Булката, Кармата и Пътеките - букет от индийски традиции ~Тема 17

• 82 700
  • 756
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Еййй, много хитър тоя Хаид...
Вярно,че е хитър,но това,което го прави толкова опасен,не е хитростта му,а безскрупулността му,понеже,неговите хитрини могат да дойдат в главите и на много други,но малцина от тях,няма да се спрат,да натикат единствения си син в пандиза (макар и за малко),само и само,да спасят собствения си задник... Абе,накратко,типичен случай на рядко л*но,в което е най-добре,да не хвърляш камък,че задължително ще те изпръска ... ама къде ти, у Анандито,да се замисли,къде да хвърля и къде да не хвърля камъни!  Mr. Green Неприятностите и белите са нейната мисия! Спокойният живот не е за нея!   ooooh!

# 301
Мъжът на  Анджели защо непрекъснато стои в къщата на Куши и все се прави на зает? Знаят ли за кого е женен, че така си крие телефона?

# 302
Не нито те знаят, че е женен, нито пък Анджали и нейното семейство подозират, че е голямо л-но и с Анджали е само заради парите. Само Шаши - баща на Куши и Паял прозря, че е лош човек...

# 303
  • плевен
Шиям харесва Куши и затова стои в къщата,но никой не знае,че е женен и то за Анджали.Сериите бяха забавни и то с Куши,а Арнав започна да се променя,с нетърпение чака Куши да се появи.А тя горката,като го види се стряска ужасно,ами как иначе,той като я погледне с неговия поглед,би изплашил всеки,но пък е страшно готин.Кога ли ще разбере,че я харесва,сигурно след доста серии,аз чакам с нетърпение да приключи историята с Лаваня.Нямам търпение за следващите серии,ще става интересно. Simple Smile

# 304
  • София
Тоя Шиам голяма отврат, как вреди на бащата на любимата си, уж я обича...А защо в миналата серия бащата каза че те трябва да се грижат за Куши все едно е тяхна дъщеля newsm78
аз ли нещо не съм разбрала newsm78 newsm78
Арни е готин, ма все с едни костюмиии...да го зажали човек...все пестят сценаристите от гардероба на момчето

# 305
Тоя Шиам голяма отврат, как вреди на бащата на любимата си, уж я обича...А защо в миналата серия бащата каза че те трябва да се грижат за Куши все едно е тяхна дъщеля newsm78
Арни е готин, ма все с едни костюмиии...да го зажали човек...все пестят сценаристите от гардероба на момчето

Защото Куши е племенница на Гарима, дъщеря на нейната сестра. Те са загинали в автокатастрофа, но това ти си го вече изгледала сигурно. В днешните серии тя нали разказа на Арнав, че когато е била на 8 години нейните родители са загинали. В онзи момент тя дори не е разбирала, какво е смърт и все ги очаквала да се върнат.

# 306
Някой гледа ли Кармата днес? Много ми хареса Виир как подреди Тапася, напълни ми душата.  Heart Eyes

# 307
ПОНЕДЕЛНИК. Извинява й се, че и е затворил по-рано и я пита как е. Тя му благодари и му обяснява, че Шавран е в затвора и всичко е наред. Затварят. Джаго се обръща и вижда, че зад него стои тъща му. Тя отново обижда Ананди и го моли да се постави на мястото на Гаури, пита го дали е редно да постъпва по този начин с бременната си съпруга. Джаго се ядосва. Отвръща, че жена му е негова отговорност и знае как да се погрижи за нея. В имението на Ананди и е тъжно, че баба и няма да присъства на ритуалите. По време на ритуалите идва един от селяните и желае да говори с Бейрон. Казва му, че е избрал идеалният човек за позицията на сърпанч и това е Ананди. Всички са шокирани. Ананди веднага благодари за честта, но не е готова да поеме подобна отговорност. Не може да приеме, без мнението на баба си. Бейрон е впечатлен и моли Ананди да си помисли известно време. Ананди предлага Бейрон и Васант да поемат тази позиция, тъй като са хора с повече житейски опит, но те постоянно са заети с работа и отгказват. Мъжът я моли да помисли известно време. Всички казват на Ананди, че е идеална за работата. Тя започва да се замисля. В болницата един мъж заговаря Гаури и започва да я сваля, Джаго вижда това и побеснява. Хет Сингх разбира, че Ананди може да поеме длъжносттс сърпанч и се чуди как да я спре. На сутринта Бейрон дава писмо от Кало на Ананди. Старицата е разбрала за предложението към внучка си и я окуражава да поеме поста. По-късно в имението пристига Хет Сингх. Той казва на Ананди, че полириката е мръсна работа и не е за жени. Васант му казва да не се меси. Ананди гордо заявява, че точно заради тези му думи ще поеме поста. Той я е убедил окончателно. Всички са много щастливи за разлика от Хет, който си вкара автогол. В Мумбай Гаури и Джаго ще извършват операция. Пациентът се оказва мъжът от вчера-Мохит. Той няма търпение да види Гаури. Когато му поставят упойката, той силно хваща ръката и. Джаго се ядосва и се опитва да ги раздели. Гаури го спира и оправдава пациента. В имението всички се молят за благополучието на Ананди. След операцията в Мумбай Джаго гневно съветва Гаури да не се сближава толкова с пациентите. Тя му се ядосва. Хет Сингх разговаря с другия кандидат за сърпанч. Той също има своите постижения в селото и обещава, че ще спечели, каквото и да му коства това. Васант се прибира и казва на всички, че другият кандидат е Бадал- дал е много заеми на съселяните им. Ананди се намесва и казва,че това, което правят, е за хората, така че ако по-добрият победи, тя ще е доволна, дори да не спечели. Кампанията за избори започва. Дори Нанду се включва като прави плакати за кака си. Вечерта Бадал се опитва да подкупи селяните с алкохол. Като си тръгва, те си казват, че са бедни и честни хора и са избрали по-добрият. На следващия ден Бадал и Ананди застават лице в лице заедно с поддръжниците си

# 308
  • София

Защото Куши е племенница на Гарима, дъщеря на нейната сестра. Те са загинали в автокатастрофа, но това ти си го вече изгледала сигурно. В днешните серии тя нали разказа на Арнав, че когато е била на 8 години нейните родители са загинали. В онзи момент тя дори не е разбирала, какво е смърт и все ги очаквала да се върнат.

много ти благодаря, бях забравила  bouquet  bouquet  bouquet

# 309
В днешната серия много ми хареса Сумитра, как само победоносно се усмихна, когато Ананди отряза ония Хаид Сингх, дето дойде уж да я уплаши.... Глупак, ако не беше дошъл, може би Анандито нямаше да се навие да стане кмет....  smile3533 smile3533 smile3533
А забелязахте ли, когато в храма Сумитра правеше някакъв ритуал на Ананди зад тях стоеше една жена, едната ръка й беше с розов лак, както винаги полуизтрит, а другата с черен....

Тоз Джаго толкова го е страх от Гаурата, че направо краката му треперят. Се едно в детските си години се връща, когато го било страх от баба му... smile3518

# 310
Дарья  Mr. Green Така е, когато имаш властна баба, а не майка, нормално е едиповият комплекс да е към нея.  Crazy

# 311
"Пътеките.."страхотен сериал.Аз вече изгледах половината серии и много ми хареса. newsm44 newsm10 А този Шиам ,няма никакви задръжки-отвратителен newsm48

# 312
  • Prague Czech Republic
Виир беше невероятен вчера, Как хубаво постави Тъпата на мястото и! Гунгвати Много ме ядосва  #2gunfire #2gunfire За всичко и е виновна Ичха.  Shocked

# 313
  • София
"Пътеките.."страхотен сериал.Аз вече изгледах половината серии и много ми хареса. newsm44 newsm10 А този Шиам ,няма никакви задръжки-отвратителен newsm48

Съгласна съм  Hug Изгледах го целия Hug

# 314
Ох, това просто същество Ичха...  ooooh! Толкова ли не може да я изгони тая змия от стаята си, ами я търпи. Господ я е лишил от мозък тая жена, просто няма как иначе да си обясня поведението ѝ, човек трябва да е много, ама много тъп, за да слуша търпеливо тия простотии! Не може да е достатъчно обяснението, че е слугинска дъщеря, просто не ми е достатъчно, Бандитка, помагай, че не я разбирам тая малоумщина!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт