MasterChef България, Тема 14 - Финал

• 74 044
  • 1 387
  •   1
Отговори
# 525
Влязох в темата във Фейсбук с цел да се самоопровергая, но още повече се убедих в тезата си, че за българина, когато не му харесва нещо, то задължително е НАГЛАСЕНО. Когато някого не го вземат на работа, той е убеден, че е кадърен и способен, но на негово място са сложили роднина на някого. Некадърника винаги оправдава некадърността си с шуробаджанащина.

# 526
  • Berlin
Май Аврам ще си ходи довечера. Crossing Arms Дано да се лъжа,де.

# 527
Може би, защото ни е такава действителността  Wink

# 528
  • София
... Значи утре моля, Елена да си ходи.

За тази цел трябва да подадете молба в три екземпляра:

- едната то продуцентите на предаването;
- втората до премиера и
- третата до Светия Синод

newsm62

# 529
Моите фаворити отпаднаха. Жалко. Сега ми остава да стискам палци за Симеон, и макар и да не успя да ми стане любимец, ми стана симпатичен и някак няма да съм разочарована, ако той спечели. Така или иначе моя фаворит Стефан няма да е на финал за мое съжаление, поне да спечели някой, който наистина има нужда от наградата за стимул и дано тази награда му послужи в развитието му занапред.

Не харесвам Елена, а Аврам въпреки забавните му муцуни, нещо в него ме отблъсква. Преди ме забавляваше, но сега не. Просто няколкото му лица, които се проявиха на екран ме разочароваха.

ПП По отношение на нагласеността, ако Елена спечели и аз ще повярвам в предопределеността на шоуто. Така се говореше за Сидония от ЛордофдъШефс и така и стана. Сега така се заговори за Елена, макар и други да бяха спрягани, някак Елена ми се наби най вече в очи като спряган победител и ако наистина победи в мен ще остане едно съмнение доколко тази победа е честно заслужена.

ПП А по повод на шуробаджинащината и т. нар. навързани свински черва, тя наистина съществува и си е едно доста срещано явление у нас, така, че не е за пренебрегване. Да, някой може и да се е оправдал с наличието на такава в опит да замаже некадърността си, но голям процент хора(професионалисти в различни области) са жертва на точно такава връзкарщина и са отпаднали от класиране заради това, че са нямали чичо владика.

Последна редакция: чт, 28 май 2015, 12:13 от Фафла с чуден крем

# 530
"Започва Аврамската хегемония" Joy смях се от сърце с момчето вчера.
И пак се сетих, че в предишни епизоди журито подминаваше ястияна на Симеон и Аврам , въпреки добрия им вид и класираше други 3-ма. Дали са разчиствали терена за по силните състезатели, каквато беше финалната 5-ца? Ама двамата останали в сянка гледаха доста тъжно, пък то сега им дойде времето.
И защо шеф Ангелов се скара на Аврам (като изложи плана си да приготви две неща и да поднесе по-доброто, че хабял продукти), а вчера нищо не каза на Симеон за 2-та соса? Нещо журито забравя какво говори, а?
Всички са силни и всеки има слаби страни - Аврам е добър в печене и овкусяване но май не го бива в гурме оформяне на порциите. Елена е силна в оформлението, Симеон и той понякога не съчетава добре продуктите, но порциите му са добри.
Който и да победи,ще го е заслужил, добри са, много са добри  chef

# 531
  • Ню Йорк
Честно казано след последните размествания в класацията съм за Аврам вече. И на мен ще ми остане усещането за нагласено ако спечели Елена.

# 532
... Значи утре моля, Елена да си ходи.

За тази цел трябва да подадете молба в три екземпляра:

- едната то продуцентите на предаването;
- втората до премиера и
- третата до Светия Синод

newsm62 Joy Joy Joy #Crazy #Crazy

# 533
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Е, видяхте ли бебето на Боян в студиото на бтв?

Не гледах предаването. Последно - бебе или куче има, защото във вчерашния "24 часа" също му честитят наследник?  Thinking

# 534
Малко осиновено кученце. Да му е живо и здраво, ама доста народ се заблуди с тази новина  Confused

# 535
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Мерси, пролет!   bouquet Много тъпо!  Confused

# 536
Да попитам тези които си мислят, че предаването е нагласено. Според вас шефовете какво печелят от това? Мислите ли, че ще си плюят на авторитета и ще изберат победител който им посочат? Способни ли са когато опитват дадено ястие дори и буламач да го хвалят и да казват, че е страхотно на вкус? Мислите ли, че са такъв тип хора? От темата научих кой са посочвали жълтите сайтове и вестници за победител. Смятате ли ги за достоверен източник за информация?

# 537
  • sofia
...и с каква усмивка говори за болестите на майка си #Cussing out
Повечето ми познати, емигранти в Щатите, придобиват подобна глупашка усмивка, дьлжаща се, вероятно на прекаляване с "позитивното мислене". hahaha

# 538
  • София
Способни ли са когато опитват дадено ястие дори и буламач да го хвалят и да казват, че е страхотно на вкус?
Видях,че са способни.Няколко души с тяхна помощ стигнаха доста далеч.Нагласяват го както си искат, но не ми се спори. Няма ненагласено предаване.Не,че някой ще си признае ,де!

Последна редакция: чт, 28 май 2015, 13:52 от Тайна

# 539
Да попитам тези които си мислят, че предаването е нагласено. Според вас шефовете какво печелят от това? Мислите ли, че ще си плюят на авторитета и ще изберат победител който им посочат? Способни ли са когато опитват дадено ястие дори и буламач да го хвалят и да казват, че е страхотно на вкус? Мислите ли, че са такъв тип хора? От темата научих кой са посочвали жълтите сайтове и вестници за победител. Смятате ли ги за достоверен източник за информация?

Няма как да знаем   33uu ! И двата варианта са възможни !

Общи условия

Активация на акаунт