Любители на Котки Тема 95

• 42 001
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Танче, ама съвсем саминка ли? Някой веднъж на ден или?

# 91
  • София
Танче, ама съвсем саминка ли? Някой веднъж на ден или?

За 1 седмица отидоха 2 пъти. Първият път много им се беше зарадвала и им се галила. Вторият път ги беше изподрала.  Mr. Green  По Коледа се очертава и толкова да няма, защото тогава и приятелите отиват нанякъде за празника.

# 92

Обожавам котета с нослета в цвят на изгнила ябълка. Моли е страхотна!

От доста години Мърфи има две тоалетни и това много му допада защото винаги след  пишкането прави и сериозната работа и се забавлява като прескача от едното място на другото.

# 93
  • София
Защо ме търсиш, така го казваш, че и на мен ми стана мъчно за хубавите жълти камбанки! Убедена съм, че са били най-жълтите и най-хубави камбанки на света Laughing Извън майтапа, сега за него ще е  по-добре, защото нагона няма да го мъчи. Винаги са ми били странни хората, които смятат, че кастрацията не е добре за животните. Не мога да им разбера логиката просто. Както и да е, не се притеснявай излишно, всичко ще бъде наред. За всички ни е голяма травма, когато заведем любимите си душички на операция, но после всички усещаме колко по-добре е за тях. Просто трябва да минем този гаден момент. Нацелувай хубавото рижо момче от мен и дано му мине бързо!

Много ме е яд, че не мога да видя това мило деденце Мърфи! Забележителна възраст, наистина явно за него са полагани страхотни грижи. И на него му пожелавам оздравяване, или поне да му се подобри положението, за да радва още много време стопаните си. Разбрах, че е дългокосмест, а какъв цвят е?

Ама какви ориентирани душички само, ''разделно отделяне! Колко са забавни!

# 94
Някой беше питал за фурминатора - много е ефикасен наистина. ММ разви алергия към нашето коте месеци след като го взехме, ако е в сезон за сменяне на козина ни хапчета му помагат, ни нищо. С фурминатора за 2 минути сваляме 1 топка за тенис козина, след това не хвърчат косми наоколо и му се облекчава алергията. Всеки ден я ползваме, котарака я обожава, само като я види и идва сам  Twisted Evil
Може обаче да има и други подобни четки обаче на по-приемлива цена, ние нямаме особен избор с тези алергии да пробваме различни. Преди това имахме 2-3 различни вида преди алергиите, сменяхме ги защото нито една покупка не ни беше сполучлива и колкото и да го решехме, все косми хвърчаха из къщи.

# 95
ПОМОЩ: Имам 4 котета на 15 дни. Три от тях са с напълно слепнали очи, т.е. не си ги отварят изобщо. Нормално ли е това за тях или е повод за притеснение?  И ако да- какво да направя? Иначе си имат майка, но не съм сигурна, доколко се справя.

# 96
ПОМОЩ: Имам 4 котета на 15 дни. Три от тях са с напълно слепнали очи, т.е. не си ги отварят изобщо. Нормално ли е това за тях или е повод за притеснение?  И ако да- какво да направя? Иначе си имат майка, но не съм сигурна, доколко се справя.

Всеки момент трябва да си ги отворят, другото преди колко време ги е отворило и до колко? Не са изключени възпаления, от които ослепяват, но не мисля  че им пречи на отварянето на оченцата, ще ги следиш и лекуваш ако има нещо. Обожавам малки бебоци. Майката трябва добре да я храните, и да я поите. Няма по-добра грижа за тях от майчината им, и на теб да ти се вижда недодялана, те от това имат нужда.  Hug Heart Eyes

# 97
Най много още една седмица и ще трябва да прогледнат бебетата. Ако прецениш ,че мамата е поотслабнала подсилете я с по-висок клас храна. Малките получават всичко от майчиното мляко.

ето още една снимка на дядо Мърфи

http://snimki.be/store/1/121432997119.jpg

П.С.Ако не виждате  ще сменя сайта за качване 

# 98
Да попитам Фурминатор ли се казва четката дето сваляла много косми , някой има ли опит с такава / наистина ли е толкова ефикасна , че да заслужава тия неприлични цени/  newsm78 и къде може да е по поносима цената ...

O, да, да, определено си заслужава! Махат се направо топки косми с него.

# 99
anesy, дедо е разкошен.

А някой вземал ли е фурминатори за  по 25 лв. гледам до нас има, че 50 лв. няма да прежаля.  Confused

# 100
  • София
Да попитам Фурминатор ли се казва четката дето сваляла много косми , някой има ли опит с такава / наистина ли е толкова ефикасна , че да заслужава тия неприлични цени/  newsm78 и къде може да е по поносима цената ...

O, да, да, определено си заслужава! Махат се направо топки косми с него.

В Джъмбо преди време имаше нещо подобно.

# 101
Взех подобен продукт на фурминатор от Варна - Колхозен пазар, цената беше 27 лв. Върши перфектна работа. Но все пак нямам оригинала за база за сравнение.

# 102
  • София
Взех подобен продукт на фурминатор от Варна - Колхозен пазар, цената беше 27 лв. Върши перфектна работа. Но все пак нямам оригинала за база за сравнение.

ПО ЗООМАГАЗИНИТЕ ИМА РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ НА РАЗЛИЧНИ ЦЕНИ.

# 103
Цените са различни според това, дали е за коте или куче, и колко е дълга козината на животинчето. При котките имаше май три вида, тази за дългокосмести котки е най-скъпа, предполагам е за персийци и други такива породи. Оригинални фурминатори има в зоомаркета до Джъмбо на България, предполагам и в други по-големи зоо магаизни (Pets&u и т.н.) Peace

# 104
  • София
Фурминаторът е едно от най-добрите неща, които съм купувала евър! Моят е "L" за големи дългокосмести котки над 4,5кг. Поръчах си го от ибей, излезе ми 40лв,  с безплатна доставка, но го чаках месец и половина. Виждала съм го по магазини за 67лв.

Общи условия

Активация на акаунт