АСТМА - тема 31

• 81 820
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • София, Люлин-8
Мустаков така ни го изписа профилактика с Ериус и при нужда пулмикорт и вентолин.  Peace

# 541
запис от мен в темата ви, ще се представя по-късничко, че бебчо се събуди...

# 542
  • на плажа
След силен спазъм, колко време още чувате хрипове и свиркане в гърдите? Ние се инхалираме през 6ч от 5 дни, но още свирка. Не знам дали да не разредя през 8ч.вече.

# 543
Пани, щом свиркайте още, на 6 часа ми се струва добре...
При нас голяма одисея... вторник уж беше вече добре, почти не кашляше,но вечерта вдигна температура  Confused Ама много странна, от тогава до днес вдига 1 път през деня и един път през нощта.Правихме ПКК горе долу добре, док вика вирусна инфекция е, няма нужда от антибиотик. Е добре, ама вчера се разкашля повече, ходихме да го слуша - имал храчки, вика ще пробваме с Амбрекс  (досега сиропи никога не е пил Rolling Eyes),викам Ок. ...След 2 прием вечерта се скъса да кашля, сега също и се разсвири - сигурно от сиропа, нали е откашлящ - дадох вентолин, че се уплаших.Явно със сиропа приключихме, ама вече ми писна-2 седмици се влачи. ...направо не знам какво да правим вече Thinking

# 544
  • София, Люлин-8
megan@ Поради същата причина не давам сиропи за кашлица, ефектът винаги е като при вас.  Peace
Бързо оздравяване.  Hug

Аз до вчера правих по 2 пъти пулмикорт- сутрин и вечер. Докато действа сутришната инхалация е по-добре, но следобед кашлицата пак се засилва, явно ще трябва и на обяд да правим инхалация.  newsm78
Той Мустаков ни беше изписал 3-4 пъти дневно, но гледам да я щадя, че от пулмикорта пък изостряме епито, абе патова ситуация лекуваш едното влошаваш другото заболяване.  Tired

# 545
  • около Варна
От Амбрекс моя син също зверски се разкашля,само след един прием,беше ни изписан от пулмолог.

# 546
Да,първи опит със сироп - неуспешен  Twisted Evil (явно ще е последен...)
Още кашля доста,поне вече не вдига температура,явно е била от вирус,  сега не свири, гърдите ми се чуват чисти....просто незнам вече с какво да успокоя тази кашлица - пулмикорт си правим вече втора седмица  Confused

# 547
И ние в отбора на болните от понеделник. Първите 3 дни от леко до силно висока температура, епизодична кашлица. Но от сряда вечерта вече яко суха кашлица и снощи стигнахме до спешен кабинет и урбазон мускулно.
Приготвила съм чантата с багаж за болница и съм на изчакване.

А започнахме първи клас...  Sad

# 548
Мадам, дано размине и да не се налага да влизате в болница  Praynig

Някой слагал ли е мед на гръбчето  Thinkingвече се изчерпах, нямам идея с какво да успокоим кашлицата, упорита и дразнеща е Пак Whistling

# 549
  • Пловдив
меган отхрачваща ли е кашлицата?
аз съм слагала мед ,но на гърдите го правя,така знам от моята майка,и когато е имал хрипове наистина помага много.Другото което скоро ми казаха мед с лук,става като сиропче и помага за отхрачване.
Само вече незнам при астма медът далисе прилага.....

# 550
Вчера беше отхрачваща,тя затова изписа сироп,но след 2 прием стана гадна, суха, дразнеща, пулмикорта дори я успокои само за малко, а иначе ни действа много добре. ... Thinking

През нощта имаше свирене, от това дето е като хармоника...днес не чувам, но много се измъчи. ....

# 551
... ама вече ми писна-2 седмици се влачи. ...направо не знам какво да правим вече Thinking
Говори ми... Мойто кашля от 30ти септември.  ooooh! На мен ми струва, че се подобри и пак се влоши, но според мъжа ми - все си е така. При него е от гълрото, повърхностно уж, ама как се измъчи с тази кашлица - постоянна и стресираща за него и околните е.  Sad

# 552
... ама вече ми писна-2 седмици се влачи. ...направо не знам какво да правим вече Thinking
Говори ми... Мойто кашля от 30ти септември.  ooooh! На мен ми струва, че се подобри и пак се влоши, но според мъжа ми - все си е така. При него е от гълрото, повърхностно уж, ама как се измъчи с тази кашлица - постоянна и стресираща за него и околните е.  Sad
Confused Точно....а вие с какво се лекувате?
Според док тази температура и сегашната  кашлица е нов вирус на фона на предишното заболяване..... Дано ь така, че мен ме притеснява да не направи бронхит или пневмония. ....

# 553
Изпи едно шише Еуреспал и калциев глюконат. После 2-3 дена инхалирахме пулмикорт. След това  хомеопатични разни. Вече не знам и аз какво да давам и на какъв лекар да ходим пак.
А вие с какво се лекувате? Hug

# 554
Изпи едно шише Еуреспал и калциев глюконат. После 2-3 дена инхалирахме пулмикорт. След това  хомеопатични разни. Вече не знам и аз какво да давам и на какъв лекар да ходим пак.
А вие с какво се лекувате? Hug
Астма и леуване 2-3 дена с пулмикорт,найстина незнам защо 1 инхалират цяла годиан,а други при нужда,моля кажете ако знаете.

Общи условия

Активация на акаунт