Любители на Котки Тема 95

• 42 008
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Джесун е много готин! Сивата бузана и сиамеца с панделка цъщо Heart Eyes
 видяхте ли моя хулиган с перата колко е пораснал, а какво сладко синеоко бебе беше Laughing
Видях го  Heart Eyes и даже специално погледнах да видя какъв мъник е бил. Laughing Hug
Ама я колко е невинен по темата с перата  Laughing, гледа все едно не знае за какво става въпрос. Laughing

Roisin, как е оперираната?

# 376
много са ви модерни котаците, много дрешки ли имат?
Ами има 3 ризки, ама скоро време мисля да го обзаведа с още някоя Blush
На мен ми идва в повече това. Но котето явно е свикнало да бъде облечено.
Много е чаровно!

Прегръдки и погалване за болните и оперирани котки!  Hug

Росченка, защо така не ѝ минават венците на Каринче! Наистина пробвай и с грануфорин.
В банята, че това зеленото много цапа, а не е приятно за котките, та се дърпат и борят.  Sad

Ами да не се дърпа,  свикнал е Laughing, той обича и да се къпе Rolling Eyes
Иначе прегръдки и от мен за всички ваши котанчета Hug , а на болничките бързо опровяне Hug

# 377
Джесун е много готин! Сивата бузана и сиамеца с панделка цъщо Heart Eyes
 видяхте ли моя хулиган с перата колко е пораснал, а какво сладко синеоко бебе беше Laughing
Видях го  Heart Eyes и даже специално погледнах да видя какъв мъник е бил. Laughing Hug
Ама я колко е невинен по темата с перата  Laughing, гледа все едно не знае за какво става въпрос. Laughing

на мен ми се струва, че малко нагло гледа и като на война е заострил ушета на зад Laughing и ме гледа и все едно ми каза ''нищо не можеш да ми напрвиш''.
Възможно ли е котешките храни да слагат нещо, което пристрастява котета към тази храна? за суха храна от висок клас става въпрос.

Всички болни сладури да се оправят бързо Hug

# 378
Възможно ли е котешките храни да слагат нещо, което пристрастява котета към тази храна? за суха храна от висок клас става въпрос.
Аз съм убедена в това. Невъзможно е хищник да предпочита гранули пред чисто месо. Моята яде гранули само когато ни няма за повечко дни - като ги помирише полудява, дори да не е гладна яде. А с месото не е така.

# 379
Нашия кот го хранех само с консерви, бях купила и гранули, но той беше малък и не можеше да ги яде. Та яде той доста време само консерви, давала съм и домашна печена риба и консерва риба тон( полудява за нея) и реших да го пробвам да дам сухата храна и му хареса. Свършиха гранулите и аз продължавам да давам консерви, но той им се мръщи, снощи пекох сьомга и той полудя докато се готвеше, но като му дадох подуши, облиза и заряза купичката. Днес сруинта озверял от глад ходи след мен и маука, но снощната риба не еял, нито котешката консерва.

# 380
anesy на нас, за Мойра ни казаха от клиниката да даваме до 200мл. вода на ден. Тя миличката беше последно 2кг. почти. Като на прием да даваме не повече от 20 мл. Иначе и аз и досаждам с билки за бъбреци. Мисля, че когато ги давам, се чувства по- добре. Жалко само, че сме на работа и не можем по- често да и даваме. Аз смесвам запарката от билките с хидратиращия разтвор.  Rolling Eyes

# 381
И на мен същото ми прави впечатление и дори мислех да ви питам. Мишо като малък ядеше месо и риба и даже супа съм му сипвала и много обичаше Simple Smile
Паучове също, но рядко съм му давала. Скоро ще стане на 2г и от 5-6 месеца си яде само сухата храна и дори когато му дам някакво месо само го подушва и се врътва Rolling Eyes
Сухата храна трябва да има наистина нещо пристрастяващо, за да предпочита нея пред месото Thinking
Джесун е голям сладур и е направо копие на брата на моя Мишо, който се казва Фифо Laughing

# 382
 Правих сандвиш с шунка и той надуши и мяука, а като му дадох парченце се врътна, а шунката хубава от бут Sad ако не купувам гранули дали ще прояде мокра храна и домашна? Мога да му варя месо или наша храна и да редувам с паучове.

# 383
А наш Ноа светът обръща за пауч и сварено месце,  а ако има рибка малеее целият блок разбира..
Гранулите ги яде назлън, назлън га няма друго и не се очертава някой да почерпи

# 384
А наш Ноа светът обръща за пауч и сварено месце,  а ако има рибка малеее целият блок разбира..
Гранулите ги яде назлън, назлън га няма друго и не се очертава някой да почерпи
И моя така не е много по гранулите, даже и в момента им се мръщи Crazy А най-странното е, че не обича риба newsm78 никаква не я иска Thinking

# 385
  • София
Няма никаква промяна при моята котка,само по това,че диша личи,че е жива.Обадих се на доктора,той ми каза,че може да спи и 12 часа,а може и да не се събуди предвид възрастта й.Сърцето ми се е свило,но се надявам да се събуди.Само 3 пъти повърна,ако това е добър признак.Моля,ако някой може да даде съвет с какво мога да й помогна,да пише  Cry

# 386
Няма никаква промяна при моята котка,само по това,че диша личи,че е жива.Обадих се на доктора,той ми каза,че може да спи и 12 часа,а може и да не се събуди предвид възрастта й.Сърцето ми се е свило,но се надявам да се събуди.Само 3 пъти повърна,ако това е добър признак.Моля,ако някой може да даде съвет с какво мога да й помогна,да пише  Cry
дано премине успешно всичко  Hug

# 387
  • София
 HugБлагодаря ви,дано всичко свърши успешно! Praynig

# 388
Росченка защо не опиташ  да промиваш венците на котето с билкови отвари. Сещам се за лайка , градински чай, които са противовъзпалителни, но може да има и други вълшебни билки..

След като Мърфи стана резистентен към всички ветеринарни антибиотици ,надеждата ми е в билковите отвари, въпреки че колкото повече чи разучавам сега откривам противоречиви неща.

Roisin и аз съм със стиснати палци!

# 389
  • Варна
Росченка защо не опиташ  да промиваш венците на котето с билкови отвари. Сещам се за лайка , градински чай, които са противовъзпалителни, но може да има и други вълшебни билки..
И омокряне на венците с разредена човешка вода за уста за съответния проблем.

Общи условия

Активация на акаунт