MasterChef България, Тема 14 - Финал

• 73 903
  • 1 387
  •   1
Отговори
# 705
Хареса ми и реакцията на Симеон при отпадането на Аврам. Съвсем различно от лигнята на Елена.
Двама мъже реват, Елена се смее!  

# 706
Най-добре се смее този, който се смее последен.  Mr. Green

# 707
  • Berlin
Аврам. Cry

А всъщност той не се ли представи с агнешки котлети точно на кастинга и там нещо Ангелов му каза, че трябва да са на едно парче, а той ги беше разделил или обратното беше? newsm78 Не гледах снощи, та може и да сте го обсъдили.

# 708
Това снощи беше направо нечестно.
На Елена ястието имаше най-много грешки и този път даже ѝ ги казаха.
Чак не повярвах като я избраха първа.

През цялото предаване все нещо забравяше, все само този път сбъркала и накрая финалист  Crossing Arms
Даже Мариела заслужаваше повече от нея.

Във вторник ще се надявам да спечели Симеон, но някак си не ми се вярва.

# 709
Хареса ми и реакцията на Симеон при отпадането на Аврам. Съвсем различно от лигнята на Елена.
Двама мъже реват, Елена се смее!  
Абсолютно!  То е ясно, че се радва, че е на финал, но все пак...
Аз не съм съгласна, че Аврам и Симеон не са блестели никога, а Елена никога не се е дънила. Всеки си имаше и хубавите, и не дотам силните моменти. Продължавам да се възхищавам на Аврам за въображението, което проявяваше от началото на състезанието. За човек, който си е готвил само вкъщи, не ходи по ресторанти и ползва обикновени продукти... просто страхотно се справя!
Даже Мариела заслужаваше повече от нея.
Много ясно, съгласна съм.  Peace

# 710
Много ме е яд за Аврам, но още повече ме е яд за Елена! С толкова забележки към ястието ѝ и пак е на финал... И с цялото си нахалство се подиграваше на Аврам, че е нарязал котлетите, дори тя, видите ли, щяла да ги остави.  ooooh! Оня ден като ронеше крокодилски сълзи, хората ѝ съчувстваха, как така бързо забравя. Човек, който е злобен, не бива дори да готви, камо ли да печели такова състезание. Та тя не обича хората, какво остава за храната!  Stop

Напълно се препокрива с моето мнение. Жалко ще е, ако тя спечели.

# 711
А всъщност той не се ли представи с агнешки котлети точно на кастинга и там нещо Ангелов му каза, че трябва да са на едно парче, а той ги беше разделил ...
Точно! И тогава, и по-късно Ангелов твърдо държи на приготвянето на котлетите нацяло, мърмори и санкционира за обратното, което пък мен доста ме озадачава. Не толкова дали е правилно-неправилно, колкото ме изненадва подобна закостенялост във вижданията по отношение на рецепти и начини на готвене у един главен готвач с претенции и награди.

# 712
А всъщност той не се ли представи с агнешки котлети точно на кастинга и там нещо Ангелов му каза, че трябва да са на едно парче, а той ги беше разделил ...
Точно! И тогава, и по-късно Ангелов твърдо държи на приготвянето на котлетите нацяло, мърмори и санкционира за обратното, което пък мен доста ме озадачава. Не толкова дали е правилно-неправилно, колкото ме изненадва подобна закостенялост във вижданията по отношение на рецепти и начини на готвене у един главен готвач с претенции и награди.

Той и на Боян веднъж мръка, че е нарязал котлетчетата, но после беше изненадан че са се получили.

# 713
  • София
С тези котлети и на мен ми е чудно, преди скастриха май Боян за същото, но той имаше останало още ненарязано парче и смени  плана. Понеже ми беше странно, та го запомних и като видях Аврам как реже, усетих, че ще му направят проблем.  Confused Чак пък такъв основен постулат да е това...

# 714
  • София

Аз пък точно тая теория на Ангелов не я приемам за канон в готвенето.  Ако иска господина може да влезе в интернет и да види стотици рецепти със сготвени агнешки котлети, които са били нарязани предварително. Това, че той е на мнение, че мазнината на агнешкото била най-вкусната, моля моля - аз пък даже не я понасям.

Светът е шарен и не може някой да си измисли някакви принципи и да не приема и други виждания. Просто ни подготвяха, че Аврам ще напусне предаването, щото нямаше за какво друго да се закачат и трябваше да изхвърчат или Елена или Симеон.

# 715
В началото симпатизирах на Аврам, после/заради разни изпуснати от него реплики/ загубих симпатиите към него. Но снощи, след тая искрена изповед за детството си, ми стана симпатичен и ми се прииска да го видя на финал.
Искрено му желая успехи занапред.
На финала стискам палци на Симеон!

# 716
Много зле  ooooh!

А който завижда на Елена, трябва да не е с всичкия си.  Crazy

Затова не трябва да има драми, всеки има лична история, но това не означава, че трябва да го бутат напред.

# 717
  • София
Но снощи, след тая искрена изповед за детството си
Кое съм изпуснала от неговата изповед, та толкова го съжалявате?Чух ,че не познава и не помни баща си, че майка му работела, а баба му го гледала, че баща му само веднъж дошъл с един хляб и две кисели млека, когато бил 6-ти клас.Какво друго е ставало?

# 718
  • Berlin
Едва ли някой завижда на Елена. Аз като цяло смятам мъжете за по-добри в готвенето и не виждам жена да стане първият Мастършеф. Е, може и да стане, то не зависи от мен. Laughing Но определено очаквах да няма жена в 4ката, че и в 5цата.

# 719
  • София
Це стискам палци за Симеон ! Не исках да отпада Аврам ,а Елена.

Общи условия

Активация на акаунт