MasterChef България, Тема 14 - Финал

• 73 950
  • 1 387
  •   1
Отговори
# 90
  • София
koikoii,виж снимката, приятелката му вчера не е била бременна.

# 91
  • София
Ако наистина става въпрос за куче, аз не разбирам неговото съобщение, че са "станали родители на едно прекрасно момченце"  newsm78

# 92
Явно кученцето е момченце.

# 93
  • София
Ако наистина става въпрос за куче, аз не разбирам неговото съобщение, че са "станали родители на едно прекрасно момченце"  newsm78
Кученцето е момченце и се казва Джей!А и той е писал ,че благодари предварително за поздравите и сложил две усмихнати емотикончета, което ме навежда на мисълта за шега.Не може вчера хем да са ходили до радиото да вземат кученцето, хем и жена му да е родила.Пък и не и личи.

# 94
  • София
Странна шега  Tired

# 95
  • София
Не толкова шега, колкото е двусмислено съобщението.И аз му честитих бебето  Grinning , а после видях и новината от радиото и навързах нещата.

# 96
  • София
След голямо чудене гласувах само за Стефан. Искам той да спечели. За това кой да му е опонент:

- обективно ми се струва да е Елена, тя се справя много добре повечето пъти
- визуално ще ми хареса финал със Симеон  Simple Smile
- ще е забавно обаче да е с Аврам, голямо треперене ще падне.  Wink

# 97
Баси тъпото съобщение, ако наистина става въпрос за куче  ooooh!

# 98
  • Варна
Аз искам Симеон и Стефан на финал....За съжаление си мисля, че Монката няма да победи, но мноооооооооого ще се радвам, ако е той!

Елена е много добра, но напоследък е сууууууууууупер надменна! За консумето каза, че нейното било най-бистро от другите с един такъв високомерен тон, не я харесвам, а в началото много й симпатизирах...

# 99
  • София
Ако отворите линка към страницата на радиото, там има няколко още няколко линка, към други страници със същото съобщение.

# 100
Не толкова шега, колкото е двусмислено съобщението.И аз му честитих бебето  Grinning , а после видях и новината от радиото и навързах нещата.
Ти пак бебе си честитила, то си е бебе кучето, а аз направо син му честитих. Laughing Не е двусмислено съобщение, а явно търсен ефект, можеха да се похвалят и с други думи.

Абсолютно!

# 101
  • София
Не успях да честитя на Боян, защото късно видях новината, но и коментарите ви.  Mr. Green

Гласувах за Стефан и Симеон, но си мисля, че вероятно Монката ще отпадне за сметка на Елена. И на мен първоначално ми беше симпатична, но вече не.  Peace Искам Чечето за победител.  Grinning

# 102
  • Испания
Гледам всички епизоди. Не следя темата, защото не ми остава време, но в последната седмица да споделя, че форматът много ми харесва. Искам да останат във финалната борба Стефан и Симеон и победителят да е Стефан. Дано!  Praynig

# 103
Гласувах за Елена и Стефан  Peace

# 104
Видео с поздрав на Аврам.
Очакваме само и обръщенията на Стефан, Симеон, Елена..

Общи условия

Активация на акаунт