MasterChef България, Тема 14 - Финал

• 73 963
  • 1 387
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Баси тъпото съобщение, ако наистина става въпрос за куче  ooooh!

Абсолютно... 

# 106
Тъкмо се бях засилила да честитя и аз бебето и оп......греда.Прочетох че било бебе кученце.Ами честито кученце тогава Боянчо

# 107
Тъй като въпросът е кой бих искала да е на финал - Симеон и Елена. Занм, че е нереалстично, но няма забрани за пожелания  Grinning

Обективно, мисля че ще са Стефан и Елена.

Съобщението на Боян - да ме прощава, ама е тъпо ако става дума за куче. Може да е шега, ама аз съм темерут и не разбирам подобен тип хумор. От друга страна  - толкова ли важна новина е взимането на кучнеце от един участник в някакво реалити, че радио, че вестници и не знам си още кой, препечатват новината  ooooh! Да ни имам знаменитостите и вип новините и ...грамотните журналисти, които като папагали препечатват новини без да мислят.

# 108
Съобщението на Боян - да ме прощава, ама е тъпо ако става дума за куче. Може да е шега, ама аз съм темерут и не разбирам подобен тип хумор.
Peace На мен обаче ми е странно, че на личния му профил във Фейсбук продължават да му честитят много хора и никой още не е опровергал новината. А едва ли пишат само непознати, фенове от предаването, приятелите му би трябвало да са разбрали 9 месеца и да знаят и да пишат.. newsm78 Странно ми беше още преди това като пуснахте, че не е споделил като в Аврам в някои от последните си гостувания по предавания. А фактът, че и Боян не пише, за да обясни, говори допълнително, че е търсен ефект.

# 109
Съобщението на Боян - да ме прощава, ама е тъпо ако става дума за куче. Може да е шега, ама аз съм темерут и не разбирам подобен тип хумор.
Peace ... А фактът, че и Боян не пише, за да обясни, говори допълнително, че е търсен ефект.
Че вие Боян за много умен ли го имахте Simple Smile

# 110
Peace ... А фактът, че и Боян не пише, за да обясни, говори допълнително, че е търсен ефект.
Че вие Боян за много умен ли го имахте Simple Smile
Американски шеги. Simple Smile

# 111
  • Once there was a Hushpuppy...
Ооо, какво чета, о не мога да повярвам.... ooooh!
Куче бебе има Боян! Да му е честито Peace
Но, ние тук се изредихме бебе да му честитим....тц,тц,тц Tired

# 112
Шегува се човека, защо да е тъпо? Simple Smile

# 113
  • sofia
Баси тъпото съобщение, ако наистина става въпрос за куче  ooooh!

Абсолютно...  
Тьпо и лигаво, някак...Мьж 2 метра и намколкоси кила, да се лигави така! Ми не му прилича!

# 114
  • Berlin
А в статиите също ли бебе честитят? Laughing

# 115
Ами не бих се учудила на всякъде да му честитят бебе. Аз много се зарадвах, пък не знам за вас.
Хубаво е, когато някой се похвали че е станал родител....
Не, че е лошо и куче да си вземеш, но някакси остави хората с вярното впечатление.....
А, то Tired

А, кой каза, че е куче newsm78
Ми, хората си му честитят бебе в коментарите, охххх какво е това, шега ли ooooh!

# 116
  • sofia
Аз па няма да му честитя!  hahaha

# 117
Ами хората му честитят "първа рожба", "наследникът".....че, ако е куче така ли ще се изразиш Rolling Eyes

# 118
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Гласувах за Стефан и Боян, но мисля, че на финал ще са Стефан и Елена.  Peace

# 119
  • Ямбол
Ами хората му честитят "първа рожба", "наследникът".....че, ако е куче така ли ще се изразиш Rolling Eyes
А хората знаят ли за какво става дума или както и тук стадото не мисли, а се изрежда да честити.
Боян дошъл ли е тук да каже какво има, че да му честитя нашите булки? Не е, но те му честитят. Ако наистина няма бебе, а куче, то се получава много глупаво и това е много добър експеримент за да лъснат колко са глупави хората. Как ще честитиш нещо, само защото някой е пуснал непроверена информация.

Общи условия

Активация на акаунт