Булката, Кармата и Пътеките - букет от индийски традиции ~Тема 17

• 82 704
  • 756
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Дамата отиде на някаква обиколка по селата и там попадна в дома на семейството. Запозна се с Ананди, много я хареса и после разбра, че тя е бившата на Джаго. За нея Гаури беше говорила само нейните си глупости и жената очакваше някаква преследваща Джаго годзила. Е да ама Ананди в типичния си стил и разказа как не им желае злото и се надява да са щастливи. После жената се върна в града и като насмете Гаурито. Надума и ги и и каза, че не иска да има нищо общо с нея повече. После видя Джаго в коридора, който се опита да и държи сметка как се държала с жена му. Тя обаче му се развика пред всички и му каза да и върне парите. Поне това си спомням от руските серии.
Еййй!! Суперрр!! ... Чак на толкова хубаво развитие, не се бях и надявала!  Mr. Green

# 286
Дамата отиде на някаква обиколка по селата и там попадна в дома на семейството. Запозна се с Ананди, много я хареса и после разбра, че тя е бившата на Джаго. За нея Гаури беше говорила само нейните си глупости и жената очакваше някаква преследваща Джаго годзила. Е да ама Ананди в типичния си стил и разказа как не им желае злото и се надява да са щастливи. После жената се върна в града и като насмете Гаурито. Надума и ги и и каза, че не иска да има нищо общо с нея повече. После видя Джаго в коридора, който се опита да и държи сметка как се държала с жена му. Тя обаче му се развика пред всички и му каза да и върне парите. Поне това си спомням от руските серии.

Това много ме зарадва  smile3508

ПЕТЪК. Хората от селото започват да бият Шавран, а родителите му умоляват Бейрон да ги спре. Той го прави, но е категоричен, че ще ги заведе в полицията. Докато са в участъка, Хет Синг влиза, влачейки и биейки сина си. Казва, че го е засрамил и го е предал, той стои зад всичко. Семейство Сингх си тръгва, без да реагира. Хет се доближава до сина си и тихо му обяснява, че е нужно да поеме вината вместо него. Предава го на полицаите. Навън селяните се извиняват на Ананди и я поздравяват. Хет Сингх вижда това и заключава, че от нея ще стане добър политик, въпреки това не би искал да и е опонент. В имението Бейрон и Васант решават да направят халва за Ананди. Бейрон храни Ананди, а за да разведр обстановката, Сумитра казва, че от днес нататък двамата братя ще правят халва за семейството. Всички се засмиват. Хет Сингх пристига и иска прошка за поведението на сина си, казва, че наистина съжалява. Никой, разбира се, не му вярва, но той се опитва да ги убеди. Сумитра решава да направи ритуали за благополучието на дома, но желае да се допита до Кало. Бейрон не и позволява да притеснява старицата, която веднага би се усъмнила, че всичко у дома е наред. Гаури и Джагдиш учат, а той и се възхищава как умее да се справя с всичко. Носи и мляко, но тя иска кафе. Джагдиш и казва, че това не е полезно за състоянието и и я съветва да продължи с ученето на следващия ден. Гаури му благодари, че се грижи за нея. У дома Ананди си мисли за спасяването си, много и се иска да беше благодарила на Джаго. Звъни му. Междувременно Гаури и Джаго са романтични, Гаури вижда кой звъни и подава телефона на съпруга си, той затваря и си продължават. По-късно, когато Гаури заспива, Джаго тайно става и звъни на Ананди. Извинява и се, че и е затворил по-рано и я пита как е. Тя му благодари и му обяснява, че Шавран е в затвора и всичко е наред. Затварят. Джаго се обръща и вижда, че зад него стои тъща му. Тя отново обижда Ананди и го моли да се постави на мястото на Гаури, пита го дали е редно да постъпва по този начин с бременната си съпруга. Джаго се ядосва. Отвръща, че жена му е негова отговорност и знае как да се погрижи за нея. В имението на Ананди и е тъжно, че баба и няма да присъства на ритуалите. По време на ритуалите идва един от селяните и желае да говори с Бейрон. Казва му, че е избрал идеалният човек за позицията на сърпанч и това е Ананди. Всички са шокирани. Ананди веднага благодари за честта, но не е готова да поеме подобна отговорност. Не може да приеме, без мнението на баба си. Бейрон е впечатлен и моли Ананди да си помисли известно време. Ананди предлага Бейрон и Васант да поемат тази позиция, тъй като са хора с повече житейски опит, но те постоянно са заети с работа и отгказват. Мъжът я моли да помисли известно време.

# 287
а в цялата тази суматоха покрай отвличането на Ананди, дека са майка й и баща й???
Или свекърите й и там са решили да не им казват, за да не ги разстройват... Голяма тъпня, както и с Ананди стана... От какво са я пазили и колко са я опазили, като не са й казали, какво се говори по нейния адрес в селото... Ако й бяха казали, тя щеше да е подготвена към случката в храма, а може би дори щеше да се сети поотрано за снимката с мотора... Но не, уж интелигентно семейство, не са прости кат останалите в селото, пак толкова са глупаво, направо да не повярваш... И Сумитра , дето вика, че ще я пази, стои и само преглътва....
Но много ми хареса, кат Анандито хукна да бяга в къщи с тези ми ти чехли и другите не могат да я настигнат с Джипа. И дори вика, Анандито, пусни ме майко, трябва по-бързо да стигна до къщи. Не може да се бави, кат се качва в Джипката

Това за родителите на Ананди и аз се чудих, как никой не им каза, че са я отвлекли. Странно ми е и, чете по никакъв начин не се интересуват от нея. Отиде майка и, направи скандала когато Джаго я заряза и това беше, от тогава май не са ходили.

# 288
Ох, как ме зарадвахте с тая история за благородната дама и Гаури!  Mr. Green Милата така и няма да успее да накара никого да ѝ погали егото, колкото и да се старае горката. Ама че и късмет...  Mr. Green
Иначе и мен много ме зарадва Джаго като ги подбра простаците. Каква наглост само да му говорят по тоя начин, при условие, че от сума ти време са му се натрапили. Па и Гаурито един път не застана зад мъжа си, един път не успя да прояви разбиране, да се опита дори. Все АЗ, АЗ, АЗ... Аман!  ooooh!

# 289
Ей, изядохте я Гаури, но тя си е типичната "втора"  жена...която всячески плюва бившата и ревнува ужасно от нея. Грешка е, да, но е човешко. Джаго е за убиване, той успя да си развали отношенията с всички, и с новата, и с бившата, и с роднините, с всички. Щото все той е много важен. Смачка Ананди, изкара най-лошото у Гаури, изтормози близките си и ги посрами по стандартите на всички държави и култури. Мухльо.

# 290
  • Варна
Джаго ще дойде на мене си той. Ама до тогава бая има още глупости да прави. Мисля, че и в затвора влизаше накрая. Простиха му родителите му и бабата и си го прибраха. После става стълб на обществото. Даже става управител на селото на мястото на Ананди и работи в клиниката.

# 291
в затвора точно Шив го вкарва . Той отива да се развежда с Ананди и я моли Гаури да дойде да го подкрепи, тя естествено му отказва. А развода е в Джейпур ли или нещо подобно, все едно, но е в друг град, не в мумбай. Та той отива там, спомените го налягат и той се напива като казак, и блъска един търговец на зеленчуците и отгоре на всичко започва да го налага и тук се намесва нашия герой, който дойде в града да подкрепи Анандито преди развода. Той спира Джаго, но ония продължава да налита на бой и Шив го прибира в затвора, да попреспи... На заседанието той естествено закъснява обажда се на Байрон и казва, че е в затвора и те (Байрон, Калиани и Анандито) отиват да го изкарат оттам. Шив като научи, че това е бившия на Ананди и внукът на Калиани оттегля жалбата си и Джаго го пускат

# 292
  • Варна
Аз имах предвид като натопи Шив за злоупотреби, защото ревнуваше, че той ще се жени за Ананди.
Това със затвора преди развода го бях забравила.

# 293
Еййй, много хитър тоя Хаид...

# 294
Здравейте, следя Булката още от началото, но изпуснах нещо откъде се появи този Хаид. Имаха ли вражда отдавна, изпуснала съм и епизода, в който Ананди удря шамар на сина му, защо го удря?

# 295
  • Варна
Здравейте, следя Булката още от началото, но изпуснах нещо откъде се появи този Хаид. Имаха ли вражда отдавна, изпуснала съм и епизода, в който Ананди удря шамар на сина му, защо го удря?
Хаид и Ананди си имат минало (цитирам постове от ФБ) :
1. Хаид имаше намерение да жени малолетния си (тогава) син . Калияни и снахите отиват на сватбата, оказва се, че ще женят малки деца. Ритуалите започват, а булката е ГУЛИ. Ананди е шокирана. Тя изкрещява "спрете!". Гули отива при кака си, прегръща я. Ананди я пита по свое желание лис е жени, а отговорът е отрицателен. Калияни и се кара засрамена, а тя най-накрая и отвръща гневно. Ананди започва на висок глас да обяснява до какво би довел този брак. Започва да разказва личната си история. Обръща се към Хет Синг и го пита след като е толкова издигнал се човек, мъдър, образован и богат как не осъзнава какво прави. Мъжът се ядосва и държи сметка на Калияни за случващото се. Старицата дърпа Ананди в джипа и казва на Макхан да я прибере. Момичето обаче държи на думата си и е решено да прекрати сватбата. Звъни на Бейрон. Хет Синг обаче казва, че е простил на снахата и я кара да се върне. Ананди отказва. В колата момичето си спомня всичко лошо от детството си и най-вече държанието на Калияни. Сватбата продължава. Пътни полицаи спират колата на Макхан. Ананди успява да избяга, връща се обратно и с бележка вика Гули при себе си. Срещат се в една от стаите. Макхан идва и казва на Калияни какво се е случило. Старицата се качва в стаята на Гули, но двете вече са избягали. Хет Синг се ядосва и казва на един от слугите да намери Гули и да убие всеки, който му се изпречи на пътя. Васант се ядосва и казва, че ще отиде да ги търси. Хет Синг не е съгласен, скарват се и вади пистолет. Калияни се намесва. Бейрон идва с полиция и нарежда да арестуват Хет Синг.
2. След доста години: Гули се прибира и няколко момчета започват да я преследват. Един джип обаче се препречва на пътя им и момичето успява да избяга. В клас Ананди обясннява на учениците разликата между компютър и лаптоп. Гули пристига. След като изпраща учениците си, Ананди забелязва, че момичето изглежда разтревожено. Гули прикрива истината, в началото, но след известно време разказва за момчетата,които я тормозят. Ананди е вбесена и замисля план,как да им даде урок.
Ананди минава по улицата с шала на Гули. Мъжете отново я спират и започват закачките си. Дърпат шала и са потресени да видят кой стои под него. Ананди започва да им се кара, пита ги как биха реагирали, ако някой се държи така със собствените им сестри. Мъжете се ядосват и един от тях казва на Ананди, че самата тя не е за изпускане. Тя обаче му удря шамар и той се заканва да и даде урок. В момента, в който я доближава съселяните им излизат и започват да бият него и останалите. Гули благодари на Кало и останалите за подкрепата. Гаури се прибира и се сеща, че не и е останало време да разтреби от работа. Вижда чанта, в която Джаго е прибрал подаръка и за празненството, на което тя не отиде. В имението пристига момчето, което нападна Ананди. Всички му се нахвърлят, но след него влиза баща му, който също си е имал неприятности със семейството- самият Хет Синг. Заплашва всички, че ще ги унищожи, би могъл още сега да ги убие, но е политик, обещава, че ще ги злепостави, както те са злепоставили сина му. Тръгват си. Калияни е притеснена и моли синовете си да бъдат нащрек. В колата Хет Синг казва, че знае как да си отмъсти, просто моли сина си за търпение.

# 296
Благодаря ти много, бях забравила за сватбата на Гули, сега се сетих, че там пак щяха да я убиват. В този сериал селяните само чакат да убият някого и в последния момент някой ги спира.  Crazy

# 297
Много беше смешна вчерашната серия. С този чаршаф на главата, Шам  по- скоро привличаше вниманието, отколкото да се дегизира. Grinning А кога Бейрон ще спре финансирането на Косматата  Гудия и как ще реагира тя ?

# 298
Много беше смешна вчерашната серия. С този чаршаф на главата, Шам  по- скоро привличаше вниманието, отколкото да се дегизира. Grinning А кога Бейрон ще спре финансирането на Косматата  Гудия и как ще реагира тя ?

Според мен трябва да го е спрял вече  Thinking

# 299
и според мен вече й спрял издръжката, само че тя още не знае. Ще го научи в 900 епизод, т.е. горе долу след 2 седмици

Общи условия

Активация на акаунт