MasterChef България, Тема 14 - Финал

• 73 846
  • 1 387
  •   1
Отговори
# 825
  • sofia
Разбирам, Хексе.
Самата аз не си падам по странно изглеждаща храна, поднесена на мижава порцийка. Joy
Обаче, тьй като не разбирам, вярвам на журито.
Що трябва да тьрсим под вола теле?
Стефан бил най-добьр? Ми явно не е!

# 826
Стефан се взе много на сериозно , прекалено много си повярва че е велик и  сам се прецака !
Както някой по напред беше писал (селския му манталитет и откровенно тъпите му шеги) , му гарнираха грешната плЕскавица!

# 827
  • Другата България
Скрит текст:
Според мен пък е възможно, когато са обявили победителя и Ангелов пръска с шампанското, всички участници в предаването да са слезли от балкона и да са долу до победителя. Та може тези женски писъци да не са  на Елена.
Скрит текст:
И аз смятам, че е или така, или както написах и преди, че просто Елена е до Симеон и няма ка и нея да не я опръска и затова пищи. Иначе и аз вече получих "сигурни" сведения, че Симеон побеждава и е бил предварително определен.
Скрит текст:
Laughing Е, стига де, как предварително ще го определиш, ами ако се издъни за толкова много време? Ти звучиш абсолютно разумно в постовете си, не казвай, че и ти вярваш в тези конспиративни теории...нормално е всички привърженици на отпаднали състезатели да търсят нагласени неща, но е добре и малко обективни да бъдем. Peace То от двамата останали който и да спечели, все ще има хора, които смятат, че е нагласено.
Стефан се взе много на сериозно , прекалено много си повярва че е велик и  сам се прецака !
Както някой по напред беше писал (селския му манталитет и откровенно тъпите му шеги) , му гарнираха грешната плЕскавица!
Нещо такова и аз мисля. Но можеше да готви, и то добре.

# 828

hahaha hahaha
Всички знаем, че победителя е Стефан  cook
Кои сте всички? Защото за мен Стефан не е победител.

В какво ги виждате тези конспирации не мога да разбера............как ги забелязвате, къде ги четете..хм??  Излиза, че цялото предаване  с което толкова се забавлявахме е било една огромна конспирация и изобщо защо се търсеше тази пуста конспирация ... newsm78
Има ли реалити в България за което не са казали и писали, че е нагласено? Аз не, че гледам други но съм чела тук там такива писания. Тук се действа на принципа "Всички са маскари", никой не печели честно, всичко е нагласено.

# 829
  • Другата България
 Grinning Споделям напълно мнението ти, Меган.
И аз съм от тези, които мислят, че Стефчу е добър готвач, но не и победител.

# 830
Merri_An, за скрития текст - затова съм ползвала кавички. Wink

# 831
  • Другата България
Скрит текст:
Да, ясно, но все пак - как изобщо се допуска такова нещо? При "Сървайвър" горе-долу беше същото, за един от Брадърите се изписаха доста жълтурии пак в тази насока...много мнителен народ това българинът...

# 832
  • гр. Варна
Скрит текст:

hahaha hahaha
Този пост го написах цитирайки дядо хаджия (ти си го изтрила) и е в кръга на шегата. От всичко, което чета тук и по други сайтове той е "победителя на зрителя", а това не е малко  Peace

През цялото предаване Стефан, Боян и Симеон имат най - много спечелени Мастърклас/кутията на Мастършеф. От тях остана само Симеон и се надявам поне той да победи
Ако Елена спечели ще вярвам, че е нагласено, защото за 3 месеца да е печелила 1 път  newsm78

# 833
  • Другата България
Е, той и Стефан печели и взе каквото и когато можа, и една грешка го издъни, та защо и тук да не стане така? Но с обратен знак?
Но - Симеон ще спечели, усещаааааам..... newsm17 newsm68 newsm44

# 834
Е, той и Стефан печели и взе каквото и когато можа, и една грешка го издъни, та защо и тук да не стане така? Но с обратен знак?
Но - Симеон ще спечели, усещаааааам..... newsm17 newsm68 newsm44

Абе тя Ленчето  и тя имаше грешки ама нещо не я издъниха
Мери дано усещането ти е вярно

# 835
Скрит текст:

hahaha hahaha
Този пост го написах цитирайки дядо хаджия (ти си го изтрила) и е в кръга на шегата. От всичко, което чета тук и по други сайтове той е "победителя на зрителя", а това не е малко  Peace

Победителя на зрителя? Как разбраха зрителите, че той е най- добър? Може би са опитали храната му? Или понеже си падаше тип селски тарикат, а такъв типаж харесват зрителите? Не мога да разбера тези зрителски пристрастия. По характера на човек да определяш дали готви добре или не. И какво значение има това? Мислите ли, че клиентите на Ален Дюкс, Гордън Рамзи или  Яник Алено ги интересува дали са добри и мили хора? Сигурна съм, че изобщо не им пука.

# 836
  • Ню Йорк
Що бе, Рамзи е голям сладур Wink

# 837
  • гр. Варна
Скрит текст:
Скрит текст:

hahaha hahaha

Победителя на зрителя? Как разбраха зрителите, че той е най- добър? Може би са опитали храната му? Или понеже си падаше тип селски тарикат, а такъв типаж харесват зрителите? Не мога да разбера тези зрителски пристрастия. По характера на човек да определяш дали готви добре или не. И какво значение има това? Мислите ли, че клиентите на Ален Дюкс, Гордън Рамзи или  Яник Алено ги интересува дали са добри и мили хора? Сигурна съм, че изобщо не им пука.
Очевидно не харесваш Стефан - това е твое право  Peace От началото на сезона той доказа, че може - като се почне от това, че само той беше познал 15 съставки от супата; печеленето на състезанията (кутията на Мастътшеф, Мастър клас); Отборните състезания, когато той беше капитан; Когато са си избирали съотборник - първо от него започваха...

И - Да! Да - харесва ми, защото не е надут и има чувство за хумор  Mr. Green В случаите, когато е казвал, че е "по - по - най" го е доказвал печелейки с това, което е приготвил в чинията. Не мисля, че е селски тарикат  Peace

+1  Flutter

# 838
Да сладур е.Аз обаче харесвам Джо Бастианич

РадостнаИ  напълно съм съгласна с мнението ти за Стефан.Най добрия в този формат и за мен отпадането му е незаслужени и направено с цел

# 839
  • София
Точно за Рамзи не може да се каже, че е голям сладур...нищо, че му симпатизирам и аз. Има документален филм за него-как става известен...има много 'трупове' през които е минал и е прецакал доста хора за да стане милионер- а бизнеса му империя. На всичкото отгоре е кифльо, който си слага хеалурон и си опъва бръчките. В последно време има доста скандали около негови ресторанти, където се е оказало, че се готви със замразени продукти и заготовки, което е неприемливо за ресторант със звезди Мишлен. И въпреки, че не е ангел-името му е империя и му симпатизират милиони хора по света. Затова коментари кой е злобен, кой провинциалист, кой гледа лошо и кой има повече самочувствие няма нищо общо с добрата храна, новаторството в кухнята и усета и таланта да създадеш успешен ресторант.
За финала нямам никакви предпочитания. Не мисля, че останаха най-добрите... Симеон готви само паста с което не прави никак добро впечатление, а както казахте ресторанти, в които предлагат добра паста има доста в София. Незнам с какво може да ни изненада... А и. той си има не лоша работа, която незнам дали ще напусне за да се отдаде на кулинарията... Елена готви явно добре, но не мисля, че има някакъв талант или идея за бизнес. Родителите и имат хотел и ресторант, в който тя работи. Еми има си поле за изява- да създаде гурме меню там.. Да се наложи... Не виждам защо не се е случило досега? Едва ли 100те хиляди ще и дадат идея да сътвори нещо невероятно и елитно...

Последна редакция: сб, 30 май 2015, 20:30 от aYnaT

Общи условия

Активация на акаунт