MasterChef България, Тема 14 - Финал

• 74 044
  • 1 387
  •   1
Отговори
# 540
Да попитам тези които си мислят, че предаването е нагласено. Според вас шефовете какво печелят от това? Мислите ли, че ще си плюят на авторитета и ще изберат победител който им посочат? Способни ли са когато опитват дадено ястие дори и буламач да го хвалят и да казват, че е страхотно на вкус? Мислите ли, че са такъв тип хора? От темата научих кой са посочвали жълтите сайтове и вестници за победител. Смятате ли ги за достоверен източник за информация?

Не знам.Сайтовете посочващи победителя изобщо не са достоверни.Дано обаче не се окаже ,че този път са
Колкото до шефовете-ами за доста неща си затвориха очите.И наистина помогнаха на някой хора да стигнат по напред в предаването отколкото заслужаваха

# 541
Способни ли са когато опитват дадено ястие дори и буламач да го хвалят и да казват, че е страхотно на вкус?
Видях,че са способни.Няколко души с тяхна помощ стигнаха доста далеч.Нагласяват го както си искат, но не ми се спори. Няма ненагласено предаване.
На мен също не ми се спори, но никак не ми харесва тази негативна нагласа към всеки и всичко която срещам при все повече хора.

Повечето ми познати, емигранти в Щатите, придобиват подобна глупашка усмивка, дьлжаща се, вероятно на прекаляване с "позитивното мислене". hahaha

Предпочитам да ми се усмихват глупашки и лицемерно, отколкото да ме гледат намръщено или да ме псуват. Хората по улиците - намръщени, отидеш в държавна институция,- намръщени, влезеш в магазин - намръщени. Кога ще се научим да се усмихваме?

# 542
  • Berlin
Определено е по-добре да се усмихваме, но май не се сещаме да изберем да сме щастливи. Laughing И аз съм чувала от доста хора, че са избрали да са щастливи, не само от Боян и Каролина. Laughing

# 543
# 544
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Да попитам тези които си мислят, че предаването е нагласено. Според вас шефовете какво печелят от това? Мислите ли, че ще си плюят на авторитета и ще изберат победител който им посочат? Способни ли са когато опитват дадено ястие дори и буламач да го хвалят и да казват, че е страхотно на вкус? Мислите ли, че са такъв тип хора? От темата научих кой са посочвали жълтите сайтове и вестници за победител. Смятате ли ги за достоверен източник за информация?

Вярвам, че предаването не е нагласено, точно защото шефовете не са такъв тип хора.  Peace А жълтите вестници спрягаха за победител кого ли не. Е, с изключение на Диляна.  Laughing

# 545

Не знам.Сайтовете посочващи победителя изобщо не са достоверни.Дано обаче не се окаже ,че този път са
Според мен стрелят на сляпо. Посочват двама - трима и после "Ние познахме победителя".
Определено е по-добре да се усмихваме, но май не се сещаме да изберем да сме щастливи. Laughing И аз съм чувала от доста хора, че са избрали да са щастливи, не само от Боян и Каролина. Laughing
Откакто спрях да гледам телевизия с много, много малко изключения се чувствам доста добре.

# 546
Първият фондю ресторант ще прави Боян. Thinking

И е на диета, може и да е прочел препоръките ми да последва примера на Джо Бастианич и Греъм Елиът. Grinning

# 547
  • sofia
Не харесвам фалша. Естествено, че ми е приятно да срещам усмихнати хора. Говоря за една такава "дежурна" усмивка.

# 548
  • Асеновград
Не ми е кофти , че Боян си тръгна. Моят фаворит е Симеон , от Аврам и Ленчето , тя ми е по противна , така че да си ходи.

# 549
Не вярвам на никакви конспирации за нагласена победа. Мен никой не ме е подкупвал, а пък всичките решения на журито дотук съвпадат едно към едно с моите. Това при положение, че нямам фаворити от началото и оценявам само конкретното представяне за всяко състезание. Ако трябва да оценявам цялостното представяне картинката вече се променя тотално. Стефан определено се открояваше от другите с уменията си, но е факт, че се изложи с плескавицата. Нямаше да е честно да отпадне друг, защото те се справиха по-добре от него точно с тази задача.

От тримата останали според мен Елена е с най-много заслуги за победа. Не се сещам за нейни сериозни провали, последователна е, има усет към комбинирането на различни вкусове и аранжиране на ястията. Не разбирам откъде идват тези настроения, че едва ли не журито я толерира. Аз лично не се сещам за нейно ястие, което да не е било приготвено добре и те да са я похвалили. Eстествено, ако довечера се представи най-зле, ще трябва да си тръгне. Ясно е, че при такъв регламент няма гаранция, че ще спечели най-добрият, има и голяма доза късмет и просто стечение на обстоятелствата.

# 550
Аз лично не се сещам за нейно ястие, което да не е било приготвено добре и те да са я похвалили.
е те просто не и правят забележка, когато яденето не става. Все пак ние не знаем какво опитват

# 551
  • Ню Йорк
Ей тая Мариела наистина не я слуша главата, гледайте какви глупости пак пуска за себе си.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152805743301050&se … ype=1&theater

# 552
  • Варна
Ей тая Мариела наистина не я слуша главата, гледайте какви глупости пак пуска за себе си.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152805743301050&se … ype=1&theater

Тя пуска? Rolling Eyes
 Просто се шегува с това, което са написали жълтурите.

# 553
  • Другата България
И аз така смятам.
То пък дали няма матрЯл.....

# 554
  • Ню Йорк
Един мой приятел сам си пишеш писма и ги пращаше по жълтите вестници и като цяло си е масова практика при БГ "звездите", така че съм убедена че тя си ги пуска слуховете. Реклама си прави жената  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт