, идвам с повечко думи. Сутринта много ми се спеше Tired То и сега ми се ляга, че се опекох навън  ooooh!
Кали, честитоооооо   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Леля Точка 22 години не се е дала, а Тони рано, рано успя да си вземе снаха Party Явно чичо Токов не е наясно с пинизите и лъжите, че да ме кандърдиса, барем сандисам  Mr. Green
И аз чакам да покажете снахата. Освен това искам пълна родова история до девето коляно и подробен опис на зестрата!  Mr. Green Joy
Нези, прегръдка силна за теб. Дано отмине обидата, а че ще простиш съм убедена. Силните хора прощават  Hug
Отивам да си избирам книга  Crazy
И знаете ли още какво - ще ям макаронииииииииииииииии  newsm44  ura dance  bigdance2 newsm18 Tada
В Пикадилито започнали да зареждат някакви, много са хубави, почти колкото онези, които хапнах в Букурещ. И все пак са в пъти по-добри от тези, които намерих на две места в града Peace Явно от както са с Карфур имат и френско зареждане  Flutter
Мляс, облиз и лек следобед от мен Hug

# 666
Ей, забравих.
Кали, радвам се, че е минал вчера добре разговорът, дано се оправят нещата от тук нататък.
И да знаеш, че се стягам за сватба, не може то така тихомълком Simple Smile

Точи, какви са тия прекрасни макарони?

# 667
Ами ето такива подобни, сервирам ги със следобедното кафе Flutter

# 668
Ааааа, ох  Rolling Eyes аз за паста си мисля  Crazy и си викам, много ще да е вкусна, щом такъв възторг предизвиква у теб  Joy

# 669
Ули, аз и паста много обичам. Всякаква с всичко  Crazy Днес си купих два пакета паста и 8 различни бурканчета, шишета и консерви домати с босилек  Crazy Mr. Green

# 670
  • Варна
Ох, Точ сега ще ме караш да диря Пикадили  Laughing  От кое ги купи тези прекрасноти  Hug

И аз паста обичам и макарони обичам и взех да се облизвам отивам да си направя едно фрапе ,до като мине младежа ми да ме подбере  Peace

# 671
Oф бе, Точке, като ти видя снимката на корицата и фейса и ми се дояждат макарони, а все не мога да се наканя да направя  Crossing Arms ама сега пък ми се доядоха макарони със сирене  Joy

# 672
  • Варна
 Joy Joy Joy И на мен ,и на мен

# 673
Лоренка, Централното Пикадили, до Окръжна  Peace
Отивай  Crazy
Мери, тя корицата ми сега е друга  smile3534

# 674
  • София
Точи, това беше полезно инфо за Пикадили  Joy  Joy Joy (след твърдото ми решение да ходя при Мери да ме оправи  Joy ) Ама тъй де, като не мога да хапвам аз макарони, ще пращам с книгите  Hug  Heart Eyes
Кали, това със сватбата от лагера, да му го впишеш със снимки в Детския дневник , много е хубаво  Heart Eyes Joy  Аз имам подобен спомен  Heart Eyes
Скрит текст:
В болница с шарка, първи ден, подсмърчам за мама, която трябва да дойде с багажа да се настани скоро. До мен майка с момченце, които си играят, и майката се опитва да ме успокои. Като не успява, хрумва й това "Айде сега, искаш ли да те направим булка, така, с бяла рокля, като принцеса... бля-бля....аз гледам внимателно... Ще се ожените с моето момченце - и аз като ревна Joy Joy Joy Ужас  hahaha Имам се на снимка с това момченце, за жалост не на големия рев Joy
Нел, ще дойда да разгледам клюто и аз, само малко да се освободя от налазилото ме  Hug Пък ще видим кое Party

Общи условия

Активация на акаунт