MasterChef България, Тема 14 - Финал

• 73 799
  • 1 387
  •   1
Отговори
# 60
Гласувах за Стефан и Елена, а победител се надявам да е Стефан.

# 61
  • София

На финал - Стефан и Елена. Победител - Стефан!

Подкрепям  Peace.

# 62
  • Другата България
Благодаря за темата!  bouquet
Жалко, че ще се разделим, беше ми приятно да коментирам с вас това интересно предаване.... Confused
Тъй като анкетата е "кого искате", искам Симеон Heart Eyes и Боян на финал, и Симо победител.
Кого "виждам" - Стефан със сигурност освен ако не допусне суперхипермега голяма грешка, и Елена.
Победител Стефан.
Изобщо не мисля, че злобен човек не може да готви вкусно - Тайна, за Елена. То ако е така всички злобари /а те не са малко/ ще са стройни фиданки, а не е така. От това, което показва, определено има и усет, и умения, и желание, креативна е и се справя с по-засукани манджи. С удоволствие бих опитала нещо приготвено от нея.

# 63
Аврам и Стефан
харесвам и Симеон, но просто няма достатъчно качества, за да е победител

# 64
И аз искам Стефчо на финал, защото човека леко, на шега си стига до финала, докато Аврам се пъне, зъби  и се надъхва, за да стигне на финал.

Така ги приемам и аз нещата. Стефчо е малко лигав, ама пък нахилен, сладък, опитва някакви врътки, схеми, не му се получават, сменя поведението в процеса на работа  Laughing Голяма скица.

Честито бебе на Боян   bouquet   И той е добрияк, усмихнат, без излишни напъни и нерви.

Аврам нали и той щеше да става татко, за Боян даже не бях разбрала, че чака бебе.

# 65
Днес- отпада един, утре- отпада един и финал в четвъртък. Мисля че по- скоро ще е така.
Е, как ще стане това?
за финала трябва да останат двама, а не трима.
сега са петима. Трябва днес или най-късно утре да отпаднат двама

# 66
Финалът не е ли на 03.06 или аз нещо се бъркам?  newsm78

# 67
Гласувах за Стефан и Елена, макар че, според мен и Боян има потенциал, а и харесвам позитивни хора, но... победителят може да е само един. Sunglasses

# 68
Мисля, че е правилно Стефан да спечели! Дали ще стане обаче, не знам, надявам се. На този етап вече е въпрос и на късмет - една единствена грешка и може да изхвърчи точно той, независимо че е най-добрият от всички.
От останалите не знам кой, нямам любимци.Може би все пак - Аврам, симпатичен ми е с неговите "възходи и падения" Laughing, поглед на стрелян заек и вечното притеснение.

Надявам се, че анонсът е само за сплашване на зрители и участници и няма да има нищо толкова брутално.  
Може би ще отпадат по един на задача, днес - двама, на кутията и креативност, утре един на какво newsm78 Довечера ще разберем Simple Smile

Последна редакция: вт, 26 май 2015, 12:48 от птица

# 69
  • гр. Варна
H0uSse_Baby Благодаря за темата   bouquet

От анкетата избрах само Стефан. Вече и Боян и Елена не са ми симпатични  Crossing Arms

# 70
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug HugБлагодаря за темата!
И аз като Мери Ан да си кажа,че си искам Симо на  финал и това е!
Дано,дано и да е победител!
 Честит син на Боян!

# 71
  • Ямбол
...
Изобщо не мисля, че злобен човек не може да готви вкусно - Тайна, за Елена. То ако е така всички злобари /а те не са малко/ ще са стройни фиданки, а не е така. ....
Тук не е ясно как се свързват двете, че ако ако си злобен и не готвиш вкусно следва да си фиданка.

# 72
  • Другата България
И защо мен трябва да ме интересува, че нещо не ти е ясно на теб?
Това си е само  твой проблем, възникващ редовно след четене на мои постове и споменаване на думата "злоба".
Ако ти е важно, а предполагам, че не е, си напрегни сивите клетки повече.

# 73

Мисля, че финалът ще е в сряда. Всеки епизод отпада по един. Днес един, утре един и остават двамата за финала.
Останаха петима. Няма как финала да е в сряда при двама финалисти. Тази седмица ще отпаднат трима и предполагам във вторник 02.06. ще е финала.

# 74
  • Другата България
А сигурно ли е, че финалистите са 2, а не 3?

Общи условия

Активация на акаунт