АСТМА - тема 31

• 81 854
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
При нас най-вероятно ще се наложи АБ.Тя продължава да кашля

# 31
Запис и от мен. Аз се чудя дали на нас лекарката не ни изписа профилактично тази ефира да я пием 3 месеца, колкото да се презастрахова и съм пред дилема дали да не я спра, че много бълнува нощем откакто я взема.

# 32
Здравейте на всички. Ние продължаваме този пулмикорт вече 6 месеца, без прекъсване, не е ли много? Какви са страничните действия незнам, и мога ли да го намаля или спря, защото незнам дали не ни го дават профилактично ей така? Той прави спазми при вируси, но незнам? А днес четох за солна пещера някой знае ли нещо,четох че ,много помагала при астма?

# 33
  • Sofia
Синът ми беше на пулмикорт от 4-месечен до 1,3 г.

# 34
luliiii , пулмикорта цяла зима го приемахме миналата година, 7-8 месеца; по принцип по рецептурната книжка на нас ни го изписват целогодишно и аз го взимах, за да имам  Peace
в солната пещера ходиха няколко майки, няма смисъл-никакъв ефект, това поне съм чувала; както и разните там лули и т.н. глупости  Crazy
писала съм и преди, майката му е каляване, подсилване, здравословно хранене, климатолечение, море, тичане боси лятото  Hug Peace и най-вече -като порастнат спазмите намаляват  Mr. Green

# 35
  • Berlin
Здравейте, момичета! За 1ви път пиша в темата. Става дума за бебето, на 11м. е, януари и март изкара 2 бронхиолита в болницата. Първият беше доста тежко, ок. 2 месеца беше на инхалации, 3 антибиотика и други. Сега в момента пак е болен, но започнахме от рано с инхалации пулмикорт и вентолин и се надявам да не станат усложнения. Sad 2-3 лекари ни казаха, че ако продължава така може да развие астма (ако правилно се изразявам). Молбата ми е да ми препоръчате специалист пулмолог, при когото да отидем на преглед и да обсъдим някакво лечение. Защото при всяко сополче вече ние се настройваме да ходим в болница и да се лекуваме с месеци. Или хомеопат? Не знам какъв лекар и каква профилактика трябва да се прави....

# 36
Здравейте, момичета! За 1ви път пиша в темата. Става дума за бебето, на 11м. е, януари и март изкара 2 бронхиолита в болницата. Първият беше доста тежко, ок. 2 месеца беше на инхалации, 3 антибиотика и други. Сега в момента пак е болен, но започнахме от рано с инхалации пулмикорт и вентолин и се надявам да не станат усложнения. Sad 2-3 лекари ни казаха, че ако продължава така може да развие астма (ако правилно се изразявам). Молбата ми е да ми препоръчате специалист пулмолог, при когото да отидем на преглед и да обсъдим някакво лечение. Защото при всяко сополче вече ние се настройваме да ходим в болница и да се лекуваме с месеци. Или хомеопат? Не знам какъв лекар и каква профилактика трябва да се прави....

Виждам, че си от София. На първа страница има координатите на пулмолози и алерголози. Ти избираш към кой да се насочиш.

# 37
Ние бяхме на пулмикорт 3м,спряха го за месец,започнаха пак спазми и сега ни е изписан за 6м,като до момента 2м са минали.

# 38
  • Berlin
kimmy, виждам 1ви пост, но все пак едно мнение е винаги добре дошло. Още повече, че напр. аз нямам добри впечатления от Кендерова и Лисички в Токуда.

Последна редакция: пт, 05 юни 2015, 13:41 от abs

# 39
Аз съм доволна от д-р Пламен Попов в 5-та градска болница.

# 40
Ние ходим при Опаранова в 1дкк,там е и Маркова,за която съм чувала много добри отзиви и винаги и нейния график е пълен

# 41
  • София
Ние ходим при Опаранова в 1дкк,там е и Маркова,за която съм чувала много добри отзиви и винаги и нейния график е пълен

ние сме при д-р Маркова от 1ДКК и съм доволна, но наистина графика е много пълен.... и общо взето сме на контролни прегледи при нея, а като е болен ходим при друга педиатърка в Токуда..

Но и д-р Маркова ни е назначила схема при спазъм и общо взето само да ми потвърди друг лекар /или сама да видя че диша учестено и кашля/ и си карам по схемата

# 42
Здравейте мами !Ние направихме алергичен пристъп от туполите айде вентолин медрол аман......но отидохме на Сандаски на санаторума и за 3 дни детето много добре се повлия искарахме 10 дена !

# 43
Vedi_84 ще разкажеш ли повече за санаториума-условия в стаите,цени,процедури и всичко,което се сетиш ще ми е от полза

# 44
Vedi_84 ще разкажеш ли повече за санаториума-условия в стаите,цени,процедури и всичко,което се сетиш ще ми е от полза
ОТНОСНО САНАТОРУМА САНДАСКИ за мен има и + -
Има 2 начина да се отиде по НОИ 21 лв -10 дена и КП6лв-7 дена по НОИ стаите са хубави има ВИП АПАРТАМЕНТИ и ремонтирани КП са най -лошите стаи но в името на децата......
децата са без пътеки  25 лв храна спане и процедури  но ако имате тТЕЛК връштат 195лв-
- СОЦ време прекалено много баби и е нагоре по бъйрите
+най -чистия въздух в парка е много ьубаво и центъра но и много пари се харчат....има плоштатка и децата си играят....там горе се срештат 4 въздуха правени са иследвания и наистина детето ми се оправя много бързо ....ходи се пролет и есен май и септември

Общи условия

Активация на акаунт