Булката, Кармата и Пътеките - букет от индийски традиции ~Тема 17

• 82 710
  • 756
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Абе и мен Гаури ме дразни, но напоследък да ви кажа, ако имах за мъж такова мекотело като Джаго, и аз щях да хвърлям огън и жупел. Много се прецака Гаурито с този бабин златен, много.

# 271
Така е... Нейното поведение е напълно логично и разбираемо. Тя вижда, че Ананди я превъзхожда, по всички параграфи, че всички хора я уважават, за разлика от самата нея Гаури, че дори и нейния скъп Джагат уважава Ананди и това я кара бясно да ревнува, не само Джаго, но и неговите родители, тя не може да прости на Ананди, че свекърите обичат и приемат Ананди, а не нея. Затова тя търси нещо за което да се хване и да принизи образа на Ананди. Тя не вярва на добрите чувства и обноски на Ананди, защото всеки съди по себе си, тя не би се държала така със съперницата си, което и показва в момента и не вярва, че има хора, като бившата на Джаго.
А пък Джаго подсъзнателно явно е търсил млада версия на Калиани и я намери... Сега му е тясно около врата, но сам си надяна на тез пачи яйца, а и бебето ... Ц-Ц-Ц, няма брат измъкване
Само поведение на Ананди е против всяка логика, но що да прави, Джаго е първия и единствения мъж в живота й.

# 272
  • Варна
Скрит текст:
Гаури ще има да и разкриват малко по малко лъжите. Понеже не следя всеки ден не знам мина ли това, където от нея се разочарова богатата пациентка, дето даде пари на Джаго да купува кола. После пък ще ги изгони хазайката. После ще се развеждат Джаго и Ананди. Тя ще загуби бебето, защото докато кара реши да си разчиства сметките с Ананди, катастрофира и накрая изкара Ананди виновна.Накрая чичото ще срещне Джаго и ще му отвори очите. Въобще с типичния за индийските сериали ритъм може и до Коледа да я гледаме Гаурито.
Вчера четох, че вече 11г се снима сериала и самата история е направила пълен кръг в момента малка булка е дъщерята на Ананди.

Аз пък искам да гръмна бабата в Ритъмът на мечтите. Няма по-долно и противно същество.  #2gunfire
Колкото по се стараят Симар и Роли да и угодят толкова по-големи козни измисля тя.

# 273
Дарья, съгласна съм с разсъжденията ти, но се чудя Гаури толкова ли е тъпа да прави едно и също всеки път?! Разбирам, че е логично да ревнува и да се ядосва, съгласна съм. Дори завистта ѝ разбирам.
НО да му се не види, не разбира ли, че нито един път не ѝ мина номерът с принизяването на Ананди? По-умните хора като не им се получи една тактика, обикновено прилагат друга. А тя си знае нейното - хули Ананди всеки път. Не се ли научи, че тоя подход не работи?! Ей това яко ме дразни мен...

# 274
Най - голямото наказание на Гаури щеше да бъде ако тя можеше да види какъв мъж си е намерила Ананди след Джаго - Шив. А ако види и как Шив боготвори и гледа Ананди, как новите й роднини я обичат не по-малко от роднините на Джаго направо ще се умопобърка. Жалко че сценаристите ни лишиха от това удоволствие и Джаго се разделя с нея точно когато Ананди се сгодява за Шив.
 Joy Joy Joy Joy

# 275
  • Bulgaria
Явно ще стане по подобие на Дързост и красота и това им е проблема на индийските сериали.Поздравления за прекрасния екип на Булката-11 години да снимат и да не им омръзва-професионалисти.
Колко епизода сме назад в България ?

# 276
  • плевен
Много ли време ще мине,когато Вийр и Ичха ще бъдат щастливи.Историята с Тапася,ще продължи ли много дълго и кога майката на Вийр ще заобича Ичха като снаха.Много въпроси зададох,но вече нямам търпение да разбера, какво ще се случи.

# 277
Не са 11г. Филмът стартира през лятото на 2008г., а в БГ в момента се излъчват сериите от 2011 или 2012г. не съм сигурна. Тъй като тук ги дават по 3 на ден до края на 2015г. може би ще свършат сериите от 2013г. Грубо казано, без да претендирам за точност. Само като ориентир за mimioza

# 278
  • Варна
Не са 11г. Филмът стартира през лятото на 2008г., а в БГ в момента се излъчват сериите от 2011 или 2012г. не съм сигурна. Тъй като тук ги дават по 3 на ден до края на 2015г. може би ще свършат сериите от 2013г. Грубо казано, без да претендирам за точност. Само като ориентир за mimioza

Да, грешката е моя. Не било компютри, ами било компоти.
Така е, като се опитвам да си превеждам статии с гугъл преводач.
Скрит текст:
The story will come a full circle on 'Balika Vadhu' as the show will take 11-year leap. It sets the stage for a new era led by Anandi's daughter, Nimboli whose lost childhood is shrouded by the travails of being a child bride. Photo: Viral Bhayani Leading a chaste life with the only family she has truly known since birth, it is Nimboli's endearing personality that pulls at the heartstrings of everyone around her. The show became
http://indianexpress.com/article/entertainment/television/balika … f-child-marriage/
Ето това четох, но явно не съм разбрала добре.

# 279
  • Варна
Ооооххх, снощи не можах да гледам Булката, та сега се възмущавам - хора, кога ще разкара от екрана тая усойница Гаури? Не мога да я търпя, такъв гняв се надига у мен като я слушам, че ако я видя на живо, лошо ѝ се пише. Толкова да ме дразни значи... Моля ви, кажете ми, че не аз съм лудата.  Praynig
Не се притеснявай, Сахи! Барем две сме!  Mr. Green Ейййй! Много проста патка !  ooooh!  Но,от друга страна, кефи ме, като гледам, как, от минута на минута, става все по-противна и на Джагад  smile3508  
Дарья, съгласна съм с разсъжденията ти, но се чудя Гаури толкова ли е тъпа да прави едно и също всеки път?! Разбирам, че е логично да ревнува и да се ядосва, съгласна съм. Дори завистта ѝ разбирам.
НО да му се не види, не разбира ли, че нито един път не ѝ мина номерът с принизяването на Ананди? По-умните хора като не им се получи една тактика, обикновено прилагат друга. А тя си знае нейното - хули Ананди всеки път. Не се ли научи, че тоя подход не работи?! Ей това яко ме дразни мен...
Мъдро е казал народът: Волът,като рови,на гърба си хвърля изровеното! ... Ама откъде у нея, толкоз акъл, да съобрази, че с явното афиширане на ревността си от Ананди, само го тласка към нея - просто и го поднася на тепсийка! (не че на Ананди много и трябва де!  Wink )... Мисли се голяма умница и хубавица, но дори такъв хаптал, като Джагдиш не може да задържи, защото всъщност, е много проста и зле възпитана  Sneaky ... И финалната изцепка, като се хвърли да се разправя, защо бил държал тон, на майка и и баща и !  smile3544 Сякаш не е достатъчно, нахалството им, да се натрисат и да забравят да си тръгнат (то по принцип е просташко, но от другите индийски сериали подразбирам, че в Индия е абсолютно недопустимо, родителите на жената да гостуват толкова дълго в дома на семейството и - ако си спомняте,в "Цветовете",бабата,майката на Кушалия, все повтаряше, че не трябва и чаша вода да изпие, в дома на дъщеря си и отказваше всичко)...
Но Джагдиш ме накефи днес, като им се развика!  Twisted Evil Най-сетне ги сложи на място: "Кои сте вие,че да ми казвате,кога да ходя в Джейтсар?!" ... Те просто си го просеха, щото съвсем се забравиха! ... То, кон да те ритне,иди-дойди ... Ама магаре като се опитва да те рита!! ... не е за траене!!   smile3511

Гаури ще има да и разкриват малко по малко лъжите. Понеже не следя всеки ден не знам мина ли това, където от нея се разочарова богатата пациентка, дето даде пари на Джаго да купува кола.
Да знаеш само, колко ме зарадва с тази информация !  Grinning  Не можех и не можех да го преглътна, дето тази готина дама е толкова заблудена по отношение на Гаури и я допусна толкова близо до себе си?!  smile3515
Я,разкажи, моля те,как става цялата работа!  

Много ми бяха смешни, когато преследваха бащата на Шарван - и бащата, и Шам, си сложили по една покривка на главата (явно, имат я за идеалното прикритие за шпионаж!    Joy), все едно е мантия-невидимка, а то, с тази дегизировка, всъщност, са толкова незабележими, колкото муха в чиния с кисело мляко  Joy  
Ама пак не се забелязяха де !  Mr. Green

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 21:21 от Lora-Di

# 280
  • Варна
Дамата отиде на някаква обиколка по селата и там попадна в дома на семейството. Запозна се с Ананди, много я хареса и после разбра, че тя е бившата на Джаго. За нея Гаури беше говорила само нейните си глупости и жената очакваше някаква преследваща Джаго годзила. Е да ама Ананди в типичния си стил и разказа как не им желае злото и се надява да са щастливи. После жената се върна в града и като насмете Гаурито. Надума и ги и и каза, че не иска да има нищо общо с нея повече. После видя Джаго в коридора, който се опита да и държи сметка как се държала с жена му. Тя обаче му се развика пред всички и му каза да и върне парите. Поне това си спомням от руските серии.

# 281
  • Bulgaria
А имате ли инфорамация колко епизода ще снимат още ?

# 282
  • Варна
Това най-вероятно и те не знаят. Въпреки че малко се е поизчерпал сериалът все още си е доста гледан в Индия, така че докато има интерес към него ще го завъртат накъдето им падне.

# 283
а в цялата тази суматоха покрай отвличането на Ананди, дека са майка й и баща й???
Или свекърите й и там са решили да не им казват, за да не ги разстройват... Голяма тъпня, както и с Ананди стана... От какво са я пазили и колко са я опазили, като не са й казали, какво се говори по нейния адрес в селото... Ако й бяха казали, тя щеше да е подготвена към случката в храма, а може би дори щеше да се сети поотрано за снимката с мотора... Но не, уж интелигентно семейство, не са прости кат останалите в селото, пак толкова са глупаво, направо да не повярваш... И Сумитра , дето вика, че ще я пази, стои и само преглътва....
Но много ми хареса, кат Анандито хукна да бяга в къщи с тези ми ти чехли и другите не могат да я настигнат с Джипа. И дори вика, Анандито, пусни ме майко, трябва по-бързо да стигна до къщи. Не може да се бави, кат се качва в Джипката

# 284
Дамата отиде на някаква обиколка по селата и там попадна в дома на семейството. Запозна се с Ананди, много я хареса и после разбра, че тя е бившата на Джаго. За нея Гаури беше говорила само нейните си глупости и жената очакваше някаква преследваща Джаго годзила. Е да ама Ананди в типичния си стил и разказа как не им желае злото и се надява да са щастливи. После жената се върна в града и като насмете Гаурито. Надума и ги и и каза, че не иска да има нищо общо с нея повече. После видя Джаго в коридора, който се опита да и държи сметка как се държала с жена му. Тя обаче му се развика пред всички и му каза да и върне парите. Поне това си спомням от руските серии.

подскажи, моля те, в кой епизод се случва това прекрасно нещо? С удоволствие ще го изгледам

Общи условия

Активация на акаунт