MasterChef България, Тема 14 - Финал

• 73 936
  • 1 387
  •   1
Отговори
# 75
Искам Стефан да победи.

# 76
Елена и Симеон искам на финал..
Двамата са борци !
Единия победил анорексия, другия наркозависмост браво!
Заслужават място на финалното готвене.

# 77
Желаният от мен финал е Стефан срещу Елена, не по симпатия, а защото кулинарно се изявиха най-добре тези двамата.

# 78
Желаният от мен финал е Стефан срещу Елена, не по симпатия, а защото кулинарно се изявиха най-добре тези двамата.

Peace

И победител да е Стефан искам аз.  Laughing

# 79
# 80
  • Разпиляна във въображението

Мисля, че финалът ще е в сряда. Всеки епизод отпада по един. Днес един, утре един и остават двамата за финала.
Останаха петима. Няма как финала да е в сряда при двама финалисти. Тази седмица ще отпаднат трима и предполагам във вторник 02.06. ще е финала.

Вярно  ooooh! Коригирам се и се съгласявам с мнението ти. Може да направят финала наистина във вторник Peace

# 81
  • IT
Благодаря за темата  bouquet
Честито бебче на Боян!

# 82
А сигурно ли е, че финалистите са 2, а не 3?
Формата е с двама на финал, тук също би трябвало да е така.

# 83
  • Другата България
Благодаря, Меган.
Въпреки, че няма да се изненадам от побългаряване.

# 84
Честито бебче на Боян! Получил е най-голямата награда! Laughing

# 85
  • Ямбол
И защо мен трябва да ме интересува, че нещо не ти е ясно на теб?
Това си е само  твой проблем, възникващ редовно след четене на мои постове и споменаване на думата "злоба".
Ако ти е важно, а предполагам, че не е, си напрегни сивите клетки повече.

От твоето твърдение излиза, че всички, които са злобни и не готвят вкусно следва да са фиданки. А това изобщо не е вярно. Всеки, който не готви вкусно може да се храни с храна приготвена от друг.

# 86
  • София
Боян май е станал татко на кутрето Джей.Вчера го е осиновил.

http://radioenergy.bg/article/375-gramoviqt-j-veche-ima-dom

# 87
  • Ямбол
Боян май е станал татко на кутрето Джей.Вчера го е осиновил.

...
Хаха, колко обаче се вързаха, че има бебе.

# 88
Ако днес отпаднат двама - на Кутията и Теста за креативност, утре 1 на стрес-теста, за четвъртък остават двама. Обаче в сряда цялото предаване да го запълнят със стрес-тест? Защото аз, доколкото разбрах, няма да има повече Мастър-класове. Наистина е по-вероятно финалът да е другата седмица, а през тази всеки ден да отпада по един. Rolling Eyes

# 89
  • София
http://masterchef.btv.bg/article/news/bojan-ot-masterchef-stana-tatko.html
Боян от MasterChef стана татко
Участникът с една от най-лъчезарните усмивки и невероятни умения в кухнята от шоуто MasterChef стана днес татко на едно прекрасно момче. Поздравяваме щастливите родители и им желаем още повече усмивки, много търпение и най-вече малкия сладур да е жив, здрав и да има много късмет и успех в живота. Ето как Боян сподели новината със своите приятели:
"Искам да споделя с всички една страхотна и уникална новина, която осмисля живота ми! Аз и Nadia Hristova днес станахме родители на едно прекрасно момченце! Предварително благодаря на всички за пожеланията ви!"

Общи условия

Активация на акаунт