MasterChef България, Тема 14 - Финал

• 72 358
  • 1 387
  •   1
Отговори
# 915

Скрит текст:
На първата снимка макар и неясна ,май Симеон е в центъра и го аплодират.Дано е това което си мисля

# 916
  • Varna
Точно го видях и аз като djoleva си помислих Simple Smile

Иначе все си викам да не изпадам в схеми , даже като се обсъждаше истеричния смях в анонса за финала ако не беше тук обсъждано нямаше да го припиша на никой. По-скоро си помислих, че най силния смях ще е на Мариела /Без лоши чувства Wink  bouquet /

# 917
  • Другата България
Скрит текст:
smile3501   newsm74  bigdance2
Това за Мариела не ми беше хрумвало. Laughing

# 918
и на мен ми се вижда, че получава потупвания Симеон
но като знаем как се опитват да манипулират мнението ни ...

# 919
  • Ямбол
Някои хора пак са прекалили с това какви трябвало да са чуждите коментари. Говорят за злоба и простота, а в следващия пост се съгласяват, че другите говорели само за злоба и простота. Тук лъсва лицемерието вече.
Оставете ни да си кажем на кого физиономията ни е противна, без после да ни дуднете колко сме зли и прости. Ей, не се отказа и това не е злоба, това е - аз пак нищо не съм разбрала, ама да си кажа.

# 920
  • Другата България
и на мен ми се вижда, че получава потупвания Симеон
но като знаем как се опитват да манипулират мнението ни ...

Чак потупвания аз не видях, но има ...други неща. Sunglasses

# 921
Когато очакваха да обяват победителите, Симеон беше от зрителско дясно, пак натам шеф Ангелов насочи сякаш шампанското.

# 922
  • Ямбол
Ей, голямо гадаене пада. Досега сякаш не сте гледали, че показват да се карат на един, а всъщност се карат на друг. И сега с този анонс най-вероятно е така, но дори и хора, които заявяват, че не ги манипулират лесно, пак разсъждават по нещо, което е очевадна манипулация. Направо ги виждам как са ги закачили за носа и ги разкарват както си искат.

# 923
  • Другата България
Когато очакваха да обяват победителите, Симеон беше от зрителско дясно, пак натам шеф Ангелов насочи сякаш шампанското.
Laughing Чак толкова не съм се заглеждала, за мен в интервюто с Ленчето имаше повече издайнически моменти. Ще видим де, малко остана.
Но наистина - който и да спечели, вече е победител и той, и другите. Познават ги всички, и ще ги лапнат в елитни ресторанти. Дано да стане, защото повечето го заслужават.

# 924
  • Mediterraneo
Ей, голямо гадаене пада. Досега сякаш не сте гледали, че показват да се карат на един, а всъщност се карат на друг. И сега с този анонс най-вероятно е така, но дори и хора, които заявяват, че не ги манипулират лесно, пак разсъждават по нещо, което е очевадна манипулация. Направо ги виждам как са ги закачили за носа и ги разкарват както си искат.

Манипулация е вероятно, и аз така смятам  Peace

# 925
  • Другата България
Аз искам Симеон да спечели по принцип, не защото някъде в някакъв кадър нещо се вижда.
Един от фаворитите ми е още от началото.
Но от интервюто на двамата мисля, че е той, основно от там.
Това с кадрите го имаше и в "Сървайвър", но пък много се издаваха там наистина, на всички кадри им се виждаха огърлиците на участниците.
Иначе в разни жълти издания какво ли не се изписа.... Tired

# 926
Аз също от последното интервю останах с впечатление, че Симеон е победителят. Дано!

# 927
едни от вас ще познаят , дори и случайно  hahaha
каквото и да си говорим/гадаем победителят е ясен - този , който те (продуценти, водещи) са си го нарекли да стане. дори и яденето да е с вкус на помия , но пък с хубава чиния. ние може да преценяваме само по външен вид.

# 928
  • Другата България
Аз също от последното интервю останах с впечатление, че Симеон е победителят. Дано!
Laughing Дано!
И да открие италиански ресторант. Heart Eyes
Бонго, не така с лошо де.

# 929
Бонго, не така с лошо де.
незнам на кое му викаш лошо , но си е така. ние само виждаме и на тази база си правим преценката. а готвенето преди всичко е вкус и след това декорация. аз бих си дал парите за вкусно ядене дори и с лош вид. красиво ,но без вкус бих го дал на прАсето.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт