MasterChef България, Тема 14 - Финал

• 72 367
  • 1 387
  •   1
Отговори
# 1 290
Ох, бе, Дарине, толкова ли не можеше да си гризкате по нещо докато готвите  Laughing
При такова напрежение, оставаше и това да правят.
А защо не вие? Или просто я изнасяха и изчезваше вече от полезрението ви.. Thinking
Не съм сигурен дали мога да отговоря на този въпрос - просто нямахме достъп до сготвените ястия след опитването им от журито, това е.
Мерси! Явно са изчиствали и бързо след готвене и не е имало възможност да си хапнете и направите нещо от остатъците поне в паузите. Аз и тази храна имах предвид, не само плейтнатите чинии, някои от които всъщност дори и не бяха опитвани от журито в определени етапи. Но няма да те тормозим повече по темата. Hug

Последна редакция: ср, 03 юни 2015, 18:26 от Сиси ♥♥

# 1 291
Скрит текст:
Ох, бе, Дарине, толкова ли не можеше да си гризкате по нещо докато готвите  Laughing Много мразя аз да не се хранят хората, много типична мама-хранителка-телец съм  Laughing Ама ей така, кълцаш моркови и хоп, хапнеш някой; счупи се някоя тарталета при печенето  -бух, в устата; режеш хляб за крутончета - ам, филийка  Laughing

И какво сервираш после на съдиите? Simple Smile Майтапя се, разбира се, че може. Но това предполага отгоре да не ти цъка един часовник Simple Smile

# 1 292
Дарин, има или не клауза в договора за времетраенето, снимки от 8 сутринта до след полунощ са си чисто издевателство. И какво е това - САНДВИЧ за вечеря в кулинарно предаване! Че на моето работно място, където нямам нищо общо с кухнята, ми е осигурена сготвена и топла храна. БТВ се излагат.
На мен Елена ми правеше впечатление, че прогресивно се превръща в ходещ скелет.

# 1 293
  • София
Мастъра е външна продукция и в конкретния случай БиТиВи нямат вина, щото от тях нищо не зависи.

# 1 294
Дарин, има или не клауза в договора за времетраенето, снимки от 8 сутринта до след полунощ са си чисто издевателство.
Началният час на снимките е бил доста по-ранен от 8 ч. както споделиха. А за другото, той вече отговори:
Дарин , имахте ли упоменат в договорите колко време ще са снимките на ден
От колко до колко часа примерно плюс минус час ,два
Трябваше специално да проверя в моя договор, но при мен няма указано времетраене на снимачния ден.

# 1 295
  • Ню Йорк
Дарине, благодаря ти, че сподели.  Все съм очаквала, но това надмина всичките ми представи за простотия  ooooh!

# 1 296
  • Испания
Aбе прекалено много им вярвате ми се струва.

Изобщо не вярвам. На мен ми мирише на реваншизъм. Има договори, които се подписват и би трябвало да знаят какво подписват.

# 1 297
Aбе прекалено много им вярвате ми се струва.

Изобщо не вярвам. На мен ми мирише на реваншизъм. Има договори, които се подписват и би трябвало да знаят какво подписват.
На Мариела не и вярвам или поне че заради нещо такова е изхвърчала 6-та
Поредното оправдание от нейна страна

# 1 298
  • IT
Да му е честита победата на Симеон.
Дарине, а участниците които не бяха от София, поемаха ли им поне спането на тях?

# 1 299
Честно, като ви чета завиждам благородно - къде ги тези работи , в които осигуряват топла храна за целия персонал, безплатно както подразбрах. При нас такова чудо няма - да живеят доставките по офиса  Laughing

За другото, което коментирате - оставащата храна. Питам се - дали всеки път всичката храна е ставал за ядене? не искам да обиждам никой, не не мисля, че всеки път ястията са били перфектни. Пък и те повечето пъти правеха някакви гурме порции - като опитат журито и колко ли остава? Аз една, няма да ям остатъци в нечия чиния - та ако ще да е супер гурме.

Сетих се и още нещо - в сериала "Кухня" (изивнявам се не е по темата точно), готвачите ядяха нещо сготвено от най-младшия - обикновено някаква супа или нещо бързо и простичко. Никой не им даваше да дояждат чиниите от ресторанта.

# 1 300
  • Другата България

Трябваше специално да проверя в моя договор, но при мен няма указано времетраене на снимачния ден. За храната вече съм отговарял - екип от повече от 40 човека се грижеше да бъде достойно изядена Simple Smile
Grinning Joy
Ти да видиш, алелуя! Отговарял си? Не мой да бъде!  Tired
Значи И това, че на някой им трябва по-висок диоптър и и едни розови хапченца се оказа не мой проблем. Джолева, благодаря, че се сети да питаш, въпреки, че това няма да реши нечий душевни терзания хич. Laughing Изчакай до следващата тема, където и да е, и следващите безумия...
Продължавам да съм в потрес заради това, което споделя Дарин. На него някак му вярвам....въпреки, че пък от друга страна това е било очаквано от продуценти, и екип - че ще се разприказват, така да не са се "подковали" newsm78?

# 1 301
Аз имах предвид остатъците от продуктите, които не са ползвали и чиниите, които не опитваха шефовете.

# 1 302
Аз имах предвид остатъците от продуктите, които не са ползвали и чиниите, които не опитваха шефовете.

Да, така може. Но мисля че една голяма част от останалите продукти са били сурови. Нядявам се , не са карали участницие да ги сготвят и после екипа да ги изяде - това би било върха.

# 1 303
  • Другата България
 Laughing Това ми прозвуча като инквизиция, направо си го представих Sunglasses Confused.

# 1 304
Да, така може. Но мисля че една голяма част от останалите продукти са били сурови. Нядявам се , не са карали участницие да ги сготвят и после екипа да ги изяде - това би било върха.
Представях си, че са ги готвили за себе си.

Общи условия

Активация на акаунт